SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Na gyerekek... akadt egy kis problémám.
SGM 1.7el tolom még osztán van Thunderbolt küldetése, amiben meg kell találni a fegyverét egy egyedi VSS-t
Elmentem a kopachihoz, megszereztem Raven PDA-ját Thunderbolt feltörte és elirányított a cementgyárhoz itt is van egy halott monolitos, de nincs nála semmi. Sőtt nem is történt semmi. Szétnéztem alaposan de semmit nem találtam. Régebben egyszer sikerült már megcsinálnom valahogy de sajna nem emlékszem rá mit is kellene ott pontosan csinálnom.

Valaki esetleg megtudná mondani?

Fenn van Vintar a silók(vagy ciszternák)tetején.Csak nálam nehéz volt felmenni mert a Szabadság katonái pont az útba ültek le.

Én a 2.2-t tolom, ezt a vintart eddig ha jól emlékszem, már három külömböző helyen találtam meg eddig.

Az én kérdésem. A Janov pályán van az a semleges zsoldos tábor, ahol az őr a kapunál megállít és nem enged be. Hogyan lehet oda bejutni erőszak nélkül ?

Fu baszus... Bejutottam én bratyizok is most velük... a FAl Paratropert és az AK 117es mongolt meg P90est lehet tőlük... a speckó kereskedőjüktől beszerezni.
Utánanézek rendben?

Szerk:
Jól emlékeztem, csak nem akartam hülyeséget mondani:
Van az SGM főszálja mikor kikell szabadítani az SSU ügynököt a zsoldosok karmaiból(Janovi pálya a gyár bejáratával szemben lévő zsoldoscsopi.)
A zsoldosok vezetőjénél van egy PDA, amivel bejuthatsz a zsoldosokhoz. Szal ha megvolt de eladtad, akkor bibi van :S

A 2.2-t tolom és Pripyat-ban van az a küldi hogy 400 zombit le kell lőni.Ezeket kötelező Pripyat-ban lelőni vagy bárhol a zónában le lehet őket vadászni? Egyébként a zsoldosokhoz úgy lehet bejutni hogy a gyár előtti zsoldos vezértől(aki az SSU ügynököt fogva tartja) el kell venni a PDA-t és abban van a jelszó amivel aztán beengednek.

Bocs .Csak megerősítettem amit amit írtál a zsoldosokról.Ezt a zombis vackot azért kérdeztem mert lassan egy hete Pripyat-ban vagyok és még mindig csak 200-nál tartok.De most akkor vissza megyek a Jupiterhez és megkeresem az átjárót a Sötét völgybe és útközbe irtom a zombit.

Ha jól emlékszem enciklopédiában olvastam hogy a Szolgálat exoja 90%-ban golyóálló. Sikerült már valakinek ilyet szerezni ?

Exok:

Stalker: alap semmi extra
Bandita: jobb golyóállóság nagyon gyatra anomália és sugárzás
Freedom: szétesik magától de lényegesen könnyebb mint akármelyik társa.
Szolgálat: jelentős golyóállóság, de azért még mindig jobb ha tartasz magadnál Medkitet... főleg ha Alphások vadásznak rád
Military: az egyik legjobb golyóálló védelmű ruha az összes közül, de ennek se túl top az anomália védelme.
És az én kedvencem a Hajnal(Dawn) exo: a legjobb súlynövelő relikviákkal 320kg elszállítható vele és kimaxolható benne a pszi, futás regeneráció(tulajdonképpen 319,9 kilóval átfuthatod a pályát.)
e mellet fejlesztve legalább olyan golyóálló mint a az alap duty-s exo.

320 kg :? Az egy jól megtermett vemhes disznó súlya... az alapjátékban lévő súlylimit is már sok szvsz, 50kg az pont egy zsák cement, azzal sok mindent lehet csinálni de nem háztetőről háztetőre ugrálni ahogy azt a játékban lehet. Egy dolog tetszett lurk-ban a 35kg súlylimit, reálisabb szvsz.

A Lurkot szerettem én is... meg a ballisztikáját... habár elsőre "zavart"(párszor elküldtem a készítőket melegebb éghajlatra) de késöbb megszoktam és jó volt már.
No de a 320 kilós teherviselés jó dolog, ha egyszer abból szedtem meg magam, hogy eltudtam vinni kardánnak akár 4 frakciós exo-t és rögtön szerelhető alkatrész volt mindjárt 300db az NPCkről lefejtett rucikat meg feltápoltam majd éjfél és hajnal 4 között eladtam 20.000-120.000 ezer rubel ért...

Nem vagyok ellenére hiszen a modnak pont az a lényege hogy úgy alakítod a játékot ahogy tetszik :) csak nekem jobban tetszenek amik picit közelebb állnak a valósághoz, de az már az én bajom fogatlan

Hali. Miért írja 4 Giga memóriára ez a mód, hogy kevés? Új játék inditása után kidob.
Cop 1.6.02, SGM 2.2, Add_Fix_SGM_2_2, meg a magyarosítás van fent.
A hibaüzenet utcsó sora:
Arguments : Out of memory. Memory request: 66798 K
Valakinek valami ötlet? A Misery Mod az megy normálisan.

Nálam is volt ilyen igaz az én gépem 2gigás.A beállításoknál próbálj állítani a video beállításokon.Itt lejjebb találsz róla képeket.Nálam ezekkel a beállításokkal működik.

Vissza
Top Alul