S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Valahogy úgy érzem ezek a leak-ek nem véletlenek,bár nem tudom, hogy pontosan mi lehet a háttérben csak sejtéseim vannak, de azért az fura, hogy mostanában rendszeresen megtörténik az ilyesmi,míg régebben nem volt ilyenre példa.

ekkora fereg patkany tetu rohadt kocsogot ....komolyan evek ota varunk a bugmentes, teljesen uj elmenyt nyujto STALKER-re, ez lehetett volna a Stalker IV. erre ilyen f@szok beleszarnak a spagettibe. dogoljon meg aki felnyomta torrente.

Szerk.:
kinyomoztam, egy orosz oldalrol szivarog, elerhetove tettek egy masik oldalrol letolthetoen a komplett befejezetlen verzio torrentjet. Hat nem valoszinu hogy barmit is lehet veluk csinalni,sajnos nincs eszkoze a DezOwave csapatnak ellenuk.

kulonben ott a forumban panaszkodnak ra az oroszok hogy bugos, de ami mar lelegzetelallito pimaszsag: patch(!)-et is megjelentettek mar ra. ehhez nincs mit hozzaszolni, ez nyilt lopas.

Egyszeruen ez a leheto legnagyobb aljassag a keszitokkel szemben. Mindenesetre nyilvan en nem fogom letolteni a torrentjet, meg sokan nem, de sokan meg igen.

Viszont en remelem hogy ez a koponyabetores nem veszi el a fejlesztok kedvet atto lhogy befejezzek az almukat, en sok sikert kivanok nekik a folytatasban es rmeelem hogy a sokkbol es a csalodott keserusegbol tudnak olyat epiteni mint a Half Life 2.

Mi tortent ott? 2003--ban az alfa kiszivargott. erre a Valve megjobban belehuzot es 2004-ben egy majdnem total maskepp tuningolt game jott ki, es a HF2 tutti sikert aratott.

Kulonben az hogy a GSC megvonta a tamogatast semmit nem jelent az a ceg mar regen megdoglott, nem kell veluk torodni.

Szeretném kifejezni maximális együttérzésem a csapatnak, akik készítik (készítették) a LA-t.

Cefet jó lett! Eddig még csak a Cordon-ban voltam de bírom hogy nagy terek vannak és nincs úgy összezsúfolva minden de mégis részletesen meg van csinálva. Pár dolgot vissza kellet venni hogy élvezhetően fusson (bár a nagy várakozásban kicsit túlsöröztem magam és már nem kellet bekapcsolni a motion blur-t ahhoz hogy legyen) tavaly vettem egy HD 7790-et, nem akartam videokártyára sokat költeni mert úgy voltam vele minek, évek óta csak ugyanazokkal a játékokkal játszom azokra meg jó lesz másra úgy sem fog kelleni több kraft erre tessék... vehetek egy másikat :D

Kár hogy most abba kell hagynom és csak két hét múlva tudom folytatni :cry:
Hol lehet donátolni? :)
közben megtaláltam
az valid hogy ezt az emailt adja meg a billing info-ál?
tzupaack gmail com

Hát igen, a sok alfa tesztelt ojjektum nagyon lehúzza a performanszot. Nem kellett volna ilyen sok negyed ennyivel is el lehet érni nagyjából ugyanazt a hatást, bár ha jól emlékszem az aljnövényzet az procedurális és lehet állítani a sűrűségét egy csúszkával, szerintem lehet ezt érdemesebb levenni mint új kártyát venni.

+ Van pár dolog ami nem tetszik, pl az ambiens fények túl sötétek, sokszor nem látni semmit főleg beltéren, állandóan lámpát kell kapcsolni, meg pár apróbb level design hiba, hogy nem nagyon vezetik a játékost, sok helyűtt nincs út ahol kéne, hogy legyen, vagy blokkolja/eltakarja valami, növényzet vagy egy ott ülő NPC stb, egyszóval annak ellenére, hogy az látszik, hogy nagy hangsúlyt fektettek a pályák átalakítására, ez nem feltétlenül lett jobb. PL a kopaszfalu az jobban tetszik a vanilla SoC-ban, de van olyan is ami szebb lett a LA-ban, pl hídak alatti részek. Viszont ha a storyn meg a küldetéseken is változtattak annyit mint a pályákon, akkor jó lesz, mert ez ad igazi pluszt a játékhoz. De erről még nem tudok mit mondani, mert csak 4 küldetésen vagyok túl.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul