Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ez a" hozhatok e 2 havert"-t kategória szokott problémákat okozni..Bedobják a "de ők tényleeg neeeem"kombót is...
persze tisztelet a kivételnek..
a rajongók azok álltalában lelkiismeretesen,jól játszanak.esetükben a szabályzat rutinos használata róható fel..

ha a jellemük érdekel megnyugtatlak hogy tisztességes emberek...
az más kérdés hogy még nem Air softoztak...
megint más dolog hogy ugyan elolvastam a szabályzatot tavaly de nem sok rémlik belőle... :D
egy ami megmaradt: Ne vedd le azt a rohadt maszkot ha nem a DMZ ben vagy! XD
nálam ennyiből áll a rutinos "szabály használat"
persze vannak esetek amikor bővíteni lehet :D

püspök":2z9xm6r0 mondta:
Róka bennfentes ergó cheater.. :D
Köszönöm.. Professor játékostársam dumája..de full igaza van..

Püspök, pszt XD
Nem tartozik senkire, hogy apám az atomenergetikában dolgozik és így tud nekem felszerelést szerezni meg minden eszközt! Ezt el ne merd árulni senkinek sem! Még azt a 2 kiló sárga port sem!

Arachanocs: igen, lesz kitörés.

Scare: Nézd át a MASZ-t, alaposan. Rálövési távolságokat, CQB részeket, főleg. Nekem mindig van egy példány a gépemen, pár havonta át szoktam lapozni, hogy vajon jól emlékszem e mindenre.
Nem ártana, ha ismerőseid egy kicsit jártasabbak lennének airsoftban. Sok idő van még, ha most elkezdik, akkor azért elég rutinra szert lehet tenni.

Annak autosave loading..
Az aki nincs tisztában az aktuális MASZ szabályzattal az sürgősen kezdje el tanulni..
Lihogyejv:Remélem jössz te is Natasával.

A kérdésem az lenne,hogy a visszaálló idő mennyi idő lenne ?
Vagy ez a "halál" mivoltjától is függ ?

Respawn. :D Az tök mindegy kinek a szülei hol dolgoznak. A MASZ-t kell figyelembe venni én is lementettem pdf-ben és azt én kötelezővé tenném a 2 haverodnak Scare, hogy olvassák át. Sőt én Berkut helyében azért a legfontosabbakat át is venném játék előtt az újoncokkal. Lelkiismeretesség terén mi nem nyilatkozhatunk mivel nem ismerjük őket de itt sok múlik a becsületességen - ha kilőnek meghalsz, ez nem a game nincs F9 se cheat, meghaltál és kész- mert ha nem az az egész játékélményt és a jókedvet is rontja.
Más: ha kell én beszereztem snorknak egy GP-5-ös maszkot egy M76-ost is de az nem tudom kell e, elviszem ezért hátha jól jön majd.
Domesz: ez tavaly 5 perc volt. Ezt nem másodperc pontossággal kell érteni, én pl ittam egy kis vizet, elszívtam egy cigit, beszéltem pár szót a csapossal vagy a rajparancsnokommal és mentem vissza. Ami még nagyon fontos halott ember nem bezsél ha kilőtt egy sniper pl nem mondjuk el, hogy honnan és ki és merre indult.

Domesz: ha meghaltál, meghaltál, nincs többféle halál. Visszaállási idők 10-20 perc között fognak mozogni. A játékosok többségének azonos lesz, a szörnyek visszaállási ideje változhat.

A honlap, hála Róka kollégának, jól halad. Ott minden fontos információt megtaláltok majd, többek között egy teljes MASZ-t is. Álmodból is, ha felkeltenek tudni kell. Meg a többi szabályt is. :)

Ras: Mondtam Püspöknek is hogy normális és tisztességes emberek... ismerem őket pár éve!
Említettem már nekik a MASZ-t is de kétlem hogy bele néztek, ettől függetlenül, elmondtam nekik az alapokat(Kötelező védőszemüveg/maszk, találat jelzés és a többi...)
a CQB-t és a mesterlövészes dolgok nem vonatkoznak ránk, így azt nem mondtam el nekik...
amugy valóban támogatom az ötletet hogy játék kezdés elött elmondani az alapokat a kezdőknek...

azt meg hogy a haver apja Pakson dolgozik Róka-Püspök dologhoz tettem :D

Scare: ha valaki b*szik elolvasni a MASZ-t, akkor nehogy már a szervezőnek kelljen elmondania. Meg nem átnézni kell, hanem ismerni. Nem egy nehéz olvasmány, 7 oldal, ha szigorúan veszem, mert az 1. oldalon a nyilatkozat található, a 9. oldalon a rövidítések jegyzéke, a 10. oldaltól pedig már a játékszervezői ajánlás van, amivel nem kell sokat foglalkozniuk. Egyébként a regisztráción sem fognak átjuni, ha nem olvassák el a szabályokat. A regisztrációnál egy tesztet kell kitölteni, ami a játék szabályaiból fog kérdéseket feltenni. Nem lesz nehéz, de aki nem tudja megcsinálni, az valószínűleg rá sem nézett a követelményekre, csak kapásból ugrott a regisztrációra.

Ettől függetlenül lesz normális eligazítás, de annak az a célja, hogy emlékeztessen, nem pedig az, hogy oktasson.

Medic rendszer: egyénileg lehet gyógyítani, de kell, hogy legyen nálad kötszer. Önmagadat nem gyógyíthatod. Ha valaki segítségért kiált, és kéri, hogy meggyógyítsd, és nálad nincs szalag, de NÁLA VAN, akkor azt is felkötheted rá. A lényeg hogy mielőtt kivérezne, valahonnan keríts kötszert.

most mi van ember... nem lehetne kevésbé le agresszoroskodni? nyugi ember relax... van idő még hogy elolvassák!
és az eligazításnál annyit kellene tenni hogy a szükséges dolgokat elmondani még 1x ennyi...
de látom nem igen akartok ti másokat szívesen látni a rendezvényen.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul