Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jóvan, végülis üsse kő. Na. Igazatok van. Legyen 16. De van a MASZ-ban egy nyilatkozat, a legvégén, azt azért jó lenne, ha aláíratva hoznák az illetők. Karóránál meg az a lényeg, hogy mérd valamivel az időt.

Berkut : Lõszer kérdéssel foglalkoztál már? Vagyis a hogy a játékra szvsz elég lenne 2000bb-é amit az adott illetõ frakció bázisán (pl.: Stalkerek -> feladat-> az majd megoldva -> jutalom Csapostól -> bb-é. ) kapna meg a késõbbiek folyamán.

korszabály : 16 ideibe beleférne de a szûlõi engedély (aláírva stb) kellene.

Jogos, egy nyomtatvány, hogy szülői engedélyel van ott a csimota és ha bármi történik vele (ne adj Isten) akkor azért nem a szervezőket vonják felelősségre.

Bevallom, ahová én járok, ott egyáltalán nem szokás 18 év alatt játszani, és ezért kicsit el is felejtkeztem róla. Úgyhogy ismét elnézést kérek a feszkóért, főleg Scare-től elsősorban. Viszont a papírt keményen behajtjuk.

Lőszer: két megoldás lehetséges.
1, Mi adjuk, szépen dobozolva, hogy igazinak tűnjön de akkor 1 vagy 2 féle lőszer lesz (mezei és sniper).
2, Mivel mindenki mással eteti a puskáját (pl SVD-be jó a nehezebb bogyó), ezért, hogy a fegyverek teljesítménye ne változzon, mindenki hozza a sajátját, amiből kimérünk, és bezacskózzuk. Ezeket tudja megvenni/stb.

Személy szerint az elsőt támogatnám, hiszen így lehetne elrejteni is belőle, míg a második esetben, elrejtek valahova 3 doboz lőszert, örül neki a jóskapista, aztán megnézi és látja hogy az csak a béla puskájába jó, ő meg az ellenség. De el meg nem veheti, mert akkor hátrányba sodorja a bélát. Otthagyni meg gáz.

Egyébként lőszert úgy lehetne kapni, hogy küldetéseket végrehajtasz, és azokért kapott pénzért. Vagy mással elkereskeded. Erősen gondolkozom rajta, hogy lőszert rabolni is lehessen, már csak azért is, mert ha pénzt lehet, akkor fogom magam, veszek 5 karton lőszert, és azt meg akkor nem tudják elvenni? Nemá'!
A fix, szervezett frakcióknak pedig a főparancsnok osztja ki, vagy külső forrásból kapnak utánpótlást (pl: Duty helikopterrel, Freedom meg konvojjal, azt tessék megvédeni, és bevinni).

BB-ből fejenként 2000db elég lesz 2 napra, biztosan. Úgyis csak annyit tudtok belőle elhasználni, amennyit meg tudtok venni. Ne aggódjatok, nem lesz drága. :)

Az anyagiakról: regdíj ismeretlen, de 1500 és 2500 között valahol.
Amikor egy játékos beregisztrál, akkor kézhez kap X rubelnyi kezdőtőkét. Ez a pénzmag arra elég, hogy kaját (konzerv, kenyér, tea, KV pénzért / víz ingyenes) tudjon venni rajta. Küldetések elvállalásával (vagy ügyes ambushsal) lehet vagyonhoz jutni, és abból venni fegyvert, lőszert, kötszert, és egyéb felszereléseket. Megtehetitek, hogy kapásból felszerelésre költötök, hiszen hamar vissza lehet hozni ennek az árát. De ez már a ti döntésetek, és ha bénák vagytok, akkor koplalni fogtok. :D A reguláris frakciók (duty, freedom) nem kapnak kezdő tőkét, mert nekik alanyi jogon jár a kaja, de nem árt ha biztosítják az utánpótlási vonalakat. Zsoldot is kapnak, bár ez alapvetően kevesebb, mint amennyit egy stalker kap egy küldetés végrehajtásáért. Miért? Ugye egy Szabadságinak nem kell küzdenie az életben maradásért, neki az őrködésért is jár a koszt és kvartéj. Viszont parancsra meg menni kell, nem válogathat ellenségben.

Hogy egy adott frakcióhoz csatlakozó stalker mit kap, azt még nem tudom. Két karszalagot a karjára, az tuti, hogy lássák rajta, hogy kihez tartozik. Mert ugye megint más az, amikor elvállalsz egy küldetést, és megint más az, amikor X teljesített küldetés után te BELÉPSZ a frakcióba.

nyugi berkut megkapod a papírocskát...
Lőszer:
1es kettes keveréke... elsőnek 2es: mindenki mással eteti a puskáját abból kimérni... de a rejtekhelyekre, meg alapvető lőszer van...(mezei meg sniper) oszt kész hátrány végül is nem származna belőle...

a lőszer elosztás (stalkerek küldik) a többi frakció meg ellátmányként kapja az okés bár nem egészen értem mit takar a dutynál a helikopter, gondolom nem az igazi jelentését :D) ha igen akkor padlót fogok agyilag...
stalker küldiknél a fegyver kiváltása mit jelent, úgy értem hogy egy határozott összegért lehet kiváltani a fegyvert, de kategóriára pl hogy rohampuska mesterlövész Géppuskák... vagy FPS re tekintve? esetleg minden fegyvernemet ugyan annyiért?

a belépő pénz nekem hááát 5000-max 10e amíg még azt mondom hogy okés ha a főlé megy akkor adios...
az meg hogy végre bevezetve lesz a játékpénznem, és végre nem a bb-t kell kivennem a tárból hogy vegyek egy energia italt kiváló ötletnek hangzik :D

Azok a fegyverek, amikkel szabadon lehet garázdálkodni épületben (pisztoly, shotgun, marokfegyverek), azok minősülnek elsődlegesnek. Kezdetben minden stalker ezzel rendelkezhet. A másodlagos fegyver az, amivel épületben csak egyeslövést, vagy még azt sem lehet leadni (AK, SVD, RPK, stb). Ezek drágábbak, de az esélyegyenlőség kedvéért ugyan annyiba fognak kerülni. Ha valaki 3 fegyvert hoz saját használatra (tehát nem kölcsönbe), akkor azt is meg kell vennie. Tehát ha te összeszedsz 5000 rubelt, és mindkét másodlagos fegyvered 4000be kerül, akkor választanod kell. Persze, semmi nem tiltja, hogy jópénzért egyszerre kettőt vegyél (ha van), vagy akár eladd. Bár eladásból nem kapsz érte annyit.

Mi történik, ha nincs elsődleges fegyvered? Légy kreatív! Szinte biztos, hogy az ellenség nem tudja, hogy mi van nálad, ha lesből ráüvöltesz, hogy add meg magad. Utána 1 társad kigyalogol, szépen ki zsebeli őket, és az elvett pénzből/kötszerből/lőszerből/stb. veszel magadnak cuccokat.

Az idei tábor technikailag jobban fel lesz szerelve, tehát lesznek kaniszterek, amiből bárki bármikor vételezhet vizet magának, lesz normálisan berendezett Bár, egyértelműen jelölt pályahatárok és veszélyes területek (sugárzás, anomália, stb).

Jaja, RC helikopter. Érdekes lenne vele 15 kilós ruszki lőszeresládában utánpótlást cipelni. :D

Mi történik, ha nincs elsődleges fegyvered? Légy kreatív! Szinte biztos, hogy az ellenség nem tudja, hogy mi van nálad, ha lesből ráüvöltesz, hogy add meg magad
Vagy a gumikéses megoldás:Rambó módjára rárontasz és közben ezt üvöltöd: áááááááááááááááá!!! :D

Berkut :

a, pont Lõszer: Részemrõl az jobban járható hogy mindenki hozza a kis saját BB-jét, mivel ahány airsoftos annyi bevállt márka. Vagyis ki guarder ki blaster párti. Másfelõl az hogy mi biztosítjuk a lõszert megoldható ugyan de ahoz "jobb" forrást kell találni. Vagy ennekla kompója hoz mindkei sajátot meg mi is veszünk és azt dugjuk el. Jah és ami bennem felmerült: Saját lõszerrel lehet-e kereskedni?

b, pont Logisztika : A cuccok kivitele hogyan gondoltad? Csak kérdezem. Mert lehet részünkrõl jövõre már nem biztos hogy játszik a Ford busz. :S

c, pont Pénz : Úgy kell kalkulálni hogy jó legyen. Vagyis én abba nem vagyok benne hogy + hasznot hajtsak be a táborban" mivel ilyen sok megmaradt" . Minden fillért ki kell kalkulálni. ;)

De ezt mindet érdemesebb lenne közös koponyával megbeszélni...

Alfa 4 kiszállt...over

Yeti:

Lőszer: igen, ezt alaposan át kell rágni. Ha valaki a saját lőszerét hozza, azzal értelmeszerűen nem lehet kereskedni, mivel lehet hogy a másik puskájába már nem jó, a csapos meg nem biztos hogy pont ezt fogja majd válogatni. Ezért támogatnám én is, hogy legyen 1 vagy 2 fajta központilag kiosztott lőszer, amit a regdíjból szerzünk be. Forrásnál azt tudnám javasolni, hogy ne BBone legyen mert az nagyon gagyi. Majd megoldjuk, ez sokad rendű probléma.

Logisztika: Viktor tud nagy rakterű autót, illetve nagybátyámnak van utánfutója. A cuccokat azokat erről a környékről szedem össze. Pl a lőszeres ládák, ami egyesületi tuladjon.

Pénz:Ki lesz kalkulálva pontosan minden.

ja, már is tarkótáji éles szúró érzésem van. :D De Berkuttal majd megint elkezdünk beszélgetni az élet nagy dolgairól egy kis Vodka elfogyasztása után/közbe. :D Sasoljuk a tejutat. :D

The Ras":1lifs93h mondta:
ja, már is tarkótáji éles szúró érzésem van. :D De Berkuttal majd megint elkezdünk beszélgetni az élet nagy dolgairól egy kis Vodka elfogyasztása után/közbe. :D Sasoljuk a tejutat. :D

Az biza jó lesz. Feltéve hogy minden a legnagyobb rendben fog haladni a játék alatt, és nem leszek idegroncs a nap végére.

Viszont alkohol. Ugye játék alatt tilos (MASZ!), illetve ha véget ért, lehet, de azért nem kéne matának lenni, és másnap délben kelni. Volt rá példa tavaly, nem is jön az illető...

Yeti: kár, de hát az élet az nem egy szorzótábla, bármi alakulhat úgy, ahogy. Azért tettem hétvégére, mert akkor nagyobb valószínűséggel érek rá, meg bárki más is. Viszont ha sikerül megpályáznom az ösztöndíjat és kijutnom Németországba tanulni, akkor az lesz... bár előre lehet hozni, de az aggályokat már kifejtettem a nyári időpont iránt. De ez nem 2 héttel előtte fog kiderülni. :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul