[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Ha leírnád h pontosan hol halsz meg a sugárzástól a területen és azt is h milyen aritfactok vannak nálad akkor tudunk segíteni. Én nem tom hol van a god mod de sztem nincs rá szükség.

bent agropromban az epuletben,ott ahol van az a nagy teglakemeny ,meg az udvaron egy kamaz! meghal mole es nem talalom hol van a lejarat az aknakba!

helper.jpg

tessék be van jelölve h hol menj le sajnos csak ezt mapot találtma jah és ott nincs sugárzás csak kicsi de van sugárzás elleni gyógyszer is jah és vedd le az artifactokat mert sztem van rajtad olyan mai a sugárzást növeli :D

Szinte mindegyik sugároz... 1-2 van aminek csak pozitív hatásai vannak.

Salieri., a god modot és csalásokat 1 trainerrel tudod előhozni(patch-tol függ h meik kell)
Nézz ennek utána guglival: Stalker Trainer 1.0005.exe (ez ver 1.0005-höz való)
(Remélem ez nem warez.)

Nem igazán elakadásnak nevezném, csak nem akartam a Bug topikba írni, de érdekes módon amikor az arénában küzdök és megcsináltam az 5. kört is (6 bandita kifektetése), akkor utána Arnie azt mondta nekem, hogy nincs több forduló holott elméletileg 8 fordulónak kellene lenni. Ez normális az 1.0.0.0 verzió esetén? Vagy némi update szükséges ahhoz, hogy 8 fordulós legyen a küzdelem?

hát csak veteránon engedi meg csinálni az összeset ha jól emlékszem legalábbis nekem csak akkor engedte szinthez mérten engedi csinálni őket ha Rooki vagy akkor csinálhatsz 2-3-at és minél nagyobb a rangod annál többet enged

ha jól emlékszem nekem volt exo ruhás fn200t-s ellen is ütközet, egy szál késsel... megoldható volt :D

én késsel öltem meg...hátamögélopakodás, vagy valahogy a háta mögé kerülés, aztán becélzás...sprint.. kés :D :D

ja hát nekem se elsőre jött össze :D gránáttól meg menekült a k*cs*g :D

sziasztok! A voros erdoben sajnos ugy sikerult menteni, hogy sugarzas miatt meghalok! mit lehet ilyenkor tenni? nincs semmim ami megallitana a sugarzast!

Töltsd be egy korábbi mentést. Ha meg nincs akkor szerintem ÍJ. :D
(Ha nincs sugárzás elleni gyógyszered, vodkád meg artifactod sem azt hiszem, hogy valamelyik elsősegélycsomag is képes megszüntetni vagy részlegesen orvosolni a sugárzást. Vagy tévedek? Valaki erősítsen meg. :) )

Jól tévedsz! A katonai (kék) is visz le egy kicsit ,meg a tudós csomag (sárga) is!

nincs sajna sarga csomagom sem vodkam! csak kotszer es piros elsosegelycsomag! mi az az IJT.?[/code]

ÍJ = így jártál (bocsesz egy felesleges t is belekerült :lol: )

Ez esetben viszont akkor egy korábbi mentésedet kell betölteni.

Vissza
Top Alul