Sablonok

Mindenkinek bejönnek a témacímek helyén levő ikonok? Senki nem lát felesleges " meg < jeleket?

IE6/IE7-et használok.
Firefoxxal csak annyi a bajom (meg az összes többi alternatívval), hogy ha csinálok valamit a weben, vagy változtatok valamit az eredeti kódokon, az IE-ben mindig rögtön jó, na de a többiben... arról inkább ne is beszéljünk...

Pedig pont fordított a szitu, ugyanis az IE az, ami állatira bugzik, és nem támogat egy csomó W3C szabványt, míg minden más egyéb böngésző helyesen jeleníti meg a weblapokat. Én is jópár oldalt csináltam már, és az IE-vel mindig külön kell foglalkozni, mert néha nem eszi meg azt a HTML/XHTML kódot, amit a Mozilla és az Opera röhögve kiköp úgy, ahogyan azt kell és ahogy az el is várható. Elég szomorú dolog, hogy még mindig nem hajlandóak egy csomó hibát kijavítani az IE-ben... dühös2 Valahogy az az érzésem, hogy ezt már direkt csinálja a Microsoft, hogyha már nem is mindenki használja az ő termékeiket, de legalább valamilyen szinten muszáj velük is foglalkozni, mivel nem elhanyagolható az a tény, hogy a felhasználók nagy többsége még mindig IE-t használ, és mikor weboldalt szerkesztünk, föl kell készíteni az oldalt az IE használók számára is. Tehát az is fogja az Explorer-t használni, aki egyébként nem tenné, mert muszáj erre is külön tesztelni mindent. Micsoda egy szarrágó banda. :x

Kimmuriel -el csak egyetérteni tudok, az úgynevezett "alternatív" bönégszők sokkal jobbak, mint az Ms terméke, azaz az IE, nekem is a css kezeléssel van a legtöbb gondom, tapasztalat, ha foxira "csinálok" lapot, akkor biztos hogy az ie nem fogja jól megjeleníteni a táblázatokat, a böngészőfüggetlen css meg elég nehéz megcsinálni, mert sokat kell optimalizálni, ie részről meg még mindig ott van a szaros ActiveX ami egy rakat szar, csak a vírusoknak meg a rengeteg spam-nek jó!

ActiveX nélkül ma nem tartana itt a web... Az IE meg szerintem elég hatásosan kezeli őket ahhoz, hogy ne legyen gond velük. Nekem sosem volt gondom, igaz vírusom sem volt lassan 5 és fél éve... De az más tészta...

Pont azért dolgozok IE-re, mert a döntő többségnek az van... Nekem valahogy egyszerűbb azzal dolgozni, biztos bennem van a hiba :)

A tél skinen a hóesés tényleg nagyon hangulatos és szép, de kicsit túlságosan is gépigényes, amikor meg van nyitva az oldal, akkor csak maga az oldal 70 százalékban foglalja le a procit. Nem azt akarom mondani, hogy szedd le, csak gondoltam szólok róla :) .

Jé tényleg, nálam meg 26%...
Ezt eddig nem is néztem, de megdöbbentő.
Ha valakinek valamilyen komolyabb problémát okoz, szóljon, mert akkor tényleg leszedem.

Egy kis "spoiler":

Ilyen lesz az oldal (stalker.hardwired.hu) kezdőlapjának fő képe:

index_relink_pic1.jpg

Véleményezzétek, bár ha nem tetszik újat nem ígérhetek január végéig :)

Méghogy újat! Hova akarsz te újat? Ez nagyon profi! taps1 Hú, nekem nagyon tetszik! :D A két legjobb S.T.A.L.K.E.R.-es kép! Még szép, hogy tetszik! 8)

Köszönöm :)
Sokat filóztam, melyik két kép legyen, de rájöttem, hogy akkor csinálom jól, ha a két etalont választom :)

Vissza
Top Alul