Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
kiírás : A játék részletes info-i még nincs eldöntve hol és mikor fognak fent lenni.

szerk.: : Folyamatos csalók , anyukázások, és mások játékélményének rombolói végett javaslom a face contorolt.

gerg0002:
Ahogy Yeti írta. Mivel a legutóbbi alkalom óta némileg változott a helyzet, még nem lett eldöntve, hogy melyik platformon fogjuk közzétenni a teljes szabályzatot és a regisztrációs modult.
Softairre nem valószínű hogy kikerül, mivel oda csak játékszervezői státusszal rendelkező tagok írhatnak ki játékot.

oké. Igazából a negatív tapasztalatok miatt reménykedtem benne, hogy nem ott kerül kiírásra majd a játék..:]

Berkut: azért az idei 2010-es campen használt épület ahol többek között én is és te is aludtál szerintem teljesen jó volt szállásnak. Problémás lenne sátrat szereznem. És nem is örülnék neki.

Ras: Azért tartanám indokoltnak a sátrakat, mert akkor lehetne azt az épületet is használni, amiről beszélsz. Konkrét céljaim voltak vele, bár belegondolva... lehet hogy enélkül is lesz elég bajunk. Mindenképp megfontolom a javaslatodat.

Vnimányije!
Technikai jellegű kérdés: ha a kiírásba az kerül hogy csak mid és low cap tár használható, az nektek elfogadható, vagy inkább ne? Magyarul, vannak ilyen táraitok?

Köszönöm, hogy megfontolod. Nekem HiCap táram van és a leendő karabélyomnak is feltehetően az lesz szóval részemről HiCap de eddigi tapasztalataim szerint a nagy többség ezt használja. De nem rossz ötlet a
mid és a low cap sem hiszen a tárazás élménye egy tűzharcban lehet, hogy kicsit bosszantó de akkor is életszerű. Tehát e felvetés nem rossz. Nekem nem okozna gondot egy mid cap beszerzése. Tehát részemről elfogadva.

Berkut: 2 ok amivel egyet értek Rassal, 1 a sátor, valójában nekem is problematikus lenne a a sátrazás, betudnám szerezni( vennék) de ha ténylegesen használatba akarod venni azt az épületet is hát fejet hajtok....
2, Mid cap Low cap... igen nagy vágyam venni fegyverhez ijen tárakat, de konkrétan nem tudom hogy tudok-e szerezni, hogy futná-e a pénzem...

Az országban sok helyen megkövetelik a mid-low tárakat, és én is szeretem használni őket, de nem akarok fölösleges terhet róni a játékosokra, indokolatlanul. Akkor erre visszatérünk majd akkor, hogyha elkészül a teljes kiírás, és majd lehet regisztrálni.

A sátrakra több elképzelésem van, de eleve még azt sem döntöttem el, hogy a a játékosoknak frakciónként külön külön, vagy közös helyen legyen a szállás. Mert ugye mi van akkor, hogyha X játékos belép a frakcióba, de a szálláshelye a stalker körletben van. Ilyen és ehhez hasonló logisztikai problémákon töröm a fejemet mostanság, és próbálok rájönni hogy mi a legjobb. :)

Kéne egy ilyen :D :
128634-20101126-DwKexW.jpg

Sátor : Nekem oly mindegy...lehet nem is alszok.

Tártéma : Szintén mindegy...ami ki van írva ami engedett azt viszem.

Vérszopó maszk : Folyamatban... :D

Y3ti, csaknem egy kis éjszakai sztalkerkedésre vágysz?:D
ilyen hülyeségekre én is vevő vagyok. xD

tárakról, nekem igazából mindegy, mert van mindenféle... (RPK dobtár nincs.... még:D) szóval viszek, ami engedett:D
egyébként éjszaka lesz-e játék? ha igen, akkor tracer, vagy villogtatás lesz, netán mindkettő?

Domesz, nem rossz ötlet, bár lehet csáp ügyileg kissé meg kéne nyírbálnixD

Vérszopó maszk: Baromi jó lett, csak lehessen hozzá védőszemüveget felvenni, meg legyen kevésbé uránzöld. :D

Éjszakai rész: A sugárzó és egyéb veszélyes területek széle jelölve lesz, 15-20 méterre elhelyezett szalagokkal. Nyilván, a két egymáshoz legközelebb lévő szalagot összekötő képzeletbeli egyenest átlépve behatolsz egy veszélyes területre, és ott mindenféle vicces dolgok történnek, pl meghalsz sugárfertőzésben. Ez nappal tiszta ügy. Na de este, amikor nem látod, mit csinálsz? Én kirakok fényrudakat, ezen nem múlik, de nem tudom, hogy a költségeket hogyan növelné.

A totál nonstop játék akadálya az, hogy egyesek másnap autóba ülnek és több száz kilométert fognak levezetni, ezért lehet hogy nem kéne őket a végkimerülésig kihajtani. Aki aludni szeretne, annak meg kell adni a lehetőséget.

Tehát összegezve: éjszakai játékrész elképzelhető (sőt, én bírnám nagyon), viszont a nonstop játékot egyáltalán, nem erőltetném. Ha lesz éjszakai játék, akkor tracer bb és/vagy villantás kötelező, attól függően, hogy mire van pénz.

Az, hogy a Yeti mit bír és mit tud, az nem jelent semmit. Ugye Yeti? Te értesz az AK-mhoz, ugyeeee? :D

Az éjszakai játék nekem fekszik. Csak legyen megint zombulás :D

Bekut : Majd olyat mutatok hogy ihaj..am meg én mindent bírok....but éjszakai mókázásról lennének fenntartásaim.

szerk.: Ras dobjá már egy e-mail címet PM-ben akkor! Wö!

Vnimányije! - szolgálati közlemény
Yetivel közösen úgy döntöttünk, hogy éjszakai játékrészt kihagyjuk, mert nem biztonságos és szükség van pihenőidőre.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul