Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
úgyse fogod mind használni Én az FN Fal paratropert használtam meg a Gauss-t ez a kettő éppen elegendő a végében mikor átértem Pripyatba a monolitosoktól lehet beszerezni egy Pöpec FN2000 "hurrican"-t vagy 60 vagy 80 lövés az alap tárkapacitása is gyorsan üríti a tárát, tehát lehet vele kaszálni .
de még az Alfások fegyverei közt találtam:
M14est, M24est, M82es barettet, Thunder "Breakwater"-t (5.45ös lőszert használó alapból távcső és hangtompítóval ellátott Groza)
Még valami: A mód beállításainal van egy olyan rész hogy Alfa Detachment... na azt kapcsoljátok be és onnantól kicsit érdekesebb lesz a játék Kicsit sem operálnak pontos lövésekkel :twisted:
hejj nem tudja valaki mrre vannak a toolkit-ek? zatonban még csak egyet találtam, janovban talán megvan a 2, és még pripyatban is csak egy, tuti hogy állandóen elmegyek melette, de nem találom őket..
bagolynál... 1es kettes és hármas szintű értelem szerűen az alap a precíz és a kalibráló... és mindegyikből kettő van. és ha jól emléxem 1 alap készlet az a Ranger Station mellet van balra a egy bokorban.
elöbbi kérdésedre ???
Utóbbi: Azok nem új leletek, hanem tunningolhatod őket a bázisokon található tudósokkal nem csekély pénzért... értelem szerűen egy amúgy is nagy értékű/jó képességekkel bíró relikviát tovább fejlesztve sokkal jobban megéri.
Nem azokra gondoltam, amikenél ott van, hogy Level 1/2/3, hanem amiből a storyline vége után Hermann kér hatot és amiket a Seraphim detektorral kell keresni.