[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Darrick

New Member
Csatlakozás
2008.05.26.
Üzenetek
2
Reakció pontszám
0
Sziasztok elkezdett esni az eső a stalkerben és nemtudom mitkell csinálni sztem már mident kiprobaltam,de mindig mikor pl vodkat megissza vagy a drogot utána visszajön a szennyezettségi szint (az a sárga csík) es mindig megy lefele az életem,nagyon idegesítő,ja és még az elso pályán tartok és eredeti a játék nemtudom milehet a baj,segítsetek,kösz.

Tedd föl a patch-eket, egyébként meg állatira fölösleges volt ennek egy külön topicot nyitni, szerintem az első erre tévedő modi zárolni fogja...

a kezdő tábor mellett vagyok még teljesen,nemtudjatok milehet a baj?

közvetlen megelőző HSZ-t nem idézünk!

Patch, patch, patch... Ha fölraktad mindet és úgy se működik, akkor lehet elkezdeni gondolkodni azon, hogy mi lehet a bibi. A patcheletlen alapjátékban nagyon sok, a sugárszennyezettséggel kapcsolatos bug bennemaradt, mint például ha fölveszel egy artifact-ot, akkor az állandóan sugároz, akármit csinálsz vele. Szóval tessék felrakni a szépségtapaszokat először! :roll:

SEGÍÍÍÍTSÉÉÉÉÉG!!!!!!!!

Üdv Mindegyikőtöknek!

Mivel új tag vagyok,csak remélni tudom,jó helyen teszem föl butának tűnő kérdésemet,ami akövetkező.
Nos,a gépemen a STALKER 1.5-ös verziója fut,kiegészítve az Oblivion lost patch-al.
A játék remekül működött,voltak zombik,izlomok,dwarfok meg mindenféle szörnyek mindenhol,és ami a lényeg volt atomvihar is,csak éppen egy ideje-a játék saját naptárja szerint úgy egy hónapja- semmi nincs már meg ezekből.
Dwarfokkal példul csak egy helyen találkoztam még egy alkalommal,egész pontosan magában az erőműben,de szegények megpusztultak egy két baráti sorozattól,viszont nagyon hiányolom a "blowout" jelenségeket.
Ez utóbbi teljesen eltünt,és nem értem miért.
Arra adjatok nékem immár választ,mi történt?
Szétesett a játék?Telepítsem újra?
A megszokott alapmonszták-gondolok itten a szörcsögő snorkokra,vérszopókra, "magáhozhúzós kigyúrt irányítókra",kisóriásokra meg disznókra,cicakutyákra,vakblökikre,recsegős rodentekre-még most is jelen vannak,de az új kreatúrák elfogytak. (Na,nem mintha rajonganék értük,de így uncsi a játékmenet....)

Aztán megkaptam a Szidorovics barátunktól a recepteket,hogyan kell az anomáliák segítségével új "ártyifáktokat" főzni,meg sütni,de sajna a leírásokban szereplő eljárások kb.80-90 %-a nem működik.
Sikerült ugyan egy két elektra könnyét csinálnom és fejlesztenem,meg még szimbionom is vala két darab-megjegyzem nem sokat ér a gyakorlatban...-de négy vagy öt alkalommal egyszerűen vagy végzetesen átalakutak a kristályok drága,de értéktelen cuccossá,vagy totálra eltüntek.
Mondjuk ez utóbbi is érdekes,mivel a gps jelzi őket,de mihelyst odamegyek eltünnek a galádok.
Aztán megtörtént az is,hogy ott jelzi a térkép az új cuccot,de az a föld alá sűllyedt,ahonnan nem lehet elővadászni.
Vagy ezek a játék bugjai?????
Aztán amit nem értek még,és szörnyen fura,hogy időnként olyan jelenség lép be,mintha meglőnének valahonnan, így a karakterem előtt elfehéredik a környezet,kettőslátása van,szédül,támolyog,szürkeárnyalatban lát,aztán rendbejön.
Ilyenkor még a lövés irányát is érzékelem,holott nincs ott senki....(pl. egy totál zárt helyen)
Azt sem nagyon értem,miért rágnak rám be időnként a magányos stalkerek,holott nem is bántom őket.
Nagyon szeretném,ha ti is leírnátok,tapasztaltatok e hasonlót.
Mindenkinek békés vadászatot kívánok! :evil:

1 szerintem ezt nem ebbe a topic-ba kelett volna írni -> nézd csak meg a mod box-ban a OBLIVION LOST topic-ot :wink:

blowuout az nincs előre megszabva hogy mikor lessz... az random .
azok a receptek szerintem marhaságok.... mert nálam az egyik se működött..de miek ha simán is össze lehet gyüjtögetni azokat.
Földbe süllyedés.... ez van egyébként ítt 1 mail cím.. aztán írj a mod -készítőjének (aki magyar ) aztán majd kapsz megoldást a problémádra :)

->
adam.ferenczi@ freemail.hu

Hali!

