Sablonok

Miért családban valaki BKV ellenőr? :lol: bocs, de félreérthető..

lol
Nem tudok rájönni, hogy az egyik sablont miért tolja szét valami üzenet nézetben 17 pixellel.
Ideges vagyok, szétszedtem már az egész fórumot. fal1

Minek ennyi sablon, elek a STALKER tobbit lehet is torolni :wink: vagy legyen szavazas?

A több sablon kell, hogy lehessen választani.
Amúgy sem a stalker sablon a legigényesebb, hanem a Conundrum, az lett most az alapértelmezett (a regelt felhasználók választása természetesen nem íródik felül).
Csak még van vele 17 pixelnyi vitám...

Azt hiszem, rájöttem, mi a baj:
most alapértelmezetten 120x120 pixel lehet egy avatar (ehhez alkalmazkodnak a témák. Viszont Chabi és pYura avatarja szélesebb ennél, összenyomni meg nem akarom, mert az nem lenne fer, hisz korábban meg volt engedve akár a 160 szépes kép is. Úgyhogy most gondolkozom és írogatom át a kódot.

Ha nem sikerülne megcsinálni és fontos, akkor cserélek avatart :( [szöveg nem fog kiférni kicsiben] fal1

Annyira nem fontos, csak én vagyok pixel mániás. Annyit ajálnhatok, hogy úgy nyomom össze 120 pixelesre, hogy semmit sem romlik a minősége és minden látható lesz rajt, ami most (én megcsinálom). De ha nem akarod, akkor nem kell. Nem létszükséglet.

Sokak nagy örömére vagy épp bánatára a S.T.A.L.K.E.R. kinézet ezer és egymillió okból kifolyólag márciusig biztosan el fog tűnni a rendszerből. Javasoltatik átállni a Conundrum-ra vagy az addig még felkerülő új skinekre.

Azért, mert ez eredetileg nem is ide készült, másrészről (mint korábban íram) elég kezdetleges darab, durva megoldásokat alkalmaztam benne, a további fejlesztése meg már nem lehetséges, csak a szenvedésem van vele. Nem akarom tovább halogatni a levételét, mikor kiteszem az új dizájnt az oldalra, szerintem leveszem.

Hidd el nekem, kezdetleges darab. Már mikor ide kitettem, eldöntött tény volt, hogy nem maradhat sokáig, szóval nem újkeletű a szándékom. Csak mivel sokan használják ezt, húztam a dolgot, de februárban nincs pardon.

Elég, ha csak a profilodban kiválasztod a hivatalos (Conundrum) sablon. Egyelőre ez lesz, illetve már egy jó ideje ez a hivatalos sablon.

Vissza
Top Alul