Sablonok

ha nagyon nem érsz rá akkor nem kell nekünk semmi , de úgyis lessz szünet meg minden , aztán setleg akkor összedobhatsz valami meglepit :D

Az egyik osztálytársam 2 hete vizsgázott le, említette is neki a végén a biztos hogy mintha lett volna egy sebességkorlátozó tábla is az út folyamán, de azért átengedte. Szerintem gyere le Nyíregyházára vizsgázni, itt legalább nem kell a villamosra figyelni :D .

Ááá barátnőm is mondta h vizsgázzak Tatabányán, de igazából aki nem Pesten tanul meg vezetni, az utána megdöglik idefent...

ez szimplán faszság, bár vártam mikor sütüd el ezt :D. Ez nem attól függ, hogy hol tanulsz meg vezetni. Ha ügyetlen vagy teljesen mindegy hogy hol. 5 éves lesz a jogsim, de mindjárt az első hónapokban vezettem pesten és rohadtul nem akadályoztam a forgalmat, max. szabálytalankodtam mert nem tudtam mi merre van.
Van akinek meg van akinek meg nem. Persze gyakorlással fokozható a balfaszság, bár akinek nem megy azt meg nem kell erőltetni, mert ha nem jön össze a dolog, akkor nem kéne mást megölni az utakon.

Szerinted annak több értelme van, hogy beleöl valaki százezret meg többet a semmibe? Másfelől meg senki se születik sofőrnek. Ha valaki folyamatosan gyakorol miért lenne tőle nagyobb balfasz? Mióta levizsgáztam több komolyabb helyzetem is volt vezetés közben és ki tudtam jönni belőle egyedül, nem úgy mint előtte egy-két hónappal a vizsgán. Az meg hogy ,,max. szabálytalankodtál"... általában a szabálytalankodók okozzák a balesetet, de gondolom ez annak se új dolog aki egy cseppet se konyít a vezetéshez. Ezzel most nem azt akarom mondani hogy én nem szabálytalankodok, dehogynem! Aki azt mondja hogy még soha se szabálytalankodott - akár direkt akár véletlenül - az hazudik.

az egy dolog, hogy mennyibe kerül bakker...és igen nem születik senki. a nagyobb balfasz azt így nem tudom hogyan szőttem bele, talán túl felspanoltam magam, ezért bocs. arra akartam célozni, hogy vannak olyanok, akik sokat mennek és közben ugyan úgy szerencsétlen mint amilyen vót az elején. én se voltam nagy ász, de akinek nem megy a dolog elsőre vizsgán az az életben nem fog jól vezetni. lehet hülyeség nekem ez a tapasztalatom, mert eddig ismerősöknek, akiknek sokadszorra adták meg a jogsit mer' már szerencsétlen annyit beleölt egy szar felelőtlen sofőr. éss azért mer elkövetek vagy elkövet az ember szabálytalanságot - szerintem te sem nézed meg a gumikat a féket meg a rendszámtábla világítást minden indulásnál és nem állsz meg minden stop táblánál sem, de a sebesség korlátozást sem tarthatod be - mert nem figyel oda mindenre. a lényeg azon van, hogy azok okoznak barátom nagy baleseteket akik rutintalanok szarakodnak az úton azt sem tudja mi van és jön valaki aki szabálytalankodik ergo gyorsabban meg egy ilyen farokba belemegy akkor az a fasz. na mindegy

Éppen ezért mondják az oktatók, hogy érdemes kiragasztani hátulra keződknek a T táblát (számolom magamban a kilométereket, 2000-2500 km-ig biztos kirakom), észre is veszem hogy nagyobb távolságot tartanak mögöttem meg hasonlók. Ettől függetlenül még a merdzsós újgazdagoknak meg a gyúrós bmw-seknek (meg úgy általában minden szabálytalankodónak) is be kellene tartania a szabályokat.
Olyat én is hallottam itt nyíregyen egy nőről hogy nem tudom hányszor próbált levizsgázni aztán a végén már csak pesten vizsgázhatott de ott is meghúzták, hát az már tényleg nagy lúzer lehetett.
A stop táblákról meg a sebességkorlátozásról: a stop táblát nem merem nem be tartani, a sebességről meg annyit hogy vannak olyan hülyék akik úgy állítják be a zöldhullámot bizonyos utakon hogy 50 helyett minimum hatvannal kell menni hogy megállás nélkül át lehessen menni rajta, akkor meg mi értelme az egésznek? Persze hogy gyorsabban megy mindenki...

