Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Akkor a tied volt a bad end, de hogy ne legyen Linerális itt a 3 végkifejletből 2 a neutrál és a Good end!

Akkor szemszögi elképzelésem:

Katonai stalkerek: Sikeresen elvégzett misszió és jelentős segítségnyújtás a tudósoknak a relikvia beszerzések terén.

Tudósok: Kiemelkedően sok információt és sok relikviát gyűjtöttek a zóna ezen részéről, ezzel nagyobb támogatás kapva a jövőben.

Stalkerek: Életük nem változott... Nehéz élet a mindennapi nélkülözés és a banditák kereszttűzében, de Kitartanak Vezérük Ivan Stromonov Elképzeléseiben miszerint egyszer a stalkerek győzedelmeskednek a banditák felett.

Mutánsok: a helyi Snork populáció jelentős esést mutat miután a stalkerek a duty végül a katonai stalkerek is hadműveleteket végeztek a körzetben...

Duty: Feladataikat nem sikerült bevégezni, de nem volt katasztrófa a misszió Keményen állták a sarat a besorozott ifjonc stalkerek és veterán társaik vállvetve harcoltak a felerősödött banditák és létszámfölénnyel rendelkező Freedom ellen. Miből utóbbi végül megalkuvásos tűzszünetre kényszerült. a közös ellenség Banditák ellen.

Freedom: Erőteljesen kötözködő tevékenységet folytatott a szolgálat ellen, amire a létszámfölények ellenére stalkereket is béreltek, hogy orvul támadják a szolgálat már banditák által megszorongatott csapatait, ám nem számítottak a banditák és Dante árulására ami miatt több tucat szabadságos vesztette életét egy rajtaütésnél ami miatt békét kényszerültek kötni a Szolgálattal.

Banditák: (nem ismerem Big man-t de áradoznak róla így nem kicsinyítem) Erőteljesen és ármányosan támadtak elsőnek a stalkereket rohanták le és fosztották ki, majd a szabadsággal megkötött titkos paktum alapján a duty-t kezdték tépni mikor a freedom látta hogy tervük kezdene sikerrel látni kifizették a pénzt a banditáknak akik mohóságuknak utat adva a freedomot is megtámadták és jelentős veszteségeket okoztak nekik... ám végeredményben sikeresen jöttek ki, mert rengeteg pénz zsebeltek be a stalkerek és a freedomosok kirablásával.

A neutrált mindenki eltudja képzelni... senki nem bír senkivel... a feladatainkat elvégezzük, de semmi extra...
és akkor egy Good end:

Katonai stalkerek: fentiekkel megegyező

Tudósok: fentiekkel megegyező

Stalkerek: Iván Stromonov végül győzelemre vezette stalker bajtársait, persze jelentős Duty-freedom támogatással győzve a banditák felett. a zóna ezen rész innentől relikvia aranybányaként tekinthető számon...

Mutánsok: a zóna ezen részén élő fauna kipusztult... persze van még 1 két kóbor mutáns, de a többsége elpusztult a duty törekvéseink hála a stalkerek örömére!

Duty: E félkatona frakció sikeresen zárta küldetését, végül azonban a cél változott nem kellet elpusztítania a freedomot, ugyanis utóbbi önként ment bele a tűzszünetbe, végül a megadásba.

Freedom: majdnem első ármánykodásuk áldozata lett a végül: Lepaktáltak a banditákkal.
Végül ősi ellenségük segítségével élték túl, a harcosok megadás helyett kiléptek a freedomból és újra Loonerek lettek...

Banditák: Az első nap fele alatt sikerül magukra haragítani az összes frakciót a körzetben s noha próbáltak védekezni, de ekkora túlerő ellen csak a nyúlcipő volt az egyetlen lehetőség...

Püspök, ez marhajó volt!

Itt egy csak önöknek (Jonh Tickle-től): A snork kölykök mien hanggal kommunikálnak, egyáltalán: snorkok még?
(mert hogy nem szipákolással minhogy nem születnek gázmaszkban az majdnem 86%-ig biztos...)

Még ez a "Good End", kinek jó ez ,a freedom nem hinném hogy csak így feladja, nem olyanok ők. Ez inkább "Szolgálat Uprise End". :D:D

Had én is! Ez baromi jó! :D

Banditák: miután rájöttek, hogy a bázisukat a lehető legforgalmasabb helyen ütötték fel, feladták Zóna beli terveiket és csipkeárusnak álltak a kijevi pályaudvaron.
Dante: összekötöztük és felaggattuk egy fára. Túlélt egy kitörést, hála a tablettának, de a kitörés miatt a fa egy anomália kellős közepére került. Mivel Dante vérlarpos arc, ezrét mind a mai napig ott lóg és várja a következő kitörést.
Duty és Freedom: az összes odaveszett, csak egy Duty élte túl az egész kalandot, de az ő baját a katonák látták el.
Katonák: miután a duty és a freedom kiírtotta magát, az egy darab duty ellen már jó eséllyel néztek szembe. Az 1 vs 6 csata napokig tartott, elpusztult Pripjaty külvárosa, beomlott az Agroprom, a Monolith pedig kifordult hitéből, és csatlakozott a csipkeárus kartellhez a pályaudvaron.
Tudós: kitette a napra a relikviákat száradni, majd szétmorzsolta és sodort egy rakétát magának. Azóta ő a fő elosztó a Zónában.
Lonerek: az utolsó fegyveres frakció a Zónában. Ellenség híjján, mezőgazdasági művelésbe kezdtek, ők a történelem első igaz agrárstalkerei. Megoldódik a zónabeli kenyér relytéje.
Csapos: felvásárolja a lonerek búzáját és sört főzet belőle.
Snork: egy napos délután belefordult a csapos sőrfőző kondérjába. A sör és a snork is tönkrement.
Infós ember a kocsmából, a.k.a Berkut: mivel minden infóval ő rendelkezett, rengeteg pénzt halmozott fel, és megvásárolta kilóra a dutyt és a freedomot. A két frakció pusztulását neki lehet köszönni. Emberünk eltűnt, a hírek szerint 2013-ban fog újra felbukkanni, hogy megpróbálja ujra összeszervezni a Zónabeli népeket.
Yeti: WÖ!

Az én verziómban egy csapat színes fémtolvaj éjjel ellopja a rugót meg a gearboxot a puskákból, így BB-t hajigálva zajlik le a játék. A Snorkok győznek.

Tudósok: felfedezik a radioaktivitás megszüntetésének technikáját és gazdagok lesznek
Mindenki: mivel megszűnt a Zóna így mindenki hazament
Csapos: büfét nyitott az újranyitott erőműben

nem azééé de : Elég sok ismerõs, meg barát , meg ismerõs ismerõse kérdeznek a táborral kapcsolatosan . Én jó piáros lévén adom elõ fele mi lesz , meg mi nem. Csak a cápa sem harap a horogra ha nincs rajta a hús..szal honlap mikorra várható?

én verzióm : valami idióta vissza megy a múltba és meg akadályozza az egészet és nem épül meg az erõmû, így változik a jövõ így nem lenne játék meg történetek.....az iszonyat lenne. :O :(

Fura, hogy pont egy atomkatasztrófa megakadályozása lenne rossz dolog. Amúgy egyetértek :D De ami megtörtént az megtörtént ezen nem változtathatunk, van amin akarnánk és persze olyan is van amin nem. :D

Idézet következik!

Banditák: (nem ismerem Big man-t de áradoznak róla így nem kicsinyítem) Erőteljesen és ármányosan támadtak elsőnek a stalkereket rohanták le és ****ák ki, majd a szabadsággal megkötött titkos paktum alapján a duty-t kezdték tépni mikor a freedom látta hogy tervük kezdene sikerrel látni kifizették a pénzt a banditáknak akik mohóságuknak utat adva a freedomot is megtámadták és jelentős veszteségeket okoztak nekik... ám végeredményben sikeresen jöttek ki, mert rengeteg pénz zsebeltek be a stalkerek és a freedomosok kirablásával.

Scarecrow!
Valóban nem ismersz és szerintem eltúlzottak a személyemre irányuló dicséretek, de egy valami biztos, csupa olyan ember harcolt az oldalamon akik mind megértették egymást és a feladataikat mind végrehajtották. Volt akinek az volt a feladata, hogy üzleteljen, volt akinek a bázis védelem, volt akinek a támadás, zaklatás, rablás.
Szerény személyem csak röpke eligazítást tartott ezeknek az embereknek és nem utolsó sorban 2 hónapja készültünk erre a feladatra. Úgy érzem sikerrel.
Én pl. pár harcostársammal még előző nap is CQB pályánkon gyakoroltunk.
És igen is ők mind megérdemlik a dicséretet, mert ez egy jó csapatmunka és nem egy ember érdeme.

Pe205
Vasfarkas
Paja
KáTé
Kicsi
f2d
Spayx
Logen
és szerény személyem Drót szerepében Big Man
http://i935.photobucket.com/albums/ad19 ... diTAbl.jpg

Big man : Az a legjobb ha olyan emberekkel vagy egy brigádban akiket jól ismersz. :) Másfelõl remélem táborban keveset keresztezzük egymás útjait. :D

Agresszívkezdõairsoftosakimárnagyonstalkerkedikésképesdigitacubanm4-elstreloklenni : Hun van má a honlap???

Na csavarjunk csak lejjebb.. :D Mintha néhány héttel ezelőtt is ezt írtad volna :D Már nagyon várom de mivel az én kezem nincs a honlap készítésében így nem tudom szorgalmazni annak hamarabbi elkészültét így inkább csöndben maradok mert panaszkodni a legkönnyebb. Yeti ez nem célzás volt nehogy magadra vedd nem neked céloztam hátsó szándékból mielőtt félreértenéd. :D
Apropó: nem tudom mennyire vannak tiszta emlékeid Szegedről de néhány képet találtam rólad a telómban mint pl: épp a Tiszába hugyozol és közbe igen gonoszan vicsorítasz hátra, a 2 kúrva ijesztő "meents meeg" csajszi szoborral meg amikor kiütötted magad a házipálesszal és épp fetrengsz én meg az Ak-m a fejednek szegezem. :D stb... majd elküldem e-matyiba :D

Ras: én még sosem mondtam, hogy már nincs sok hátra XD még olyan 1-2 hét XD (nah jó, nem) de azért elnézést, hogy nem egy összecsapott valamit csinálok nektek XD

Yeti: Írj PÜ-t vagy e-mailt és üzletelünk :D nekem infóra van szükségem, te meg a weblapról akarsz tudni valamit :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul