S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ebben a modban lesz nagy és sok tuningolható fegyverarzenál, ugye?

Mennyit vesztek át a CS és COP részekből?

Meg a frakcióknak mennyire lesz frankón beépített állásai?
Nem ártana, ha a nagyobb táboroknál rendesen be lenne rendezve a menedék.

Vezethető járművek?

Lesz AK! Nem elég Dante? XD

Régebben említették, hogy lesznek vezethető járművek a többi kérdéseddel kapcsolatban azonban tanácstalan vagyok, de szerintem sok mindent nem lesz átvéve a CoPból(ne adja isten ha tévedek) Semmi előítélet jó játék a CoP de az alapnak egyedül álló hangulata van amit szerintem nem volna jó keresztezni a "modernebb" elképzelésű résszel.

Nem elég az AK. Legyen abból is sok variáció.
Legyen tuningja minden fegyvernek.

Legyen sok hidegháborús fegyver, sok pisztoly is.

Stb. Ha kell, segíthetek a Dezo teamnek, megírhatom az igazi Hardcore Zóna lényegét és részleteit.
Nagyon sok apró részletre kell odafigyelni egy STALKER játéknál, és az a baj, hogy minden overhaulból kimarad pár fontos dolog. Egyikben sincs benne minden...

Viszont STALKER 2-t megpróbálom összehozni...
Hogy hogyan, az egyenlőre az én titkom.

Lehet tévedek, de talán az új FAQ-ban már benne van, hogy CS/CoP rendszer lesz a fegyver tuningnál, bár meglehet, hogy egy AP videóban láttam.

Dante: ez a mod azt a hangulatot akarja visszadni, amit a pre-alpha verziókban meg a régi videóokban láthattál, vagyis ahogy előttem kettővel írták, az se lenne jó ha minden vacakkal tele lenne tömve.

Most tényleg hagytátok az egészet a fenébe, vagy csak csigázzátok a népet?

Nem értem mit kell itt 2 hetente bevágni egy ilyen kérdést. :?

1. Már az év elején belőtték, hogy a 3. negyedévben (július-szeptember közötti időintervallum) fog kijönni. Július van? Nem! Sőt lehet, csak szeptember 30-án fogják kinyomni.
2. Ha hagyták volna az egészet a fenébe, akkor minek raknának fel új képeket a MODDB-re?

Türelem van emberek, türelem. Jó munkához idő kell. :wink: Addig nőzzetek, vizsgázzatok, érettségizzetek, dolgozzatok, vagy vágjátok otthon a füvet. :D

Fiúk nagyon nem vagytok képben. Tegnap óta az megy minden fórumon hogy megunták és feladták. EZ áll a hivatalos oldalukon:

Lost Alpha project frozen

Lost Alpha project is frozen for indefinite time. We are sorry for any inconviences, but we can’t finish project till august in time.

1. We totaly lack all cooperation within the team

2. Some members have left us or are missing due to real life issues

3. Sadly, but we have lost interest in S.T.A.L.K.E.R. universe.

We will try to release what we have done till this moment in august, but it’s definatly won’t be full version. Most likely an unfinished buggy build.

Thanks to all fans who supported us and expected this mod to be released as was planned… but all dreams one day come to an end..

Loxotron

Hát ennyit erről...

Az eredeti alpha sokkal darkosabb volt, aminek örültem is anno.
Nem vackozni kell, de az alapvető dolgokat mindenképp jó benne látni.
Pl kézi és öves detektorok, custom fegyver és ruha, járművek, interakciók, élő és nem szétscriptelt környezet, stb.

Leonardo Sassi
Lost Alpha project frozen
Lost Alpha project is frozen for indefinite time. We are sorry for any inconviences, but we can’t finish project till august in time.

1. We totaly lack all cooperation within the team

2. Some members have left us or are missing due to real life issues

3. Sadly, but we have lost interest in S.T.A.L.K.E.R. universe.

We will try to release what we have done till this moment in august, but it’s definatly won’t be full version. Most likely an unfinished buggy build.

Thanks to all fans who supported us and expected this mod to be released as was planned… but all dreams one day come to an end..

Loxotron

Update gyanánt bemásolom ide, ha valaki nem sasolná a ModDB-t. Bár ez június 8-i információ.

Dez: "Project is not frozen, or closed, until we finish it, we always had problems, but who not? Our lead programmer is off for some reason, and we have some engine bugs, and some other members are not sure when the programmer will come back, or even if he will. Thats the story, till then we work on other things."
(Quoted from Dez's comment on ModDB)

Nem abból áll egy napom, hogy x számú fórumot átnézzek egy moddal kapcsolatos infók miatt. Szóval ez az infó igen csak új a számomra. Azért gondoltam, hogy minden okés, mert a Dez0wave csoport még tegnap este is rakott ki egy képet a facebook-on.

Amúgy csak abban bízok, hogy lesz pár olyan lelkes ember, akik eddig nem voltak benne ebben a munkában de ezen hír hallatán jelentkezni fognak. Pótolva ezzel a kiesőket és ha csúszva is (akár egy évvel vagy amennyivel csak kell) de befejezik a mod készítését.

Most, hogy tudjuk meddig kell várni a csodára, nem érdemelne ez a mod kivételesen egy saját fórumrészt?
Szinte már egy önálló részként fogható fel, önálló történettel meg egy halom finom adalékkal...Aztán ha megjelenik tuti nem fogunk elférni egy topikba, ha mindenkinek hatféle baja lesz. :D

Egyet értek Barinnal, szerintem is külön álló epizódként kéne kezelni!

Ha tippelni kéne... igy hogy tele lessz egy rakat ujdonsággal ez az istenkirály mod... kb hány gb -ra számitotok?
Mert az én részemröl azt hót ziher hogy addig el nem mozdulok a gép elöl amig le nem tötödött. 8) De utánna... :bloodsucker:

Mikorra várható a megjelenés Dezo? Tudom, hogy "when it's done"....Na de mégis? :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul