Vérszopó maszk: Baromi jó lett, csak lehessen hozzá védőszemüveget felvenni, meg legyen kevésbé uránzöld.
Éjszakai rész: A sugárzó és egyéb veszélyes területek széle jelölve lesz, 15-20 méterre elhelyezett szalagokkal. Nyilván, a két egymáshoz legközelebb lévő szalagot összekötő képzeletbeli egyenest átlépve behatolsz egy veszélyes területre, és ott mindenféle vicces dolgok történnek, pl meghalsz sugárfertőzésben. Ez nappal tiszta ügy. Na de este, amikor nem látod, mit csinálsz? Én kirakok fényrudakat, ezen nem múlik, de nem tudom, hogy a költségeket hogyan növelné.
A totál nonstop játék akadálya az, hogy egyesek másnap autóba ülnek és több száz kilométert fognak levezetni, ezért lehet hogy nem kéne őket a végkimerülésig kihajtani. Aki aludni szeretne, annak meg kell adni a lehetőséget.
Tehát összegezve: éjszakai játékrész elképzelhető (sőt, én bírnám nagyon), viszont a nonstop játékot egyáltalán, nem erőltetném. Ha lesz éjszakai játék, akkor tracer bb és/vagy villantás kötelező, attól függően, hogy mire van pénz.
Az, hogy a Yeti mit bír és mit tud, az nem jelent semmit. Ugye Yeti? Te értesz az AK-mhoz, ugyeeee?