kezdjük...0,1%
"Az anyagról:
Ez az OGSR motorra épülő build egy játékmenetbeli build. Számos játékmenetbeli funkciót és mechanikát ad hozzá az eredeti játékhoz, a mod NLC különböző verzióinak stílusában. Néhány szkript kézzel írott, sok más modból származik, néhány átdolgozott/átdolgozott. Sok más szerző fejlesztését is felhasználtuk. Minden szerzőnek nagyon köszönöm. Ha nem lett volna az ő munkájuk és erőfeszítésük, soha nem tudtam volna magamnak "álombuildet" összeállítani. Semmilyen módon nem sajátítom ki mások munkáját. Mindenkivel a legnagyobb tisztelettel bánok, minden szerzőnek hatalmas köszönet.
Ami vár ránk az összeállításban:
Ez a build tartalmazza az eredeti SoC történetet, és sokkal könnyebb, mint az NLC 7-ben, de egy kicsit bonyolultabb, mint a SoC játékmenetében.
Az NLC 7 stílusú funkciók kétségtelenül jelen vannak, de ezek bonyolultsága sokkal alacsonyabb, a gazdaságosság és az egyensúly is nagyságrendekkel könnyebb, bár a szerző Syakról alkotott elképzelése ihlette.
Ez az összeállítás érdekes lesz azok számára, akik nem tudták rászánni magukat, hogy leüljenek a Duty-ra és az összetett NLC 7 elején.
Kezdetben mindent magamnak csináltam, hogy újrajátszhassam az eredetit, aztán valahogy "elragadtattam"))).
Gondoltam, hogy játszható és érdekes állapotba finomítsam, és előbb-utóbb közzétegyem. Ha legalább egy ember játszik - az időm nem vész kárba."