nah nézzük mi is van itt. nem röhögni!
msi kt6delta lsr alaplap
kingston pc3200 1g ram @ 266mhz (a proci miatt)
amd 2.4+ @2ghz (gyári órajel, csak azé nem vettem annó barton 2.5öst mer az 1.86on ment csak)
120gb hdd (maxtor forever mert 2003óta hűségesen szolgál)
ati radeon 9800 pro 128mb ram (256bit)
pioneer 120d dvd író
pioneer 105 akármi dvd olvasó (nem tudom miért van benne még)
benq 22' lcd fullhd widescreen monitor (ezt tavaly karácsonyra vettem)
a konfig -leszámítva a monitort- 2003 decemberi, amikor még elég jónak számított (9800 pro az vmi 80-90ezer ft volt és járt hozzá halflife2 kupon amivel 2004 végén le tudtam tőteni steamről ingyé a bronz packot hehe), de azóta nincs pénzem bővítésre. tanulok még, drága élet a egyetemi élet. szüleim meg lef*ssák hogy milyen gép van. igazuk is van, ha jó gépem lenne többet függenék.
ezen az asztali gépen netezek (most is pl) vagy stalkerezek (fut highon dx8ban a soc, még a cs is!)
illetve van még 2 laptopom :S
egy albacomp kreálmány az egyik, 15ös kijelzővel, fos sis integrált vga-val, 40gigás vinyóval, 2.8ghz-s "celeron d" procival meg 1g rammal. ezen netezni lehet kb, meg filmet nézni. még a legelső stalker béta (1154) is szaggat rajta marhául

(igen a fos vga szoftveresen emulálja a hw gyorsítást vagymi, nem értek én ehhez)
a másik laptop újabb. msi ex705 ... dual kóros 2ghz intel cpu, 3giga ram @ 550mhz, ati hd3470 256mb ram vga, meg 250g hdd. ezen dolgozom amikor nem vagyok otthon (sdk level editor, grafika, egyéb)
ha volt pénzem, akkor általában hangszerekre, és egyéb eszközökre költöttem, ahelyett hogy az asztali pc-t hergeltem volna. az új laptopot faterom nyerte pályázaton, de úgy döntöttem, hogy neki ez nem olyan fontos, és inkább én használom

eu forever?
az hogy játszok vmi újfajta játékcsodával, pl krízis, vagy hasonló, egyenlőre álom marad és elképedve nézem a fórumozókat, felszerelve a legújabb technikával. jó lenne? nem lenne jó? nem tudom :S