Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Üdv STALKERek!
Én is jelenteni tudok a 2010-es STALKER CAMP-ről.
Tökéletesen megszervezett tábor volt. Még soha nem voltam olyan táborban mely ennél simábban és jobban lett volna megszervezve. A helyszín tökéletes volt rá, az emberek nagyon jó fejek és maga a program illetve a feladatok is rendkívül jók voltak.
Panaszom nem lehet rá, csak hogy az éjszakai őrség miatt nagyon keveset aludtam, de szerintem Yeti is így van vele és még páran XD
És igen már készül általam is egy weblapkoncepció melyen helyet foglal egy galéria is és esetlegesen egy fórum és megtalálhatóak lesznek benne a korábbi táborokról beszámoló, illetve részvevők és egy tábor végigjátszás XD

Yeti: csak a jó minőségű képekre gondoltam, meg azokra, amiknek van értelme. Pl a rendkívül jó fényviszonyok között készült képet egy kőhalomról nem. Nyilván.

Valóban nem ártana egy újabb közös agymosoda.

Russianboy: ööö... én katonai egyetemre akartam menni. :D

Nekem csak egy link kell, hogy hova lettek feltöltve mert márnagyon kíváncsi vagyok. Főleg mikor a sebesült stalkert hoztuk be Csellengővel. Yeti volt az anális kanális abban a kesztyűben. De jó feelingje volt. :D

Képek : Az én gépeim készült képek + Gyula (Csavargó) képei már meg vannak de majd holnap jön Pati (általános Snork) és utánna töltöm fel , a linket meg madj küldöm el neked Tibi. De Ras ha kell neked is megy PM-ben, vagy ide. :)

Én lőttem párat, telefonnal, a Bárban található hirdetésekről. De ahogy néztem, azt már más megörökítette, ráadásul jobb minőségben.

Berkut : Hát..jah... :P

Képek -> hogy megtörjem a jeget:
Csoportkép:
pict1194fdds.jpg

Képen szereplõk ( Balról -> jobbra haladva) :
Felsõ sor: Felcser, Shifty, Róka , Vityu , Yeti , Berkut , Tajti , Raptor, Rudy
Alsó sor: Scar , Ras, Pati, Sedóv

* szerk.: Az a fura száj tartás az a nemzetközi hangjelzést használjuk éppen.
+ Gyula (Csavargó) csinálta képet
++ 4-ember már elment

The zone map:
pict1135fd.jpg

Köbö itt majdnem minden játszott...

Nem si tudom ki volt...
pict1189dsads.jpg

...de kellett. X)

Kereszt..
pict1188dsa.jpg

..mert az nem hiányozhatott. :D

Ami vitatott hely lett kint...
pict1206dsa.jpg

..az a snork temetõ.

...röviden. :P

Még egy kis pakk...képekeben :

Közelebbi csoport kép:
p1070395dsa.jpg

Ezen már ott van Gyula ... :wink:

Halott Snork...
p1070305dsa.jpg

..de vajon ki tette?
p1070307dsa.jpg

Õk voltak (Róka (Csapos) és Ras ) :P

Search and destroy...
p1070282fds.jpg

.. Raptor módra.

A "Doki" munka közben....
p1070379dsa.jpg

..a pece parton. lol2

Ras...
p1070357dsa.jpg

..respect neki! ;)

Egy Stalker sétál a sûrûben mikor oldalra néz azt monja: " Nini egy snork..."
p1070371dsa.jpg

..és körülbelül ezt látja utoljára:
p1070372dsa.jpg

...hehehe :D

A kutató...
p1070383dsad.jpg

..egy magaslaton.

Pózolj szeméttel...
p1070390dsa.jpg

...ennyi (sõt még több) õssze jött.... lol2 :roll:

..röviden..majd még lesznek még...písz! XD

Nah jólvan jövőre ott a helyem, ezt tilos kihagyni.
Jók lettek a képek :)

hehe... végre némi infó, azt tudtam hogy kilőtték párszor az általánost snorkot, de ki volt az eddig nem tudtam :D
felelevenítette bennem ez a pár kép azt a pár napnyi őrületet
és amit levontam, az az hogy jövőre is ott a helyem, bárhova is legyen szervezve :lol:

de az arcomat nézzétek már el sose voltam fotogén alkat :twisted:

A tábor legnagyobb élménye: Megszivatni a stalker-bandita szövetséget, azzal, hogy agyon lőtték a saját vezérüket, akit katonának álcáztunk.
A második legnagyobb élmény: leszedni a soknapos borostát, mikor hazaértem.
:D

Nem vicc. Ez a játék akkor kezdődött, mikor elkezdtem bepakolni a csomagot, és akkor ért véget, mikor hazaérve kipakoltam, és az utolsó zónából származó koszfoltot is lepucoltam a bakancsomról.

Hogy jövőre mi lesz az még eldől, mivel közös megegyezéssel úgy döntöttünk, hogy néhány hét erejéig jegeljük a témát, pihenünk. :) Viszont egy biztos: lesz!

Yeti: jövőre tuti többen leszünk. Egy közös Blackwater-Bandits szervezésen kattog az agyam, de ööö... na, sok víznek kell még addig lefolynia a Dunán.

Élmények -> Pozitív: Nekem több is volt, felsorolni is sok lenne.
Negatív: Valaki úgy viszi ela rádiót (ami nem si az enyém) hogy nem szól , aztán nem szól hogy igen õ volt aki elhadja. :P

Berkut : Errõl , késõbb ,többet, privátban. ;)

Scarecrow : I want...! Küld má el plíz amdj MSN-en. :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul