SEGÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!!
Üdv Mindegyikőtöknek!
Mivel új tag vagyok,csak remélni tudom,jó helyen teszem föl butának tűnő kérdésemet,ami akövetkező.
Nos,a gépemen a STALKER 1.5-ös verziója fut,kiegészítve az Oblivion lost patch-al.
A játék remekül működött,voltak zombik,izlomok,dwarfok meg mindenféle szörnyek mindenhol,és ami a lényeg volt atomvihar is,csak éppen egy ideje-a játék saját naptárja szerint úgy egy hónapja- semmi nincs már meg ezekből.
Dwarfokkal példul csak egy helyen találkoztam még egy alkalommal,egész pontosan magában az erőműben,de szegények megpusztultak egy két baráti sorozattól,viszont nagyon hiányolom a "blowout" jelenségeket.
Ez utóbbi teljesen eltünt,és nem értem miért.
Arra adjatok nékem immár választ,mi történt?
Szétesett a játék?Telepítsem újra?
A megszokott alapmonszták-gondolok itten a szörcsögő snorkokra,vérszopókra, "magáhozhúzós kigyúrt irányítókra",kisóriásokra meg disznókra,cicakutyákra,vakblökikre,recsegős rodentekre-még most is jelen vannak,de az új kreatúrák elfogytak. (Na,nem mintha rajonganék értük,de így uncsi a játékmenet....)
Aztán megkaptam a Szidorovics barátunktól a recepteket,hogyan kell az anomáliák segítségével új "ártyifáktokat" főzni,meg sütni,de sajna a leírásokban szereplő eljárások kb.80-90 %-a nem működik.
Sikerült ugyan egy két elektra könnyét csinálnom és fejlesztenem,meg még szimbionom is vala két darab-megjegyzem nem sokat ér a gyakorlatban...-de négy vagy öt alkalommal egyszerűen vagy végzetesen átalakutak a kristályok drága,de értéktelen cuccossá,vagy totálra eltüntek.
Mondjuk ez utóbbi is érdekes,mivel a gps jelzi őket,de mihelyst odamegyek eltünnek a galádok.
Aztán megtörtént az is,hogy ott jelzi a térkép az új cuccot,de az a föld alá sűllyedt,ahonnan nem lehet elővadászni.
Vagy ezek a játék bugjai?????
Aztán amit nem értek még,és szörnyen fura,hogy időnként olyan jelenség lép be,mintha meglőnének valahonnan, így a karakterem előtt elfehéredik a környezet,kettőslátása van,szédül,támolyog,szürkeárnyalatban lát,aztán rendbejön.
Ilyenkor még a lövés irányát is érzékelem,holott nincs ott senki....(pl. egy totál zárt helyen)
Azt sem nagyon értem,miért rágnak rám be időnként a magányos stalkerek,holott nem is bántom őket.
Nagyon szeretném,ha ti is leírnátok,tapasztaltatok e hasonlót.
Mindenkinek békés vadászatot kívánok! :evil: