SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Várjá, mindjárt, megadom neked az én beállításaimat, ha lowon volt nekem is szaggatott itt ott... valami nincs optimalizálva benne...
Szerk:

Na a beállításaim amivel nekem megadja a normális FPS-t:

ss_scarecrow_01-04-13_21-50-02__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_scarecrow_01-04-13_21-50-08__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_scarecrow_01-04-13_21-50-28__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

ss_scarecrow_01-04-13_21-50-32__jupiter__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[/img]

Köszi a segítséget.az hogy nincs optimalizálva az nem is kifejezés mert az általad leírt beállításokkal jobban fut mint static lighton 0-ára levéve.

Bugtrap ellen lehet tenni valamit? Mióta feltettem a weaponpacket, kétpercenként kilép, sokszor minden ok nélkül. De általában mentés közben. Megoldás?

Sziasztok valaki nem tud véletlenül megoldást arra a hibára hogy játék közben mindig kilép ugyan azon a ponton ezzel a hibaüzive;xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Program Files\bitComposer Games\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\bin\xrGame.dll" at 001B:0829F4EB, CDialogHolder::CDialogHolder()+101307 byte(s) előre is köszönöm

Ahol a játék mentései vannak ott találsz egy log mappát abban pedig egy log fájlt amit jegyzettömbbel megtudsz nyitni.Abban a Fata Error utáni sorokat nézd ott leírja mi a probléma.Hol van ez a pont ahol kilépked?

Ez ratyi most már be se tölti a mentett állást feladom

De, az sgm opciók között van olyan, hogy több mutáns spawnolása, és ki lehet kapcsolni az elhagyatott területek benépesítését.

Azok bevannak kapcsolva, azokon kívül valahogyan esetleg ? Nem szeretem ha sok cuccom van, és így lelehetne faragni belőle :D

Hello.Telepítettem az SGM 2.2 Enot Edition mod-ot és ha menteni akarok kidob a játékból(és néha játék közben is),ezzel az üzenettel:xrEngine.exe működése leállt.A dokumentumoknál a log. fájlban pedig ezt írja:
[error]Expression : data
[error]Function : CVirtualFileReader::CVirtualFileReader
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 545
[error]Description : d:\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\s.t.a.l.k.e.r. - call of pripyat\gamedata\textures\wpn\wpn_ak74u_1.dds
[error]Arguments : Not enough storage is available to process this command.

stack trace: Tudnátok erre problémára valami megoldást javasolni?

Az előbb elfelejtettem leírni a gép adatait: Intel Celeron CPU 2.53GHz,2.0GB RAM,ATI Radeon HD 5450 512mb

Vissza
Top Alul