[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Nekem egyszer a Szemétdombhoz rakta a bárhoz vezető útnál lévő bázisra. Egyik halottnál volt az a fegyver.

Átverés... elveszik a pénzed, a csávó bemegy a többihez és mondja h takarodjak onnan vagy lelőnek... de csak egy gránátot be kell hajítani és máris nem beszélnek :)

Velociraptor":kk2fnzt2 mondta:
Hát remélem meglesz elöb utobb, de akkor az biztos ügye, hogy nem oda van elrejtve akkor amit a térkép jelez pontott

Biztos hogy nem, Friar-nál lesz. A hosszúkabátos banditákat érdemes átvizsgálni, nem-e tetted már el korábban az illetőt láb alól .

És nincs benne ilyen bug vagy valami, hogy már korábban megtaláltam, és eladhattam :???, mégmielöt felvettem volna a küldetést ??

Mert mindig elszedem minden hulátol a cucát , és adom elfele.

Egy GP-25 van rászerelve, a többi Obokan-ra fel sem lehet tenni, csak észrevetted volna.

Velociraptor,mikor felvettem ezt a küldetést,nekem a saját rejtekemre mutatott,mert már megszereztem a fegyvert.
Hm,csak tudnám,mikor. :?

Hm, na várj, csak egy gránátvető van rajta??? akkor, lehet már megvan nekem is :D
mivel teljesen jó állapotba van, nem adtam el, hanem félretettem, a báros ládába, a gránátvetőt meg átszereltem, lövész karabélyára amit agropromban a rejtekhelyén szedtem össze.

De akkor hamarabb kiadta, a fegyvert, mint ahogy felvettem a küldetést, még jó hogy nem adtam el, kereshetném.

- Na megnéztem nem jo neki az a fegyver, nem az ak-74es gránátvetős kell neki :( amit találtam :(

egy Obokán kell neki ami a Fairar nevű banditánál van aki vagy a setét völgyben van vagy argroprom csatorna rendszerben lóg a Poker nevű kollégával, akinél a huzagolt sörétes van.
akire küldit lehet felvenni Voronyintól amiért kapsz egy Grozát ha jól emlékszem...
úgyhogy légy szíves ezt próbáld meg!
a fegyver leírása Storming Obokan kinézete egy Obokan leszerelhetetlen gp25ös gránátvetővel távcső nélkül.

Velociraptor":38epsx0m mondta:
mivel teljesen jó állapotba van, nem adtam el, hanem félretettem, a báros ládába....
Én is ott tartom a cuccaimat,ha megint a Bárban járok,csinálok képet.
Most egy szolgálatos barátommal csatangolunk az erőműnél. :D
Gyűjtjük a relikviákat.

arachanocs":xnedwxie mondta:
én is nála találtam meg.

Mivel nála van ezért mindenkinek nála kell megtalálnia! :D

Velociraptor: ahogy Scare is leírta mivel a STORMING OBOKAN-ról van szó az AK 74 nem jöhet szóba ugyebár... Az is elhangzott hogy ez a fegyver attól egyedi hogy "bele van építve" egy GP-25 (a többire még csak felszerelni sem lehet), és ezt a gránátvetőt NEM lehet róla leszerelni.

Nekem úgy lett meg, hogy kinyírtam Pokert, majd mikor a dokihoz mentem, az Undergroundban megtaláltam Friart.

Na rendben van megértettem
Akkor ha felvettem a küldetést, hogy öljem meg pokert, akkor meglesz Friar is akinél meg a fegyver van.

már csak egy kérdés ki az a Voronyin ??

A Duty vezetője. Majd csak akkor tudsz hozzá lemenni, megkaptad az Agyperzselős küldetést, mert az őrök addig nem engednek be.

Vagy ,amennyiben felrakod a Priboi story-mod-ot,és ott alapból bemehetsz,még csak nem is köszönnek,olyannyira természetes oda a bejárás!

Jah, rendben van, már betudok menni oda,köszönöm

..........................
Na, sajnos van egy nagy problémám :(
Megvan Póker, ki is végeztem, de Friar nem volt vele :(
Közbe ránéztem a küldetésre, és már nem is jelez , csak azt hogy vigyem el a szolgálatosnak a fegyvert :(
De az meg nincs is meg :(

Hát, gondoltam rá, de már jocskán tulvagyok azon a mentésen, ahol felvettem a küldetést, még utoljára szétnézek dark valleyba, ha nem lesz meg,akkor igy jártam :D meg a szolgálatos is így járt :D

Vissza
Top Alul