Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
örülnÁk, ha lenne majd galériátok is az oldalon, visszanéznÁm a képeket, fel lehetne tenni a tavalyiakat is, lekicsinyítve, szntem mutatós lenne :)

áá hazaértem, és fürödtem... fürödteem! :D Aki nem volt ott sajnálhatja. ...wö...

Jóóóóó Napot Kollégák!
vissza tértem én is, pár apró felszerelés hiányosságom miatt apró gondjaim voltak a táborban, majd részletezem.
De amugy a hangulag az a zseniális, és az elmebeteg közt táncolt, vagyis olyan egyedi eszméletlenül jó hangulata volt a ennek a 4 napnak, hogy megfogadtam hogy jövőre is megyek!

Sziasztok.Feltöltöttem Youtube-ra második kiruccanásom felvételeit amikor is édesanyámmal tettem oda egy villámlátogatást és kis riportokat készitettem vele hogy milyen az Ő - egy kivülálló szülő - szemszögéből ez a dolog és mit érez olyankor.

Érkezés a Magyar Pripyatba:

http://www.youtube.com/watch?v=ZL26HIq0Y3g

Érkezés és riport a volt szálláshelyünk előtt:

http://www.youtube.com/watch?v=Tbhw71oeKHE

Riport a panellakásoknál:

http://www.youtube.com/watch?v=Pww7CGQrUdw

Távolodás a Magyar Pripyat-tól:

http://www.youtube.com/watch?v=lJWrgv5D2Uc

Ja az ujabb kisfilmünk nekem is tetszik bár az én lépcsőnél valo lelövős jelenetem sajnos kimaradt pedig állitolag jo lett.

Mindenesetre igyis tetszik a vidi:D

Berkut:

Én mai napig emlékszem kb mindenre mint emlitettem korábban ez a hely engem nagyon megfogott kár hogy többet már nem mehetünk oda:(

Az éjszakai őrjárat különösen király volt.Én nagyon paráztam:D:D

Az ujabb történetem amit irok az is ilyesmi.Egy emberek nélküli világ.Jelenleg alakulgat.Nemtudom majd feltöltöm-e ide mert aki olvasta a korábbiakat gyanitom hogy talán ez is érdekli de az meg lehet hogy OFF lenne mivel ez a sztori más nem csernobilos-stalkeres.

Még ha csak egyszer is de örülök hogy ott lehettem veletek végre olyan volt mint a játékban és - ha nem is kisugárzó - de örömmel töltöttem el ott azt a pár napot:D

Wö!

Köszönöm a játékot, én is jól éreztem magamat. Hazafelé még órákig sztorizgattunk az élményeinkről.

Russianboy: Nagyon érdekes videók. Emlékszem, mikor hazavittem az első airsoftomat, anyám elszörnyedve nézett rám. Ez csak tovább fokozódott, mikor megtudta hogy én szeretek kimászkálni ilyen helyekre. :D
Egyik ismerősöm barátnője fogalmazta meg a legjobban ezt: "Felderítősdit játszani". Úgy gondolom, hogy az Ember alapvetően kíváncsi lény, de számunkra sem egy új kontinens, sem az ismeretlen világűr nem elérhető, ugyanakkor egy letűnt birodalom romjain mászkálva szembesülhetünk a saját múltunkkal, és talán a saját jövőnkkel is. Továbbá biztonságos kikapcsolódási lehetőség.

Wö!

Hát én még zombulok, vagyok oylan fáradt. Net hiány miatt csak késõbb tudfok képeket berakni. De aki akar az tegye be.

De azt mondom köszönöm a részvételt. aki most ott volt jövõre is legyen ott... ;)

Yeti. Javaslom a honalpon hozzunk létre egy galériát, oszt ott meg lehet nézni. Mert ha ide beszúrjuk akkor csak a lapozgatás lesz belőle, meg aztán ha egy idő után megdöglik a topic (mert jön a stalker tábor 2011 LOL), és törlik, akkor bukta. Itt Raptornál már elkezdtük összegyűjteni. Ha gondolod, akkor beízzítom a saját magam kreálta honlapot, kicsit átszabva. Pöttyet designosabb. Persze csak ha hazaértem, addig is menjünk el valamikor inni. :D Wő!

Wö Nálam van néhány kép és pár kisvideo Yeti rólad egy igazi gyöngyszem van :D Szerintem az a legegyszerűbb (számomra) ha aki felteszi honlapra az vegyen fel msn-re és ott áttolom a képeket videókat. Wö és vége. :D

Kép téma : A stalker tábor idei honlapjára készül egy galéria. Hogy felkerüljenek tessék keresni Tibit-t. Itt modi (aki nem tudná). Õ csinálta a honlapot (még mindig hálás köszönet neki). A 2011-es tábor honlapja eggyenlõre még jegeljük , majd részleteket késõbb megbeszéljük. Addig elég az az egy honlap ami van. Október-november környékén jöhet a köv honlap. Róka csinált pár koncepció-t. De még én sajnos nem tudtam leszedni. Várom hogy elküldje.

