Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
szerepmódosulásomat visszavonták.. freedom vezérként domborítok tehát..várom a jelentkezőket a frakciómba..privátban..

Egy elfogott rádió hívást teszek közzé. Az adó helye ismeretlen. Valami Ivan Stormonov küldte zóna szerte.:
"Sssssssss....bzzzzzz......You! Sons of liberty! Scavengers, Trespasser, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers .. so you stay free! Stormonov out! Bzzz...sssssssss"

Úgyértem ez: "Scavengers, Trespasser, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers ", a S.T.A.L.K.E.R. betűinek szavai, valahol olvastam, de nem tom hol (valszeg nem a játékban, mer akk azt soxor olvastam volna...). Vagy egy szereplő mondja?

Én a wikiben olvastam, hogy ezt jelenti a S.T.A.L.K.E.R. rövidítés, ez ismerős volt.
Azaz guberálók, utazók, kalandorok, magányosak, gyilkosok, felfedezők és rablók.

A GSC tette közzé a SoC kiadása után. Sokáig titokban tartották, nem mondták el minek a rövidítését szimbolizálják a kipontozott betűk. Majd elmondták és nem értette senki, hogy ezt mért titkolták. :D

Miez a hozsannázás? :D (csak h írjak vmit).
Na, rájöttem!!! A hologramm mondja - a STALKER betűszó szavait -, csak elfelejtettem, meg nehéz is kivenni az orosz akcentusából...

Igen, az az a helyszín. A "magyar pripjaty" névről nem tudok, mivel több, hasonló jellegű laktanya is van szerte az országban.
Úgy lehet, hogy nincs ott több Stalker tábor, hogy a feltételek, amiket a tulajdonos szabott, a szervezők számára elfogadhatatlan volt. Van pár épület, ami omlásveszélyes, de ami inkább zavaró a nagy szeméthalmok, és az arra közlekedő kamionok. Van egy üzem a terület szélén és a laktanyán keresztül járnak át.

Hozzáteszem azon a területen elég sok a kóbor kutya. Gondolom senkinek nem hiányzik valami csúnya veszetség, vagy 1 hét végig hasi injekciózás. :)

Ez a ruha megfelel a Szabadság öltözetének?
bw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul