Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Úgy néz ki jön velem még 2 ember. Gondoltam szólok. Gyűlik a nép. :D
Airsoftra kitérve, Lesznek rendes összecsapások,frakcióháborúk, éjszakai járőrözés stb? Vagy nem ilyen komoly csak napközben lövöldözünk?

The Ras : Jöhetnek persze. De nem sokára rátérünk a regisztrálós dolgokra. Majd nem sokára linkelem azt hogy mit hogyan kell majd. A végleges költségvetés (ergo) beugró is elkészül.

És kérdésedre válaszolva amit felsoroltál minden lesz. Te tényleg szó szerint minden. DE az éjszakai dolgokat bizonyos okok miatt korlátozzuk. De errõl lényegesebbek késõbb.

zolika 97 : Igen ez egy tábor, szerepjátékkal és egy kis airsoftos témával fûszerezve.
Mint ahogy Domesz kolega is mondta olvass visszább. Árat sehol sem fogsz találni mert az még mindig kérdõjeles. Pontos költségvetés köv hétre várható. Amúgy már minden megvan ami más kell. Ez az elem hiányzik. De lenne pár kérdésem. Te hány éves vagy? Tudod-e mi az az airsoft?

zolika 97: Ad1.: Életkorod miatt nem vehetsz részt (lejebb leírtam dolgokat , lapozgass vissza) a táboron.

Valamitn az airsoft nem az amire te gondolsz. Ajánlom figyelmedbe az Airsoft topicot. ;)

zolika 97":14lg9hx2 mondta:
jaja tom mi az az airsoft egy fémdarab ami kis (általában) sárga golyókat lő ki aM. MEG 13 éves vok most :(
Rossz válasz!
Airsoft:Az airsoft egy csapatjáték, amely több tekintetben is hasonlít a paintball-hoz. Ami azt illeti, közös gyökereik vannak, ugyanis mindkettő Japánból ered, ahol a 2. világháború után olyan szigorú fegyvertörvény lépett életbe, amely megtiltotta a polgároknak, hogy éles lőfegyverrel rendelkezzenek. A japánok a törvény hatályba lépése után elkezdték a maguk módján másolni az amerikai BB gun-okat (a "BB" itt "Ball Bearing"-et, azaz csapágygolyót jelent), és ebből alakult ki mindkét sportág. Maga az airsoft a 70-es években indult világhódító útjára a szigetországból.

Airsoft fegyver:Az airsoft fegyverek azonban nem nagyméretű, festékkel töltött lövedéket, hanem 6 mm-es (ritkább esetben 8 mm-es, de az ilyen fegyverek nem igazán elterjedtek) tömör műanyag, szabályos gömb alakú műanyag golyókat - úgynevezett BB-ket lőnek, és további eltérés, hogy sokkal gyengébbek, mint a paintball fegyverek, a jóval kisebb méretű és tömegű lövedék miatt azonban ezek is tudnak fájdalmat, illetve akár sérülést is okozni. De a legjobb az, hogy az airsoft fegyverek 1:1 méretarányú fegyvermásolatok (replikák), vagyis szinte megszólalásig hasonlítanak az igazi fegyverekre, éppen ezért úgy is kell kezelni őket, mintha igaziak volnának.

Forrás:www.airsoftujonc.hu

U.I: Te még nem tudod,hogy mi az az AIRSOFT,olvass szakirodalmat,airsoft fórumot,és egy kicsit máris felvilágosultabb leszel.
ÜDV

Yeti a neved alapján én tudom melyik frakcióba foksz Tartozni,a Hegyi frakció,Nagy szőrmók álca ruhályuk van :D am lesznek frakciók?:)

Hali!

Na végre! Én kezdtem neki a 2010esnek de beletörött a bicskám, és igazán fúrta az oldalamat a lelkiismeret, hogy ígérgetek fűnek fának, aztán csak a semmi lesz. Szóval ha valaki emlékszik még arra hogy fél éve még én hírvertem, attól elnézést kérek!

Szentkirály: ott most kicsit átalakultak a viszonyok, illetve a területet is keményen őrzik, úgyhogy gyakorlatilag senki nem teheti be a lábát. Egy ideig még játékok sem voltak. Ez van. Amúgy is a graffitisek összefújták az egészet, szóval a hangulatnak fuccs (részemről).

Russianboy: ja majd viszem megint azt adja az érzést. :)

Yeti: Fira is jönne lehet úgyhogy 2 emberrel számolj a részemről. Viktorról nem tudok.

Üdv!
Berkut

Berkut : Jó rendben. Nem sokára értekezünk. ;)

Domesz : Köszi.

Zini : Tessék vissza olvasni. De majd egyben is el lehet olvasni. És nem nem hegyi frakció. Majd ha jönni akarsz , akkor meglátod.

Nos a honlap , játék kirás , és egyéb fontos dolgok már a helyén van. Nem sokára ide is belinkelem a dolgokat. A csevegés végett majd inkább itt ténykedjünk. Tegnap készülteka dress code-hoz képek.
Majd ide is rakok be 1-2 képet. Nagyon jók lettek szerintem. :D

Várjuk! Én a helyszínről szeretnék már képeket látni és kíváncsi vagyok milyen fegyvereket lehet majd bérelni?

Jól néz ki,. Vannak más épületek is a közelben? Ez lesz a "szállás"?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul