Sablonok

Sokat dolgoztam ezekkel is. A régi (kockás) ennél ezerszer gagyibb volt. Mivel ez egy lövöldözős játék, gondoltam ha már új rang képek, akkor érdemes valami katonai dolgot választani...

Huppsz élnézést ezek jóóók, csak amikor írtam az előző komot akkor még nekem a régi volt és "elég" érdekesen nézett ki! :wink:

Igen gondoltam, hogy ez lehet, mert a sablon magától, de a képek néha csak CTRL+F5-el frissülnek :D

bocs de nálam nem jött be valamiért csak most crt+f5 utána nos így télleg jól néz ki eljen

Oks, mindenki rendben :D

Olyat nem ígérek, hogy lehet majd frakciót is választani és annak a képe is megjelenik, de töröm rajta a fejem.

Ha lenne olyan akkor lenne minden frakciónak saját "Bár"ja? (topic) úgy mint a hivatalos fórumon a "the loners bar" ?:D mekkor lenne ilyen rp stílus! :D

Ne szaladjunk ennyire előre :D Még csak most nézem, hogy lehet-e ilyen saját változót iktatni...

Nekünk könnyű mi csak szüljük az ötleteket és neked kell megvalósítani! :D

Váháhá, már jóideje nem voltam a fórumon, most látom csak milyen arculatváltozáson ment keresztül! Szerintem nagyon jó lett az új rang rendszer! taps1 Gratula!

vagy esetleg ebböl a most "kapott" üdvözletből is lehetne valamit összehozni... ha túl bonyolult jólessz nekkünk a Tibi álltal emlegetett egyszerűbb "fazon" :D

Persze gyerekek, meg valaki adhatna rövidebb tételeket Egyháztörténetre meg 1867-1914 Magyarországra és vizsgázni is mehet helyettem majd valaki, és akkor nekem már csak a barátnőm kell boldoggá tenni :)

nha akkor lehet megkérem Widrát ha van ideje akkor tudna-e valami hasonlót összedobni.... te meg tanulj csak, a barátnődet meg majd...... fogatlan

végülis jobb ez így némely fórum úgy tele van csicsázva karácsonyi motívumokkal hogy az már fáj..... esik a hó..... meg karácsonyi zene szól miközben fórumozol lol :lol:

Vissza
Top Alul