Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Berkut : Szerintem õk is elég jelentõs részét teszik ki a zónában. Szerintem.

Scarecrow : Hogy? szerintem épp fordítva történt barátom. :D

Idióta off : Nem unjátok még?

Yeti: igazad van. Elkezdtem leírni egy rakás indokot, hogy miért nem szeretnék katonákat, és amiket leírtam, az nagy részt igaz is volt, de aztán kitöröltem, mert belegondolva: akár még meg is lehetne csinálni. Ezt végig kell gondolni, nagyon alaposan. lol2

Scare: A katonákat végig az orruknál fogva vezették. A legvégére viszont olyan mennyiségű lőszert halmoztunk fel, hogy szinte bármit és bárkit meg tudtunk venni, ahogy meg is vettünk 3 stalkert, hogy adjanak konvolykíséretet. A ruha lecserélése az egyetlen mutatvány volt a sereg részéről, amit pozitívan tudunk elkönyvelni. :D

Awe
Megérkeztem.. Berkut szervező úrral felveszem a kapcsolatot és dolgozzunk a továbbiakon.Javaslom eröltessük jobban a larp részeket,ennek megfelelően tiszteletben tartva a dresscodot is.Ez az 1-etlen,tényleg rajongóknak szóló magyar stalker rendezvény évente.Vannak akik már több hónapja artifact-okat gyártanak,felolvasópróbákat tartanak előre írt szövegkönyvekkel.

Kedves Domesz:nem 1 rajongó sajátkezüleg barkácsolja a ruházatát..örülünk hogy van ciras mellényed + sokmindened..hozd ki belőle a lehető legautentikusabbat.. olyat ami a játékban is van.

Javaslom továbbá (több nem airsoftos) pc gamer-stalker bevonását.A pécsi fox rajongótársunk kocsmárosként igen szépen szerepelt a mult évben is pedig soha nem volt kezében as.-replika.

A tázlári helyszín tulajdonosokkal egyeztetve ,a kiskunsági nemzeti park illetékesétől az engedélykérés folyamatban.Nem ugatógép óhajtok lenni,épp ellenkezőleg,csak én tartom a hátam a hatóságok elött a rendezvény teljes ideje alatt...

Ha lesz, akkor tuti leszek! :D Ha kell ismét vállalom a csapost, ha a többiek is úgy gondolják, hogy megfeleltem annak, vagy akár állandó tudós vagy csak simán megyek médiásnak aki arhiválja az eseményt videóra és fényképekre a játék ideje alatt :D

Róka:Gyere médiásnak de akkor a hirtelen keletkező anomáliákban szétcsavarodott tested mellől emeljük fel a kamerádat..

Csodás! :)

Sajna most nagyon sok vizsgám van, illetve az internetelérésem is csökkentett, ezért 2-3 hét türelem, és újra felpörögnek a dolgok.

Domesz: Jó lesz! :wink:

Médiás: Mivel remélhetőleg többen fognak eljönni (40-45 fő a max létszám), ezért én nem játszani fogok, hanem teljes erőmmel a szervezést és a felügyeletet látom el, vagyis anomália és golyóálló útépítő mellényben fogom róni a tájat, kamerával és rádióval a kézben. Ha pedig valahol vita támad, vagy nem egyértelmű hogy mit kell csinálni, akkor besegítek, és elrendezem a dolgokat.

Még nem tudom mi szeretnék lenni! XD
Ha nagyon merész vagyok és szerzek fegyvert akkor akár stalker is lehetek X3
Vagy leszek újra csapos vagy megpróbálok a tudós szerepkörrel, esetleg besegítek a helyi dolgokban, még franc tudja :D leszek monolitos vagy CNPP-s XD tudom olyan nincs de poén :D

Akkor Püsi te kit fogsz alakítani?

Ja és tiltakozom az ellen, hogy évente egy Stalker larp legyen :D Ha kell Solton minden héten az lesz (vicc volt). Egyéb LARP-os Stalker összeröffenést még egyezetünk Püsivel...

Jelenlegi dresszkódom: Dán egyenruha, ami Naaagyon hasonlít az orosz Flecktar-D-re, illetve ukrán TTsKO keletiesen kopott és szinte zsírúj kiadásban MVD belbiztonsági felvarróval. Szabadúszónak pedig kapucnis terepkabát Loner felvarróval + Horvát mellény OD övvel és persze NATI (love) :D

no, kell még egy Róka akivel egyesülök és én leszek Sidorovich :D
Vagy addig nagyon sok csirkecombot kell elfalatozgatnom és mellé még kicsit bunkónak is kell lennem XD
Vagy vállalom a C tudat profját :D

Berkut: Ha azon múlik a Bandita fórum felületet tudunk nyitni majd a tábornak topicokat.
Apropó. Keleti országrészbe mikor várható az érkezésed?

Yeti: Nem úgy haladnak, a vizsgák, ahogy terveztem, konkrétan: Általános menedzsmentből 300an mentünk vizsgázni és mind a 300 megbukott. Szvsz nem is volt célja a vizsgáztatónak hogy átengedjen, de hát ez van. Úgyhogy nem tudom. Január 22-ig mindenképp vége a szenvedésnek, előtte semmiesetre sem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul