Sablonok

A módosítások nagyja eleve a tpl-ben zajlott, csak a képmérezetést kellet a php-ben állítani. Az a baj, hogy mindig annyit csap a kép mellé, amekkora az első oszlop (jelen esetben az, ami a nevet és a kis avatart tartalmazza). Ezért nem tudom mire vélni a dolgot...

azért mondom, hogy lehet hogy css-ben valahol van még beállítva annak a div-nek valamekkora behúzása, de ez csak egy ötlet.

Sajnos a css-ben sem leltem rá... :(

Az a baj, hogy nem is tudom, máshol hogy keressem, mert ha megnézema kódot, a "kép mellett" nincs semmi... Nem értem, miért nem a tartalmazó cella méretét veszi alapul... Bár lehet, hogy az nincs megadva, kipróbálom, mi történik, ha megadom a szélességét...

figy van a firefox-hoz egy dev plugin ha érdekel odaadhatom azzal megnézheted hogy a lapon milyen css beállítások vannak.

Megnéztem, hogy milyen definíciók tartoznak ennek a táblázatnak az osztályához, de csak szín van megadva... Kipróbáltam, hogy megadom a szélességet (sőt nem csak css-ben, de a tpl-ben is megpróbáltam megadni) de egyik sem segített... Azt a fránya helyet mindig otthagyja a kép mellett :(

Cím előtt lehetne valami frappáns kis ikon. Üres négyzetben m betű lol2

710-ről 900px-re lett emelve a fórum átlagszélessége, 1024-es felbontáson még épp befér. Mivel több lett a hely, a szövegbeviteli mezők is nőttek, bennüka betűk is, illetve a témákban az avatarok 50x50 helyett 70x70 pixeles méretben jelennek meg (a feltölthető maximum 100x100).

Aki hibát lát vagy valami nem tetsuik esetleg, kérem, szóljon.

Firefox-nak van egy kis megjelenítési problémája:
080620.jpg

ctrl + F5

Ez üríti a háttérmemóriát is. Mivel a fejléc egy táblázat háttere, azt hajlamosak egyes böngészők nem frissíteni. De ahogy látom megoldódott :)

A nyelvválasztónál valóban van egy kis galiba majd oda is kell megfelelő széles képet csinálnom.

nos ez a mostani sablon sem jön be hogy a kép után egyböl a rendfokozat "jelzés" jön mondjuk 1 kis szünetet elviselhetne de mindenesetre régebben jobb volt .

Vissza
Top Alul