[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Egy Speckó kérdés: 300X végigvittem már a Shoc-ot, sokszor teljesítettem minden mellékküldetést, minden hullát átkutattam, de a Vörös Erdős titkos ajtó kódját, ahol a mesterlövész figyel, sose szereztem meg. Ki tudta már azt a kódot megszerezni? A térkép nélkűl persze, amin fel van tüntetve a kód. Mellesleg az agyperzselőbe is van pár ajtó, amihez kód kell, de az se volt meg sose, kivéve a Monolit vezéré. De mi van a többivel? :)

Másik: Ha ugrálsz Pripyat felé vezető úton, akkor nem ér sugárzás, ugyan ezt meg lehet tenni az erőműnél is, szépen be lehet járni az egészet :)

:D egy pár ajtóhoz nincs kód, és ha megnézed demo-record-dal, csak egy kis üres szoba van az ajtók mögött... azt hogy ahhoz ajtóhoz mi a kód, valamien szövegben megtalálhatod elvileg.... csak olvasgass... :D

A kódot tudom, mivel a térképen rajta van. Az egész stalker játékot végigolvastam, de semmi. Minden beszélgetés, minden talált pda, mindent :)

Bátorság. :D
Mentsd el és töltsd be újra a játékot.Ha bug,meg fog javulni.

Gondolom még nem nyírta ki a Poltergeist nevű szellemet, ha ennyire tüzes a szituáció. Lődd szét a mozgó narancsszinű gömböt (nem amiből a tűz jön, hanem ami mozog).

Olyan már nekem is volt h nem engedett ki az X18-ból mert kinyirtam a "tűzkísértetet" de nem engedett ki :D. Én megoldottam úgy h kirobbantottam az ajtót F1el addig csináltam míg ki nem nyílt úgy h kitudjak rohanni XD :D.

Sziasztok, nem tom volte már téma, de dark valley ba keresem a szolgálatosnak az elvesztett fegyverét a banditák telephelyén jelzi a map. Valahol a földallat van vagy nem tudom, de amikor megyek be a csatornánál akkor látom hogy egy szinten vagyok vele, de a fegyverhez, nem vezet út.
Hogy tudok eljutni hozzá ??? Vagy mi alá van elrejtve, hogy egyszerűen nem találom.

figyeljetek lenne itt egy dolog.
Nem fontos csak kérdem , hogy mikor az elején miko a banditákat wolf embereivel kinyírom, akkor miért marad rajtuk a küldi jel?
:(

Az nem küldetést jelez, hanem csak a táborhelyet (ki is van írva hogy Wolf's sentries vagy hasonló), bár tényleg ott marad a jel.

Egész pontosan melyik létráról van szó? Ahol bejöttél ott nem tudsz kimenni, a másik végén kell kimászni egy lyukon, a szoba hátuljában ahol a Controller volt. Ott ilyen csatornákon át kiérsz végül a felszínre.

Mondom, Friar-t keresd. Sajna a mostani lementésemben én sem találtam meg... :( Legjobb ha Nabura hallgatsz és akkor Friar-tól a Storming Obokan-t, Poker-től a Threaded SPSA-t is beszerezheted egy füst alatt.

Hát remélem meglesz elöb utobb, de akkor az biztos ügye, hogy nem oda van elrejtve akkor amit a térkép jelez pontott

Vissza
Top Alul