S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
"de amig nem tökéletes, addig nem szándékozzuk kitenni"

Tetszik ez a hozzáállás. Így ami kijön az biztos, hogy tökéletes lesz. :)

Engem nem nagyon érdekel hogy mikor jelenik meg, mivel minél később, annál jobb mert anná isl minőségibb lesz az egész. :)
Csak arra lennék kíváncsi hogy nagyon durván megfog nőni a gépigény? Mert nincs éppen egy jónak mondható gépem, a SoC megy szépen maxon, de a CS már épphogy elfogadhatóan fut lebutított grafikával. :S

Ezt a kérdést már én is feltettem korábban és akkor dezodor azt válaszolta, hogy sokkal nagyobb gépigénye lesz a részletesebb kidolgozottság, meg hasonlók miatt. Én is majd csak egy jobb masinával fogok nekivágni, hogy ne veszítsen az élvezeti értékéből, a visszavett grafika okán.

Csak egy kérdés... lesznek benne olyan egyedi karakterek mint a freedom bázisán a séf?Vagy olyan aki hátbalő küldetés közben mert pl:artifektedre fáj a foga(ő a küldetésadó de veled tart)... tudjátok vmi váratlan.... (na persze nem mindenki csak 1-2 elmebeteg npc és még csak azt sem tudod kik azok ) :D

"de amig nem tökéletes, addig nem szándékozzuk kitenni"
Szerezz egy forgalmazót, és egy szál ikonnal képesek piacra dobni :D

Mikorra várható ez a műremek?

Tényleg Dezodor..

kb mégis mennyi amit ki kell birnunk?? hetek?? esetleg hónapok?
Az eredeti Stalker kell majd neki amire rátelepül vagy teljesen önálló progi lesz?

Türelem a legszebb férfi erény kedves Acura. Nyilván kelleni fog az alap ShoC hozzá, más különben mire pakolod fel, a polcra? :D

Tudom, hogy már korábban publikáltatok egy videót a modról, de biztos be lehetne tömni az éhezők száját egy újabb videóval (amíg véglegesen meg nem jelenik). :)

Bocsi az offért, de a legszebb férfi erény nem a nagy nemiszerv? :D :D

Barin, meg a borospince :B

Dutch, már nem kell hozzá a SoC, különálló játékként üzemel, és ez is közrejátszik a pici csúszásban, de erről majd akkor beszéljünk csak, ha itt az ideje...

Videó nem lesz, majd csak újévkor, a szokásunkhoz híven, addig meg minden hónapban van naptár meg 4-5 kép a moddb oldalunkon.

Dezodor..lesz karácsonyra meglepetésünk?.-))))))))))))))))))))))))))))

Hatalmas gratuláció az első helyhez, nem semmi! És persze köszönet a karácsonyi videóért is, úgy tűnik nem jó jel, ha én már volt hogy a SoC földalatti részeiben eltévedtem :D

Kösz Dezo:-))
játékról valmi uj hir?? várható megjelenés?.-)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul