Sziasztok, érdekelne, ez a mod, felraktam és tetszik, egy bajom van vele, az eredeti magyarítás, nem tartalmazza az újításokat.
A Socol magyarítással mennek az újítások, csak a vastagabb feliratokat, nem jeleníti meg, csak ilyen kripsz krapszokat.
Valaki, nemért az ilyesmihez, és a kettőből lehetne gyúrni, egy jót ehhez a modhoz is.
…………..
Na próbálkoztam, és ha nem teszem fel az eredeti, magyarítást csak a Socol-osat. Akkor szép és jó minden, egy.
Egy gondom maradt, az a magyarítás nem tartalmazza, azokat, a feliratokat, mikor mondanak neked valamit, pl szidrovics a játék legelején, mikor beszél hozzád.
Az érdekelne, tudja e valaki, melyik rész ez az eredeti magyarításban, és ha azt a részt bemásolom, akkor működne e ??
................
Hi.
Végül úgy néz ki csak megcsináltam, egyesével leellenőriztem, melyik file mit csinál, és megtaláltam, mit hova kell másolni, a hoz hogy működjön.
A hiányosságok, pótolva, a socol magyarításnak köszönhetően, és megmaradtak a feliratok, amikor szolnak hozzád.
Ez az amit akartam

Ha valakit érdekel, az írjon, vagy ha tudtok valamit, akkor feltöltöm valahova, ahol mindenki hozzáfér, akit érdekel.