Az a helyzet, hgy mikor megkaptam z x-16-osküldit azóta sugárzom.
Azt még megértem hogy kint meg a laborba, na de hogy miután leadtam aküldit, felvettem a zöld védőruhát, azután is.
Kb 5másodperc alatt megin megfertőződöm :-(
Létszi segítsetek.

ui: Az alap verzió van meg.

hali!

Épp ezt mondom foylamtosan nyomogatom az lenyomja de rögtön visszajön és nincs fenn patc mondtam:D
Védőruhában nem iskéne sztem abba a zöldbe, hogy sugározzak:D

A patch nélküli alapjátékban volt egy ilyen bug, hogy ha például van nálad artifact, és sugároz, akkor az állandóan fertőz, akármit csinálasz. Úgyhogy tedd föl a patch-eket!

Okés meddig? mert múltkor leszedtem egyet de azt írja ki, hogy pillanat keresem:D lol

szal azt írja ki, hogy:

File "E:\Games\STALKER-Shadow of Chernobyl\bin\XR_3DA.exe" checksun doesn't match the original.

The file is incorrent and/or is damaged.

it is recomended to reinstall the game from the original medium.

Azért mert crackelve van? Eltudnád küldeni az eredeti fájlt? mert beszart az íróm és nem tok dvd-t beolvasni enm tom mért szarakodott az is benyomtam egy lézer tistítót mostmeg dvd-t enmtok scak cd-t beolvasni:S
Esetleg enm tod, hoyg ezis mért van?:D lol

sztomi810":3eh5egcm mondta:
Azért mert crackelve van?
Pontosan azért.

Eltudnád küldeni az eredeti fájlt?
Ugyan nekem az eredeti game van, de az .exe nekem is tört, mert nem vagyok hajlandó az eredeti lemezt koptatni a meghajtóban, úgyhogy nem tudom átküldeni. Egyébként is az 1.0006-os fájl lett volna, tehát semmiképp nem tudnád használni, mert a többi patch is kell. Mellesleg az 1.0001-es verzió nem kompatibilis a régi mentésekkel, úgyhogy ahhoz újra kéne kezdeni a játékot, és hát a patch-eket egymás után sorban kell felpakolászni.

Nem törli le a régi mentéseidet, csak egyszerűen ki fog fagyni, ha be akarod tölteni őket, hiába másolod be. Elég sok script-et megváltoztat a patch, gondolom ezért nem működik.

Hali !
Nekem a legutolsó pályán van problémám ! Megcsináltam Csernobyl-ban a titkos labort , mindent megkérdeztem attól a virtuális fickótól ,(persze magyar felirat nuku) , és utána semmi nem jelenik meg a PDA-ban amiről beszéltünk . :S
Baromira idegesítő , hogy a játék fő lényegéről nem tudtam meg semmit .
Már minden patch-et , és magyarítást próbáltam , semelyikkel nem jön be .
Nincs valakinek egy elmentése a titkos labor után ???

Nekem is elkelne egy kis segítség: én is s szarkofág alati titkos akármiben vagyok, a kéken fénylő gömbök közt lebegő zöld izénél. Na, bezárult mögöttem az ajtó, és 2. napja semmi. Itt mi kellene, hogy történjen, ill. mit kellene csinálnom, hogy történjen valami? Előre is köszi....

Czube66":3tmb227s mondta:
Nekem is elkelne egy kis segítség: én is s szarkofág alati titkos akármiben vagyok, a kéken fénylő gömbök közt lebegő zöld izénél. Na, bezárult mögöttem az ajtó, és 2. napja semmi. Itt mi kellene, hogy történjen, ill. mit kellene csinálnom, hogy történjen valami? Előre is köszi....

Szed szét a gömböket. A legjobb ha be ugrasz oda ahol a hologram van és onnan kezd ellőni a gömböket így elkerülöd a anomáliákat.

Vissza
Top Alul