Berkut:
Eme szavaiddal teljesen egyetértek.Ez is történelmi rész.Bár nem kellett hozzá egy katasztrófa hogy azzá váljon mégis olyan mintha Pripyatban mászkáltunk volna.És még csak sugárzás se ért minket kivéve ami nomrális a természetben mindennap éri az embert.
De gondolom édesanyád ugy volt vele hogy még mindig jobb hogy egy fegyver utánzat vagy ugymond a "pontos mása ami emberi élet kioltására nem alkalmas" verzioval mászkálsz mintha egy igazival

Én a tábor előtt megkérdeztem anyámat hogy mit szol hozzá ha elmegyek ilyen helyre - de ahogy a videoban is - ugy akkor előtte is támogatott azt mondta hogyha szeretnék miért ne tehetném meg?Nem vagyok már az ő - ugymond - kisgyereke aki mellett mindig ott kell lenni - persze akármilyen felnőtt fejjel is de mindig a gyereke maradok

Az ember igen alapvetően kiváncsi lény.Engem pl érdekelnek a paranormális dolgok mint az UFO-k vagy a szellemek amelyekre nincs ésszerű magyarázat és mégis ez benne az elgondolkodtató hogy vajon embertársaink széditenek minket vagy tényleg léteznek?
SzentkirálySzabadján is azért éreztem nagyon jol magam mert egy ujabb élményt adott azzal hogy eltudtam képzelni - és talán tapasztalni is - hogy milyen lenne Pripyatban mászkálni.Egy helyen ahol anno a civilizácio jelen volt ám mára már csak a romos lepusztult épületek emlékeztetnek rá és a természet tovább éli kis világát és visszafoglalja ama helyszint.
Nekem a Stalker tábor SzentkirálySzabadján több okbol is élmény volt.
1:Olyan helyen lehettem mint Pripyat igy még jobb képet kaptam arrol milyen is lehet és persze ahogy előre sejtettem csak mégjobban felcsigázta bennem a vágyat hogy elmenjek az igazi helyszinre is.
2:Táborba sose voltam vagyis hát ez félig hazugság mert ilyen üdülőtáborban ahol medencék voltak meg ilyesmi.De ez olyan volt mint egy sátorozás olyanon pedig még sose voltam.
3:Mindig anyámékkal mentem nyaranta nyaralni de most végre valahova én egyedül merészkedtem el.Bár őket ugyse érdekelte volna de ha mégis akkor elég furán festettem volna ott muterral.Rajta is maszk kezében fegyver

4:Eme pontokon kivül mi akkor egy kis közösséggé váltunk és bár nem tartjuk mindennap a kapcsolatot - de ugye itt-itt néha forumozunk (legalábbis én) - mégis mondhatni összekovácsolodtunk mert volt egy közös témánk egy közös programunk amiért mindannyian mentünk

Yeti:
Szerintem nem másik honlap kéne mert akkor 2012-ben ( ha nem lesz világvége ) akkor annak és a következőnek és az az utáninak is mindig létrehozni egy ujabb weboldalt?Szerintem most hogy elkészült a kifejezetten a Stalker Tábor weboldala oda kellene majd felrakni a 2011esről a helyszint időpontokat képeket és az azutániakrol is mert akkor - szerintem - ne legyen mindig egy ujabb tábornak egy ujabb weboldal.Egy közös weboldal ami a 2010es Stalker Camp-től indul.(szerintem).