[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Blindmouse":axdoi5wa mondta:
Hannibal:

egy ideje SEVA suittal tolom.. Petrenko lelkesen megvette. a psz9md-t de ha nagyon kell, akkor fogom és visszavásárolom, így is túlzottan tele vagyok pénzzel.. nem tudom hogy szabadulok meg tőle. van vagy 87ezer rubelem.. asszem kéne szereznem egy exoskeletont. :)

Jó az a Vintar, ha megtanulja kezelni az ember a gravitációhoz viszonyulását..
van nálam egy BG37 meg egy thunder S14 ami a 9×39-et használja.. apropó a gránátvető használatára nem jöttem rá az olyan csuzliknál ahol az is van benne.

És eloszlatom a kételyeket, igen.. van Rodent az alapjátékban.. és a fészekírtós küldetés nélkül is.. ott mászkálnak.. volt vagy egy tucat..

SEVA tokeletesen jo, pszzs nekem jobban tetszett de nincs kulonbseg, vintorezzel celozni kell tudni, amugy a legjobb mesterlovesz puska szerintem, az addig jo hogy van egy tartalekpuska de 2 nem kell, GRANATVETO R(ead)T(he)F(c **** g)M(anual), vagy csak less bele Controllsba.

2 tartalékpuska.. +csórtam pripjatban egy Gauss Gun-t csak nincs hozzá lőszer.. a megboldogult tulajdonosa pedig egy csodaszép pripjati nyolcemeletes ház tetején tartózkodik, és az életjelei hiányában nem is akar lejönni valszeg :D

Nos uraim.. hosszú küzdelem árán meglett a dekóder. kintről a rácson át nem értem el.. csak a dokumentumokat... hát hagy nehezen felfeszítettem az ajtót.. azon filózok hogy csalás-e ez így.. végülis az életben is megtehetném hogy feláldozván a gauss gunt kifeszítem egy hotelszoba ajtaját egy kihalt városban. :D

kieg.:
Végigvittem. kifeküdtem a napsütésben a fűbe.. na arra nem jöttem rá hogy ez csak beszunyált, vagy agyvérzésben elhalálozott, szívesen csatangoltam volna a napütéses zónában, meg csináltam volna még küldetéseket freedom-duty vonalon.... :)

A problémám, hogy kaptam egy küldetést miszerint egy Bulldog 6-os fegyvert kell vinnem Voronyinnak. A gond az, hogy a Séf aki megmondaná hol találok ilyen fegyvert, halott. Ezt abbó gondolom, mert a küldetéseknél sikertelen küldetésként (pirosal) jelölték azt, hogy "keresd meg a szabadság csoportnál a séfet" és a "beszélj a séffel" részküldetéseket. Most azt sem tudom, hogy hol van a szabdság csoport, de hogy a fegyvert hol keressem.!?

Én úgyemlékszem a Buldog 6-ost egyedül kelett megkeresni.
Legalábbis nekem...

van egy falu ami teli van bloodsucker -rel ott az egyik háznak a pincéjében van

Az a falu a Katonai Raktárak területén található?

Ez egy nagyon jó link egyszer ráakadtam, de azóta nem találtam. bár nem kértem, nagyon köszönöm :D

a szabadsághoz próbáltam csatlakozni és mindenféle melójukat megcsináltam ott a szolgálatosokat délre a központjuktól a küldiben kinyiffantottam meg mindent de nem kéne kiadnia egy olyan küldit hogy a szolgálatos vezért kinyírjam vagy valakinél jelentkezni kell hogy tagok lehessünk egyáltalán fölkinálják nekünk hogy tagok lehessünk vagy csak ezt úgy kapjuk ha már eleget melóztunk nekik

Gabber, először is mély levegő, nyugalom, és próbáld meg TAGOLNI a mondataidat, mert rohadtul megerőltető úgy értelmezni hogy egybe van darálva négy-öt mondat és nem lehet szétválasztani semmit lol2 ...

Az alap játékban NEM lehetséges semmelyik frakcióhoz csatlakozni, legfeljebb baráti vagy ellenséges viszonyban lenni bizonyosakkal. Én pl. igyekeztem megőrizni a semlegességet, a végére a Freedom és a Duty is a barátaim lettek.
Lehetőséged van kinyírni a Duty és a Freedom vezérét is, viszont csak a Freedom vezérének megölését kaphatod feladatul (ha segítesz azoknak a bizonyos délen tanyázó Dutysoknak). A Duty vezér meggyilkolása fakultatív és csak a te kisérletező kedvedtől és pillanatnyi hangulatodtól/elmeállapotodtól függ.

Freedom-hoz az alap játékban nekem valahogy sikerült csatlakoznom

biztos hogy nem csak baráti viszonyban voltál velük? lol2

a baráti viszony meg volt a Freedom-al mert csináltam nekik a küldetéseket és aztán mentem volna a Duty területükre és azok elkezdet lőni rám először nem tudtam hogy miért aztán elsunnyogtam egy biztonságos helyre hogy megnézem a pda -n a ranglistán egy Dutyist és látom hogy ellenség és azután magamat és láttam hogy Freedom-os voltam

hát azt tudtam ha bizonyos missziókat teljesítesz a Freedomnak akkor nem fog szeretni a Duty, de hogy be is vesznek a soraikba azt nem. Akkor ezt is tudom most már. :roll:

Sziasztok!

Megint van egy gondom!Bárból megyek Yantarba,és mikor meglőnek a piros csík nem megy le.Enek én csak örülnék,de később mikor semmi behatás nem ér(lövés,anomália,karmolás)megjelenik egy zöld vércsepp,ami átvált sárgára aztán pirosra.Ekkor folyamatosan megy le a piros csík.Hiába használok normál kötszert,katonait,de még a tudóskötszer sem segít.Feltöltődik aztán megint fogy.Ha eszem konzervet vagy szalámit,visszaugrik,de újra fogy.Egyszer már végigvittem,de akkor nem volt semmi gond.Valaki járt már így?

A játék patchelve van? Ha nincs akkor valószínűleg a csillag gombbal felgyorsítottad az időt. Ez esetben a mellette lévő / gombbal tudod visszaállítani.

Ez a jelenség nekem is nagyon ismerős régebbről.Most vagy erős sugárfertőzés ért,és annak a következményét nyögöd,de lehet,hogy egy buggal állsz szemben.

Vissza
Top Alul