[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Nem elakadás a dolog csak érdeklődő jellegű kérdés. Dark Valley-ben az X18 labortól (ha szembe állunk az épülettel) jobbra van egy lepukkant tanyaszerűség a hídon túl (út mentén jobbra) ahol 7 semleges stalker tartózkodik. Na már most az egyik ajánlott nekem 800 rubelért egy Gaust meg némi cuccot, amit Yantarban talált és azt igérte, hogyha fizetek neki akkor elhozza. Én fizettem, erre ő beszaladt a többiekhez akik a tűz körül ültek. A maradék 2 stalker pedig akik a bejáratokat őrizték figyelmeztettek, hogy húzzam el a belem vagy lelőnek. Akkor most ez a szemét engem szépen átvert volna? Mert volt egy audio üzenetem is, amit ekkor kaptam meg és abban valami Robin Hood efektusról tájékoztattak és hogy buktam a zsozseszt. Átvert a fickó vagy később tényleg elhozza a stukkert amit állítólag talált? Mert akkor lemészárolom őket... :)

JA, ez egy gyári átverés, szép is lenne már Sötétvölgyben gauss-szal lövöldözni,
én is kinyírtam õket, az elsõ duma után úgyis csak arcoskodnak

nálam is ez volt láttam h szalad mondom nincs ez rendjén egyből headshot és utána a többit szépen sorban :D

Zsilin! Nem azt mondta, hogy ott adja oda hanem, hogy elhozza Yantarból. De mindegy, megoldottam az ügyet, csakhát a 800 rubelt buktam. :(

Én a ház hátához mentem és az ablakon keresztül bevágtam nekik 2 gránátot a tűz körül ülőknek, aztán a két ajtón álló gyíkot is leszedtem. 8) Szemetek... :D

Sziasztok, kettős problémával állok szemben, most kezdtem a játékot de már az elején van két rész amit önhibámon kívül (valószinüleg) nem tudok továbbvinni :(
Egyrészt, a kereskedőnél másodszor is felvettem a pseudodog farok küldetést, viszont az már csak valamelyik szomszéd terüelten van ezért elmentem a dark valley be, rögtön a kapun átlépve egy kisebb állatsereglet fogadott, kicsináltam őket, lett kutyafarok is, viszont nem tudok visszamenni, mert a kapu bezárult :S Miért? Mikor nyilik ki újra? Eléggé veszélyes környék még nekem ez a Dark Valley, lőszerem sincs már sok, visszakéne jutni és nem garbage felé :S Van megoldás? Akár konzol parancs is érdekelne, mindenképpen vissza szeretnék jutni.
Második, hogy ezzel párhuzamosan a főszálon ott tartok hogy segítenem kellene Fox nak, aki nálam már alapból ugy jött, hogy nem a romos házban feküdt, hanem járkált! nem kellett neki elsősegély csomagot adnom, most ott áll a házban és nem lehet vele beszélni? Hogyan tudnám valahogy átlökni ezt a küldetést a következő szakaszába? Itt is elfogadnék konzol parancsot is, mert angyon bosszant hogy ilyen technikai malőrök miatt nem megy tovább a sztori :(
Előre is köszönöm a segítséget.

Dark Valley-be még ráértél volna később átmenni, az ilyen ,,találd meg ezt meg azt" küldetések csak mellékküldetések. Fox-nak segíteni kell lelőni az oda tartó a vadkutya falkát, elvileg utána már kéne tudnod beszélni vele. Ha valami nem tiszta a küldetésekkel kapcsolatban, itt találsz végigjátszást:
http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=523

És én amúgy is úgy emlékszem, hogy pont fordítva van, mármint Darky Valleyből egyirányú az átjáró a Cordon felé, nem? :?

Lehet már megölted mikor először arra jártál, vagy csak simán bug és nincs sehol... :(

jah, miután lemész a strelok rejtekhelyére, akkor még nincsen ott, de utána már kidobja oda, és ha lemész, a küldetés tárgytalan lessz.

nekem viszont egy másik küldetéssel van bajom.
Amit szintén Voronin ad, de a jutalom egy egyedi fegyver, egy távcsőves VLA.
a küldetés valami purge the freedom, hogy lehet azt a küldetést megkapni, egyátalán lehetséges azt a fegyvert megszerezni??

Üdv!
Kérdésem a következő: 1.0001-es verzióval tolom, és hiába vagyok a yantari stalkerek rémálma (mert már annyit öltem meg) mégse adja be a pripjatyi "Agyar sírja" nevű rejtekhelyet! Amiben az egyedi exo lenne asszem. Már szinte csak ez van egyedi holmi ami nincs meg a játékban...
Előre is nagyon kössz!

Köszi. Akkor 1 perces néma csenddel adózok azon stalkerek emléke előtt, akik mohóságom miatt életüket vesztették.

Valaki tudja hol van pripyatban a monolith relikvia?

Moonlight van Pripyatben...
A színházban a monolithsok imahelyénél. Csak úgy le van egy dobva egy kolobok és egy v 2 nightstar melett, közelében....

Vissza
Top Alul