SGM

Jó a MOD?

• Király

Szavazat: 0 0.0%
  • Elmegy szódával

• Játszható

• Rossz

• SZ*R

• Összes szavazó
    0
Kösz. Vajon az SGM működne valamely más all.spawn fájllal, ahol Pripyatban emberek is vannak?

Update: a Braz versionben mi van, illetve hol lehet letölteni, mert amit Vomi írt az S.M.R.T.R. fórumba az nekem magas.

nah, megpróbálom mégegyszer, most már az új gépemen hátha látok valami olyat, amit eddig nem:]

Valaki letudná nekem írni a mod-ban található összes új fegyót?Vagy egy link,képes link esetleg?

úgyse fogod mind használni:D Én az FN Fal paratropert használtam meg a Gauss-t ez a kettő éppen elegendő:D a végében mikor átértem Pripyatba a monolitosoktól lehet beszerezni egy Pöpec FN2000 "hurrican"-t vagy 60 vagy 80 lövés az alap tárkapacitása is:D gyorsan üríti a tárát, tehát lehet vele kaszálni :D.
de még az Alfások fegyverei közt találtam:
M14est, M24est, M82es barettet, Thunder "Breakwater"-t (5.45ös lőszert használó alapból távcső és hangtompítóval ellátott Groza)
Még valami: A mód beállításainal van egy olyan rész hogy Alfa Detachment... na azt kapcsoljátok be és onnantól kicsit érdekesebb lesz a játék:D Kicsit sem operálnak pontos lövésekkel :twisted:

hejj nem tudja valaki mrre vannak a toolkit-ek? zatonban még csak egyet találtam, janovban talán megvan a 2, és még pripyatban is csak egy, tuti hogy állandóen elmegyek melette, de nem találom őket..

Kösz. Még valami: mit nevez a mod napfogyatkozásnak (eclipse)? Az "új fajtából származó" leletek hol talál hatók?

elöbbi kérdésedre ???
Utóbbi: Azok nem új leletek, hanem tunningolhatod őket a bázisokon található tudósokkal nem csekély pénzért... értelem szerűen egy amúgy is nagy értékű/jó képességekkel bíró relikviát tovább fejlesztve sokkal jobban megéri.

Nem azokra gondoltam, amikenél ott van, hogy Level 1/2/3, hanem amiből a storyline vége után Hermann kér hatot és amiket a Seraphim detektorral kell keresni.

Hali miért van az hogy teljesen lebutitva 15 fps-el megy csak? core2 duo7300 4gb memo 9500 ddr3 512?

Vissza
Top Alul