dezodor
New Member
vkinek meg van még a 2009-es Szenkirályszabadjás kép csomag? jó lenne, mert nem találok 1 élő linket se hozzá...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
TibibáTibibá":1rso65ew mondta:Nekem Yeti eljuttatta az összeset DVD-n. Feltöltöm valahova.
A felső szerintem egy sima Gorka (Orosz BDU), az alsó is az lehet...Még nem láttam ennyi zsebes gorkát.
http://www.sovietarmystuff.com/Product_422_Russian_Army_"GORKA"_Mountain_BDU_Uniform_New.html
A táska az vmi sima BUNDESWEHR vagy más rongyos (a hangsúly ezen van) táska, egy kenyérzsák, és szerény efltevésem szerint a Gorka alatt van egy tak mellény. Valami olcsó orosz (mondjuk azokból nem sok olcsó van) Chest ring. Sajna nem jut eszembe a neve...De pótolom képekkel illusztrálva.
A soviet-propaganda valóban nem olcsó, de gyors és megbízható, ami más orosz webshoppokra nem igazán jellemző.
Tibibá":rt02fi5d mondta:Az éjszakai találatjelzésre ajánlom a bicikli villogót..a halott csak benyomja és villog...
The Ras":17lo0d69 mondta:Persze, aztán mindenki eldönti mit fogad meg és mire nincs szüksége.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.