Ras : E-mail-ben kérlek küld már el nekem , hogy egyben meglegyen azért az archívumom számára.

Berkut : Jogos, but csak 1-1 képre gondoltam nem egy hatalmas kép halomra. ;) Am kitõl vannak már képek?

Berkut:

Eme szavaiddal teljesen egyetértek.Ez is történelmi rész.Bár nem kellett hozzá egy katasztrófa hogy azzá váljon mégis olyan mintha Pripyatban mászkáltunk volna.És még csak sugárzás se ért minket kivéve ami nomrális a természetben mindennap éri az embert.

De gondolom édesanyád ugy volt vele hogy még mindig jobb hogy egy fegyver utánzat vagy ugymond a "pontos mása ami emberi élet kioltására nem alkalmas" verzioval mászkálsz mintha egy igazival:D:D

Én a tábor előtt megkérdeztem anyámat hogy mit szol hozzá ha elmegyek ilyen helyre - de ahogy a videoban is - ugy akkor előtte is támogatott azt mondta hogyha szeretnék miért ne tehetném meg?Nem vagyok már az ő - ugymond - kisgyereke aki mellett mindig ott kell lenni - persze akármilyen felnőtt fejjel is de mindig a gyereke maradok:D:D

Az ember igen alapvetően kiváncsi lény.Engem pl érdekelnek a paranormális dolgok mint az UFO-k vagy a szellemek amelyekre nincs ésszerű magyarázat és mégis ez benne az elgondolkodtató hogy vajon embertársaink széditenek minket vagy tényleg léteznek?

SzentkirálySzabadján is azért éreztem nagyon jol magam mert egy ujabb élményt adott azzal hogy eltudtam képzelni - és talán tapasztalni is - hogy milyen lenne Pripyatban mászkálni.Egy helyen ahol anno a civilizácio jelen volt ám mára már csak a romos lepusztult épületek emlékeztetnek rá és a természet tovább éli kis világát és visszafoglalja ama helyszint.

Nekem a Stalker tábor SzentkirálySzabadján több okbol is élmény volt.

1:Olyan helyen lehettem mint Pripyat igy még jobb képet kaptam arrol milyen is lehet és persze ahogy előre sejtettem csak mégjobban felcsigázta bennem a vágyat hogy elmenjek az igazi helyszinre is.
2:Táborba sose voltam vagyis hát ez félig hazugság mert ilyen üdülőtáborban ahol medencék voltak meg ilyesmi.De ez olyan volt mint egy sátorozás olyanon pedig még sose voltam.
3:Mindig anyámékkal mentem nyaranta nyaralni de most végre valahova én egyedül merészkedtem el.Bár őket ugyse érdekelte volna de ha mégis akkor elég furán festettem volna ott muterral.Rajta is maszk kezében fegyver:D:D:D:D:D:D
4:Eme pontokon kivül mi akkor egy kis közösséggé váltunk és bár nem tartjuk mindennap a kapcsolatot - de ugye itt-itt néha forumozunk (legalábbis én) - mégis mondhatni összekovácsolodtunk mert volt egy közös témánk egy közös programunk amiért mindannyian mentünk:D:D

Yeti:

Szerintem nem másik honlap kéne mert akkor 2012-ben ( ha nem lesz világvége ) akkor annak és a következőnek és az az utáninak is mindig létrehozni egy ujabb weboldalt?Szerintem most hogy elkészült a kifejezetten a Stalker Tábor weboldala oda kellene majd felrakni a 2011esről a helyszint időpontokat képeket és az azutániakrol is mert akkor - szerintem - ne legyen mindig egy ujabb tábornak egy ujabb weboldal.Egy közös weboldal ami a 2010es Stalker Camp-től indul.(szerintem).

RUSSIANBOY
Egyetértek a weblapos álláspontjával. Egy nagy csokorban legyen az összes.

weblap : Nos akkor majd egy nagyobb konferenciát kell tartani. Akkor marad rajta. Beszélek Tibi-vel és Rókával ez ügyben. De majd aki szeretne még valamit bele dobni az szóljon. Mondjuk tényleg jogos de nah. Egyenlõre nyugi. 2011-es tábor sem "csengett még le". A képek majd felkerülnek és pont. Utánna jöhet maga köv tábor és jöhetnek a többi dolog. Ami hiányosság volt abból tanulva a 2011-es már máshogy lesz. De még nem kerül a "kezünk közé" újabb helyszín addig maradhatnánk Tázlári pályán.

Azt simán meg lehet oldani hogy a főoldalon legyen egy választóképernyő, hogy az oldal 2010-es vagy 2011-es táboráról szóló részt akarja-e a látogató megnézni.

Tibi:

igen én is valahogy igy képzeltem a kialakitás mint pl itt hogy van külön SHOC, CLEAR SKY, és COP részleg ott is külön lenne a 2010-es a 2011-es és a megfelelőre kattintva a helyről egy műholdkép mondjuk kevéske leirás a közelben lévő látványosságok (ha vannak) valamint személyes vélemények és képek.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul