Saját konfiguráció

A 32 bit csak 4 gigát képes megcímezni (ram+videómemória együttvéve), de már ajánlott a 3gb rammal szerelt gépnél is a 64 bitet használni!

Tehát ha 3 vagy 4 gigát akarok akkor ajánlott a 64 bitest használni... az mivel másabb egyébként azon kívül hogy nem 32 bites és hogy több ramot képes kezelni?

Thoma":fllnajqh mondta:
A 32 bit csak 4 gigát képes megcímezni (ram+videómemória együttvéve), de már ajánlott a 3gb rammal szerelt gépnél is a 64 bitet használni!

nálam 3 gb van és a 64 bites oprendszer semmivel nem volt jobb... kb 1 hétig teszteltük.

A bájt (byte) bitek csoportja. Számítógép-architektúránként különböző bájtméretekkel találkozhatunk, modern eszközöknél egy bájt 8 bit.
szoval ne dumalj nekem h a bYt az lehet bIt!

Komolyan mondom hozzád nyugágy kell, annyira fárasztasz. Annak próbálod megmagyarázni az okosat, aki ezt tanulja, mióta él? OMG, és ne oktass ki, mikor hibásan írod le, hogy ugyan most az byte, vagy bit akar lenni. Mert olyan, hogy byt, nem létezik.
wb.gif

Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna.

Vagy "bytet", vagy "byte-t", vagy "bájtot", de "bytot" semmiképp. Életidegen szó, ráadásnak a lehető leghelytelenebb.

Dmitrij Degtyarev":21maq8au mondta:
Kösz Jim. Akkor még azt szeretném megtudni, hogy jó az ha veszek még 2 darab 1 gb os ramokat, vagy inkább vegyek 1 darab 2 gb osat? Vagy mindegy?

tehát 4gb-ra szeretnél bővíteni , mer akkor én úgy csinálnám , hogy 2x2gb, aztán tudnak dual channel-ben kommunikálni. De igen Mr Tigris kérdése is fontos lenne

akkor 2ot raknek bele meg h minda4 slot foglalt legyen, es akkor megy az amit Mr. Jim irt :D viszont ha kesobb meg boviteni szeretned akkor lehet ertelmesebb venni egy 2gigasat, es akkor amikor van ra penz venni bele megegy 2gigasat es voala van 6 giga ramod :D

vagy eladod a mostanit, és veszel 2x 2gb . Viszont arra figyelj , ha úgy döntesz , hogy a meglévők mellé veszel újat akkor próbálj olyan márkájút, órajelűt venni mint ami most van benne, ja és vásárlás után érdemes, tesztelni a memóriákat, mer ha a 4x1gb-t választod , ott sokkal nagyobb a lehetőség a hibára.

Azonos márkájú memória vásárlását én is a legmelegebben ajánlom,ugyanis ugyanilyen bõvítésnél a már
meglévõ kingmax mellé takarékosságból másmilyet vettem, jött is a kékhalál rendszeresen.

a marka a masodlagos dolog lenne elmeletileg, az orajel fontosabb a megfelelo mukodeshez fokebb ha dualba rakod oket.

Üdv
Megvan a ram. 3 GB és SP 3 as XP oprendszer. Eleinte hasít rendesen, de fent van 2 hete, és olyan mintha egy 7600 gt lenne a gépembe (vagy szarabb). Cod : ismét örülök ha az eget lesem és megvan a 125 fps (ez nagy ritkaság). Mondták h szedjem le a C Cleanert az jó, leszedi a gépről a szutykot. Leszedtem, futtattam. Semmivel se másabb. Gondolom senki sem tud semmi egyebet javasolni :)

mármint neked olyan progi kell amivel a szemetet kitudod takarítani :D ?

nem értem miért kell újratenned a gépet , olyan sűrűn , miért kell neked kodban 125 fps-s ha a statikus felhőket meg miegymást nézel, ha a géped benchmarkolni akarod akkor szedd le pl sztímről a just cause 2 demo-ját. Miért xp , tényleg jobban járnál , ha váltalán már win7-re :D , én már netbookon is tervezem, mer havernál netbookján a win 7 jobban fut mint az xp, és az akkumlátor ideje is jóval több lett. Én karácsonykor tettem újra a gépet , azóta semmi hiba vele, azaz az sp 1 után a nod 32 kicsit idióta lett ,de frissítettem a telepítést és semmi baja.

Vissza
Top Alul