Stalker Complete 2009

Meg tudja nekem mondani valaki,hogy a magyarosítást feltehetem.e ezután a mod után?

[mod]Előző hsz-t ne idézz! Mod-by Domesz[/mod]

Én megpróbálnám az 1.005-ös patchez való magyarosítást felrakni,csak nem tudom melyik...az az igazság végre elég erős gépem van 1920-ban játszani,de a történetet nem egészen értem,és e miatt meg persze az eddigi gépeim miatt mindig abbahagytam...amúgy ez a mód valóban gyönyörű...Esetleg nem tudod véletlen,hogy hol találok magyarosítást ehhez a patchez?Elöre is köszönöm...

Annyira tetszik ez! Imádom,hogy olyan helyeken is találkozom banditákkal ebben a modban,l-pölö-ahol korábban nem is sejtettem. (Őrtornyok tetejibe,no..) :D

Ami viszont nem tetszik benne,hogy nem tudok az erőműből visszafordulni.

Ott köll mögdögőni az erőműben,oszt kancs! Pedig vittem sütőélesztűt es,mehogy tuttam,forró lössz a helyzet,osztá asse hasznátt!
:D

Sziasztok, érdekelne, ez a mod, felraktam és tetszik, egy bajom van vele, az eredeti magyarítás, nem tartalmazza az újításokat.
A Socol magyarítással mennek az újítások, csak a vastagabb feliratokat, nem jeleníti meg, csak ilyen kripsz krapszokat.
Valaki, nemért az ilyesmihez, és a kettőből lehetne gyúrni, egy jót ehhez a modhoz is.

…………..
Na próbálkoztam, és ha nem teszem fel az eredeti, magyarítást csak a Socol-osat. Akkor szép és jó minden, egy.
Egy gondom maradt, az a magyarítás nem tartalmazza, azokat, a feliratokat, mikor mondanak neked valamit, pl szidrovics a játék legelején, mikor beszél hozzád.
Az érdekelne, tudja e valaki, melyik rész ez az eredeti magyarításban, és ha azt a részt bemásolom, akkor működne e ??

................
Hi.
Végül úgy néz ki csak megcsináltam, egyesével leellenőriztem, melyik file mit csinál, és megtaláltam, mit hova kell másolni, a hoz hogy működjön.
A hiányosságok, pótolva, a socol magyarításnak köszönhetően, és megmaradtak a feliratok, amikor szolnak hozzád.
Ez az amit akartam :P
Ha valakit érdekel, az írjon, vagy ha tudtok valamit, akkor feltöltöm valahova, ahol mindenki hozzáfér, akit érdekel.

Köszönjük szépen ; -)
Ja még valamit kérdezni akarok... töltöm a complete 2009 1.4.3 as verziót... 1.0005 ös patchel fut-e? És hogy a magyarítás kompatibilis-e ezzel?
Ezer bocs ha már írtátok, csak nem figyeltem

Szivesen

Szerintem, működik miden verzióval,
Bár nem teszteltem le ezt külön :D
Nekem 1.0006 os van meg Complete 1.4.4
És tökéletesen müködik

Help pls!
letöltöttem az 1.4.4 es complete modot, majd rátettem a magyarosítást, amit Velociraptor mellékelt... elindult a letöltés, csakhogy a Kliens sziknkronizálásnál ledobott bug trappal...
Pedig fentvan az 1.0006 os patch is...

És magyarítás nélkül megy ???

1lépés, stalker telepítés
2lépés 1.0006os patch
3lépés 1.4.4 comlete mod
4lépés magyarítás bemásolása

Most játszottam végig hibátlan volt.

Megvan... a hiba az volt, hogy a hangokat nem másoltam be :))
Egyébként engem csak az zavar, hogy a fegyverek pontatlanok, és gyengék (sok lövedéket magába szív egy ellenfél, kivéve hs-nál)

Vissza
Top Alul