Sablonok

Nekem is ezek a kedvenceim, mint már mondtam. Azért is jók így egymás mellett, mert látható az árnyalatni változás a kettő között: elég, ha csak a két ember ruháját összehasonlítjátok... Valahogy az idők során csak reálisabb lett a játék :)

Ízlések és pofonok...
Az elsőnek tényleg más a hangulata, meg ahoz mindenki más emlékeket köt. Én pl. emlékszem azon filóztam, mikor az a kép kijött, hogy hogyan fogok majd a 9600-assal stalkerozni... Na mire megjelent, már 2 kártyán túl voltam :)

hát ez valahogy nekem nem teccik :cry: jobb volt amúgy most nem látszódik a ''csodálatos'' avatart-om

No ez félig-meddig végleges, most tesztelgetem. Vannak még megoldhatatlan problémák, de haladunk.

Akinek valahol valami nem jó, az kérem, hogy jelezze (lehetőleg képet mellékelve a hibáról). Köszönöm.

Megj.: egy sort lehetne nyerni azzal, ha a hsz szám bekerülne a rang alá, a csík meg nehetne a felső sorba vagy fordítva.

Igen de akkor annak a sornak, amiben a küldés dátuma, stb van, olyan magasnak kellene lennie, mint magának az avataros-neves résznek, az meg idétlenül nézne ki.

Viszont így meg elfér kényelmesen.

Sajnos van egy hiba: a képeket továbbra is 500 xp-re méretezi, mert ha átálítom, hogy lehessen akár 700 px is az összenyomott kép, szétcsúszik a fórum. Ennek a megoldására képtelen vagyok rájönni...

hispan szerintem a saját 30"-os Dell monitorjához igazította a méretet :DDD

Na ja én egyszerre nézem egy 1280-as 5:4 arányún (19') meg egy 1680-as 16:10 arányún (22') szóval igyekszem azon lenni, hogy hagyományos meg wildscreen monitoron is jól nézzen ki.

Az avatarok eddig is túl sok helyet foglaltak. Megmaradtak, mert levenni őket nem akarom, de szerintem jelenlegi méretünkben pont jók. Ellenben a nevek hangsúlyosabbak lettek, pont azért, hogy gyorsan át lehessen látni, ki mit írt.

Képeket nem nyomja nagyon össze az új sablon?

1-xr_cs_screen_07_1280w.jpg

De, és azt hiszem írtam is ezt valahol.

Nos, a helyzet egyszerűenk tűnik, megtaláltama kódban, hogy mekkora méret felett képet mekkorára nyomjon össze, be is állítottam neki rendesen, a baj csak az, hogy valamiért szegény fórum azt hiszi, hogy a bal oldali régi avataros-neves sáv még mindig ott van, így annyival megotodja a kép után a bekezést, ergo csak akkor nem tolja ki a kép a fórumot, ha nem nagyobb, mint a régi üzenet cella, vagyis ha nem módosítok a beállításokon. Képtelen vagyok rájönni, hogy ez miért van így...

hispan1":thcewxxs mondta:
De, és azt hiszem írtam is ezt valahol.

Nos, a helyzet egyszerűenk tűnik, megtaláltama kódban, hogy mekkora méret felett képet mekkorára nyomjon össze, be is állítottam neki rendesen, a baj csak az, hogy valamiért szegény fórum azt hiszi, hogy a bal oldali régi avataros-neves sáv még mindig ott van, így annyival megotodja a kép után a bekezést, ergo csak akkor nem tolja ki a kép a fórumot, ha nem nagyobb, mint a régi üzenet cella, vagyis ha nem módosítok a beállításokon. Képtelen vagyok rájönni, hogy ez miért van így...

mert lehet hogy a tpl-t is módosítani kell ha azt módosítottad akkor a css-ben is definiálva vannak olyan osztályok, melyek meghatároznak alapvető cellaméreteket vagy cellákat

Vissza
Top Alul