SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Ryuk: teljesen mindegy nem lehet megvédeni őket a script addig küldi a mutánsokat amíg az utolsó hajnalos el nem esik.Ahogy észrevettem a bázis elesése után beszélni kell Akulov - al a sötétvölgyben azt sárgával jeköli tehát a főküldetés szálhoz tartozik és ezért gondolom,hogy nem lehet megmenteni a hajnalosokat.

Az Agropromnál elakadtam, már többször végig játszottam ezt a részt de nem tudok tovább jutni. Lemegyek a földalatti járatba ahol találok 2 dokumentumot, aztán ott kimegyek ahol bejöttem. Elmegyek a találkozó pontra és átadom a dokumentumokat. Ezután nem kapok több küldetést.

Sziasztok, mikor a géptelepen kutatom át a katonák hulláját egyszerűen nem történik semmi, netes végigjátszásban az egyik hullánál beadta a gyereknek nekem ugyanannál nem, de valami konténerben is találtam egy katonát de nem jó egyik se. Ez valami bug? Vagy nektek hol volt a megfelelő hulla?

Madness
A géptelepen azthiszem az észeki oldalon van egy viztorony vagy valami olyasmi aminek fa lábai vannak, na az alatt van a katona hullája, amit keresel.

Tényleg volt valaki a víztorony alatt de nála se adta be, de utána mikor visszamentem egy másikhoz akkor igen, szóval köszi :D amúgy a mod nálam erősen szaggat és gyakran kibuggol :(

A "Találd meg a katonai csomagot " küldetésnél most kaptam egy fémkereső detektort az aknakereső után.De a térkép nem jelöli a helyet ahol keresni kellene... vkinek vmi tipp?

Ryuk Kössz! Akkor szaladgálhattam körbe körbe mint a mérgezett egér a bloodsuckerektől hemzsegő részeken... viszont minden ellenséges létezőt kiirtottam a mocsárban... 8)

Sziasztok légyszi árulja el vki hogy ennek modnak mégis mekkora a gépigénye?
Nekemem7300 core2 duo nv640-es 2GB video kari 4GB memoria van és minden minimumon van,de zatonban a hajón 18fps-el megy sztem ez egy vicc

Fogalmam sincs de már én is mindent levettem minimumra és igezán ocsmány lett a grafika, felbontást is levettem, látótávolság 0 :D de különben hatalmas pirospont a modnak, most juttam el pripyatba, voltak jó kis küldetések!

Hát, nekem celeron 2,6, 1,5 giga ram, meg egy fos 512-es Ati kari van bent, de végigvittem! Igaz nekem nem is enged belépni a beállításokba. :D:D:D

Akkor valami van a Grafikai beállításoknál ami nagyon lehúzza az FPS-t, Nekem is voltak hasonló problémáim, bár mondjuk nekem alapból gyengébb a platform. Én egy 2,7es 2 magos procival 2 gb rammal és egy 512es Nvidiával gazdálkodok. De közepes grafikán megvan a 60-70FPSem stabilan, kivéve ha sok a mutáns akkor megzuhan 50re.

Elakadtam Janovban. A Hajnal csoportnak kellene feltöltenem 5 tárolóját. 5 pontba van szedve hogy mi kell bele, de a harmadikat nem is írja. Ezenkivül van egy ilyen összetevő is "brove kostyum CHN-3A" el nem tudom képzelni hogy ez mi lehet. Magyar felirattal játszom, talán nem jól lett fordítva. Tudna valaki segíteni aki esetleg ezt a részt már megcsinálta?

Kapsz elvileg 5 db védőruhát, amiket meg kell először javíttatnod a tudósoknál lévő szerelővel. Kell mindegyik stashbe egy páncél, egy fegyver, hozzátartozó lőszer, mentőláda, és kötszer vagy pszichodelin. Mindenképp keverve legyen nálad a felsoroltakból, mert ha mindbe ugyanazt rakod nem fogadja el. Tehát kétfajta fegyver és vagy kötszer vagy pszichodelin. A többi meg a leírás szerint.

Ryuk
Teheti mindegyikbe ugyan azt pl Abakam.Az előfordul,hogy sokat kell várni mire kiírja a feltöltés sikeres.Azonban kell még bele veles detektor is.

Scarecrow":38fako3f mondta:
Akkor valami van a Grafikai beállításoknál ami nagyon lehúzza az FPS-t, Nekem is voltak hasonló problémáim, bár mondjuk nekem alapból gyengébb a platform. Én egy 2,7es 2 magos procival 2 gb rammal és egy 512es Nvidiával gazdálkodok. De közepes grafikán megvan a 60-70FPSem stabilan, kivéve ha sok a mutáns akkor megzuhan 50re.

Ennél lejjebb már nem tudom venni a beállítást 0.
Az érdekesség kedvéért a far cry3 40 fps-el kocog

Vissza
Top Alul