SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Állítgattam én már mindent, Tettem fel iylen 4 giga enabler progit is, a Regeditbe is buheráltam, de semmi.
32-es van, Win7-es SP1 oprendszer.

Szerk:

2.0-val tökéletesen megy a game, érdekes.

Gery D.

Aha értem.Nekem 64 bites van (Win8).Ha van lehetőséged próbáld ki 64 bites Win 7 - el,szerintem megoldaná a problémát.

Kössz a tippet, majd úgy is be akarom újítani Win8-ra megint, az jobban kezeli a memót elvileg.
Egyébként most a 2.0-val szórakozok. Nem rossz, van benne jópár okos ötlet.

A cordonban van egy küldetés hogy keresd meg az opera 6 artifactot, már mindent összejártam de nem találom.

István
Nézd meg a vasúti sínen (leszakadt híd).
Gery D.
SGM 2.2: Cordon, Mocsár, Zaton, Jupiter, Pripyat, Sötétvölgy, Katonai Raktárak, Agroprom

Aha, én a 2.0-val játszok, szal muszáj lesz valahogy elindítani.

Ejj, mekkora sz@r, elvesz minden feltuningolt cuccot a játék, miután elmennek az inasok a helikopterrel, a 2.2-be is ezt csinálja? Rendkívül bosszantó ez a dolog. Meg nem enged elővenni fegyvert, miután elhagytam a kiürítési zónát.

ohh pedig jártam ezen az oldalon is csak úgytűnik benéztem :oops:
köszi!

SGM 2.2, Cordon, jön a kitörés, de sehol egy menedék, ilyenkor mi van? Bekell szerezni egy szert, amivel túlélhetem a kitörést? Vagy bug?

Sem a cordonban, sem a mocsárban nincs menedék. Van az a barna színű gyógyszer ami jó vagy keress egy alvó helyet és aludd át.

Anabiotikum, vagy mi, csak előszőr nem kaptam a helyörsék parancsnokától, vagy nem figyeltem, de már megoldódott.

Sziasztok, az mitől lehet, hogy SGM 2.2 ETON versionben hosszú betöltés után amint elkezdődik a játék, lefagy és nem reagál semmire

Ha változtatsz a grafikai beállításokon utána lehet hogy nem tudja betölteni már a mentést. Nálam ez volt. Sokkal jobban akadozik a mod mint az alapjáték, ezért olyan beállítás kell ahol könnyen fut.

Üdv mindenki! Valaki tudna nekem segíteni, hogy ennek a modnak mi a telepítési sorrendje? Elég ha simán csak a 2.2-őt telepítem? Mert úgy látom elég sokfajta van. 2.2 , fixek, level pack, english trans, stb.. Köszönöm előre is!

Zsoldos! Köszönöm a linket, de innen már nem lehet letölteni. Közben sikerült telepítenem a mod-ot, csak az a bajom vele, hogy mindig kidob xrengine hibával. Lentebb olvastam, hogy a grafikán kell állítgatni, én már ezt is levettem, mégis mindig kidobál, jelen esetben ott, ahol a detektor alkatrészt kell visszavinni a mocsárból, kordonba. Erre tud esetleg valaki megoldást? Köszönöm!

pedig én épp akkor töltöttem le lacinka amikor kidobtam a linket... hm, érdekes. egyébként az a vicc hogy amikor megyek át másik mapra ( kordonból mocsárba/mocsárbor kordonba, messzebb még nem jutottam ) mindig kidob out of memorival ( xray crash ) a kövi map betöltése végén. VISZONT, az autosave-t ami már az új mapon van már betölthető és nem dob ki. csak ha másik mapra megyek át. érdekes nem? erre valakinek van valami megoldása? egyébként éppen az aknakereső után futkorásztam.
Win XP SP3 / celeron d 3.06Ghz / ABIT IL9 Pro-v / Kingston 2gb ram / Nvidia GeForce 8500 GT 512mb

KIEG: Rájöttem az out of memory problémára. Az az igazság hogy annyira abszolútok a textúrák, hogy már nincs annyi erőforrása a gépemnek. lejjeb állítottam a dolgokat, és most minden oké. mapváltáskor nem vág ki. minden tökéletesen fut ( egyenlőre )

Vissza
Top Alul