Bocsánat,hogy beleszólok.Én évente kb 60-70ezer km-t vezetek.A gyakorlat sokat számít,én télen tanultam meg vezetni,hát áldom a mázlimat,nincs is gondom a hóban.Itt Pesten hátrány,ha kirakod a "T"-t,mert lenyomnak.Ez egy őrület,ami itt van,rühellem is. Türelmetlenek,udvariatlanok,erőszakosak,simán elnézik,hogy a babakocsis hölgy esőben várakozik a ZEBRÁNÁL,hogy valaki átengedje,á dehogy.Ha meg udvariaskodsz,te vagy a hülye(szerintük).Sokkal jobban szeretek vidékre menni,nyugodtabbak az emberek,nyugisabb a közlekedés is.
-A sebességről:fel kell venni a közlekedés ütemét,ha betartod a seb.határt,feltartod a forgalmat,legyalulnak. :D
-Stoppot,háromszöget,jobb kezet betartani,mert meghal az ember.
A többit úgyis megtanulja az ember közben,hogy mire kell figyelni.
Szóval sok szerencsét!

nekem van a legtöbb tapasztalatom , sőt jogsim , sofört kell tartani aztán csocsi :D (ez vicc volt :D )

Widra":3sfdsmmc mondta:
ez szimplán ****ág, bár vártam mikor sütüd el ezt :D. Ez nem attól függ, hogy hol tanulsz meg vezetni. Ha ügyetlen vagy teljesen mindegy hogy hol. 5 éves lesz a jogsim, de mindjárt az első hónapokban vezettem pesten és rohadtul nem akadályoztam a forgalmat, max. szabálytalankodtam mert nem tudtam mi merre van.

Elhiszem, de nekem meg van olyan ismerősöm, aki Pápán tanult vezetni és szimplán nem mer feljönni Pestre. Na meg látva a tatabányai viszonyokat: ott a csúcsforgalom abból áll, hogy nem jutsz át elsőre egy lámpán... De persze aki jól vezet annak mindenhol menni fog. Egy dolog tény: Pesten kívül mindenhol sokkal udvariasabbak és türelmesebbek a sofőrök egymással és a gyalogosokkal...

Akinek nem megy jól elsőre a vizsgán: tudod elsőre miért buktattak meg? Mert 22 centire álltam a járdától parkolásnál, nem 15-re. Leálltam, 2x megkérdezték, jól vagyok-e így (előttem mögöttem mindenki kb az út közepén parkolt...), majd közölték, hogy vége. Na akkor ettől a 7 centitől esélyem sincs? :D

A T betű azért jó, mert az feljogosít a kezdő jogosítvány jelölésére is. Ha úgy törnek össze, hogy nem te vagy a hibás és a f@sz nem vette figyelembe a T betűt, az 2x is az ő hibája a jog szerint. Tibinek igaza van. Nem mintha fenyegetne a saját autó veszélye, de ha lenne, én is kitenném rá, azon ne múljon...

Teszek a tapasztalatra :D 2x annyit vezettem mint amennyit egyébként kellene, aztán engem is megb@sztak 3x, a környezetemben is csomó embert. Egyedül 1 embert ismerek, aki elsőre átment. Nem aggódok a számok miatt :D

T tábla? Az meg mi?

Sebesség korlátozás? Stop tábla?
Minek? Robbantsunk fel minden autót és kész. :D

Putiteng: Kék négyzet alapon fehér T betű. Eredetileg ezzel tudatják a többi kocsissal, hogy tanuló vezeti a kocsit, de a kezdő sofőrök is egyre gyakrabban kirakják hogy lássa a többi autós hogy kezdő megy előtte.

Vissza
Top Alul