SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Hermannak a seraphim detektoros relikviákat megtalálta már valaki? 2 találtam zatonban illetve jupiteren de 2 még hiányzi. Pripyatban nincs.

Pedig ott lesznek Pripyatban.Ezeket a helyeket nézd meg:mosodától nem messze lévő anomália,óvodánál,B28 - as pont,ott ahol a 2 épületet összeköti egy fa.

Elakadtam a mocsárban. A körúl aknázott gép telepen kellene megtalálni valamiféle katonai szálítmánnyal kapcsolatos dobozt vagy infót, de nem találom.

Nálam is ugyanez a helyzet csak én az aknakeresőt keresem de nem tudok bejutni mert jobbról balról lezárva
van az a rész.Már ott tartok hogy csavarokat dobálok magam elé az aknamezőn... Help!

Na sikrerült végre. Az egyik katona hullája adja a megoldást. Mivel túl sok volt a hulla ez valahogy ki maradt.
Az aknazár semlegesítése. Akna kereső kell hozzá, küldetéseket kapsz aminek az a vége hogy a mocsárban a technikus készit neked egy kütyüt amivel ha lassan közelítesz az aknához az kikapcsolja őket eggyesével. Így szép lassan kis átjárót tudsz csinálni az aknazáron.

Valakinek sikerült végig vinni ? Jól tele pakolták küldetéssel. A fejlesztéshez szükséges szerszámokat hol lehet megtalálni ? Kettőt találtam Zatonban, de mintha csak egyre tudna fejleszteni Kardán. Jupiteren nem találtam eggyet sem.

Én végig toltam 1x, aztán rájöttem h frakcióknak is lehet küldetéseket csinálni. Mindnek, uh nekiláttam és kb még 1x annyi küldetés van, brutális. A szerszámok helyét meglehet venni Bagolytól, 2 van jupiteren, és 4 pripyatban.

2.2-ben. Nem tudom mi számít orientáltnak. Banditáknak, Hajnal csoportnak, Zsoldosoknak mind van küldetéssorozat miután csatlakoztál. Szabadságot, Szolgálatot még nem próbáltam.

Igen és még a monolitosoknál is vannak küldik :wink: Szolgálatnál illetve a szabadságnál csak csatlakozás van küldetések nincsenek. nem1

István : Csak nekem azt irja hogy kell neki egy bizonyos érzékelő is hozzá ... amit a térkép az aknazáron túl jelöl... :?

Jherico:
A térkép teteje felé látni fogsz egy szürke karikát (nem messze banditák tanyáznak).Ráviszed az egeret irja emlékeztető ott tudsz majd kimenni ugyan is az a pont egy rés a kerítésen.Amint kimentél haladj a híd felé lesz egy üreg és abban lesz amit keresel.

Aarpok : Csak azt nem értettem hogy a térkép bal oldala felől miért nem akart beengedni(volt ott egy csodafal )? :D
Amugy ezer köszönet! :)

Átértem pripyatba, de nem akar küldetést adni a monolith. Van valami előfeltétele mint a zsoldosoknál black pda-ja?

Jherico: néha vannak csodafalak amin nem lehet átjutni :D Hidd el én is próbáltam ott ahol irtad és nem ment.
Ryuk: Csináltál küldit pripyatban?A gauss illetve a könyvesboltos küldik után szerintem már ad feladatot Cyborg.

Kössz a választ, így mér beadta. A sötétvölgyben van egy küldi h a szabadság bázisán van 3 rejtekhely. Arról valami infó?

Nincs fix helyük olyanok mint a szerszámok mindig máshol vannak.3 épületet érdemes alaposan átkutatni.A főépület (évszám van rajta) javítóműhely ez a főépülettel szemben van.van egy kis épület aminek a szerelőaknájába beledölt egy teherautó.Itt lehet keresni őket illetve ezek környékén.

Akkor még egy utolsó kérdé: katonai raktáraknál a mutánsírtást hogy lehet megcsinálni? 3x ugrok neki. Ha a keleti előörsnél sikerül mindet elpusztítani, egyszerűen nem megy tovább a küldetés. Ha hagyom meghalni a hajnalosokat tovább megy h meg kell védeni a hajnal bázist, de annyi mutáns jön, hogy képtelenség megcsinálni. Vagy én pusztulok meg, vagy a hajnalosok, pedig nem szar felszerelésben csinálom.

Vissza
Top Alul