S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Bakker... Ez aztán a tekintélyes méretü mod lol2 .Hmmm... nyam nyam... ezzel elleszek jóó hosszú időn át 8) .... Ezzaz!!! lövés1

Meg is van a megjelenési dátum

Release Date
Coming Sep 28, 2012

Messze van :( :D

Pedig pont most kellene elkezdenem TÉNYLEG koncentrálni az egyetemen de mindig közbejön valami, misery, lost alpha, ehh :D

Az eredeti STALKER fog kelleni hozzá, vagy a módban benne van minden, ami a működéséhez kell? Ha kell eredeti, akkor a steames megfelelő?

Ez egy mod, tehát kell majd az eredeti S.T.A.L.K.E.R., legalábbis erősen meg lennék lepve, ha nem kellene. Egyébként kissé idevág a http://steamcommunity.com/greenlight/ itt lehet modokat, játékokat beküldeni és ha elég szavazat jön, elvileg kiadják Steam-en. Van már egy csomó cucc, de a Lost Alpha-t még nem látom.

Most jut eszembe :roll: torrentre is tötsétek majd ezerrel :twisted: lehet nem mindenkinek van 1 gb -os nete
... a megaupload létezik még eggyáltalán?

Megaupload most nincs, de már kiengedték Dotcom-ot és Twitteren ígért valami új szolgáltatást, meg a Megaupload újraindítását is emlegette.
Nekem 5 megás netem van, Dezo inkább írd ki és add postára :D

Megaupload be van zárva, de jobb is így, belepusztulnék ha 2-300 megás darabokban kéne leszedni :P
Nekem csak annyi kérésem lenne hogy a tömörítésnél tessék naprakész technológiákat használni úgymint az lzma2 mondjuk 7z-ben
(kedvenc paramétereim: -mx9 -mfb=273 -md=256M -mmt=on -ms=on)
Az erősen limitált sávszélességgel rendelkező internet felhasználók nevében előre is köszönöm! meg-hajol :)

Nekem 80/25-ös netem van ha lesz torrent meg időm akkor beszállok a seedbe :)

Ha lesz torrent akkor be tudok segíteni a seedbe főleg ha koliban vagyok itthon már szerény 5 mbites netem van

Eltoltva határozatlan időre a megjelenés, szóval nyugodtan tanuljatok :D

Sziasztok
Mikor is lesz kiadva akkor végül?? hol látható a megjelenés idöppontja???

Ok, de azon belül hol találom a kiadási dátumot? ?? és nincs magyar oldala ha már magyarok is fejlesztik??

A kiadási dátum a fejlécben van, jelenleg TBD, ami kb annyit takar, hogy "majd ha kész lesz". Amióta elindult a tesztelés rájöttünk, hogy a kitalált történet több helyen is defektes, sok sztori-küldetést át kellett írni, most talán jobb lesz már, de amig nem tökéletes, addig nem szándékozzuk kitenni.

A magyar oldallal kapcsolatban: nem volt rá igény, többször felvetettük az ötletet, de itt nincs akkora tábor, mint az oroszoknál-ukránoknál, vagy world-wide szinten, ezért van angol nyelven az oldalunk is, a fansite meg orosz nyelven. A másik gond, bár én felelek a projectért, de már csak egyedüli magyar vagyok a teamben, a többiek mind más országokból vannak, és hiába erőltetném a magyart, 1 kukkot sem értenek belőle, ezért az angol a közös nyelvünk, így az oldalunké is.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul