S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nem hiszem hogy szebb lesz mert ugyanazt az engine-t használja, ugyanazokkal a textúrákkal, és a geometria nagy része is ugyanaz, a régi buildek pályáivall kiegészülve. Ha közel olyan jó lesz grafikailag és játékmenetet tekintve is mint a SoC, akkor az már igencsak megsüvegelendő teljesítmény lesz. Bár itt igazából nem a grafikán van a hangsúly szvsz, mert az adott, amit bele lehet tenni egy ilyen modba az a játékmenetet érinti, az meg szkriptelés.

VinoBob":2of68n4w mondta:
nem hiszem hogy szebb lesz mert ugyanazt az engine-t használja, ugyanazokkal a textúrákkal, és a geometria nagy része is ugyanaz, a régi buildek pályáivall kiegészülve. Ha közel olyan jó lesz grafikailag és játékmenetet tekintve is mint a SoC, akkor az már igencsak megsüvegelendő teljesítmény lesz. Bár itt igazából nem a grafikán van a hangsúly szvsz, mert az adott, amit bele lehet tenni egy ilyen modba az a játékmenetet érinti, az meg szkriptelés.

meg lehet nézni a moddb képeit , azon lehet látni, hogy dúrva lesz nagyon , ja és ne olyan munkát várjatok m hogy crt+c aztán crt+v :D

Scarecrow: a látvány nem minden , pl ott a crysis , ami sok embernek nem tecett

Jim67":22yfgosz mondta:
[
meg lehet nézni a moddb képeit , azon lehet látni, hogy dúrva lesz nagyon , ja és ne olyan munkát várjatok m hogy crt+c aztán crt+v :D

Scarecrow: a látvány nem minden , pl ott a crysis , ami sok embernek nem tecett

Nem tudom, hogy a draft screenshotokon mit kéne néznem :?: A lehetőségek határoltak, és minden esetben az határozza meg őket, hogy mivel folyik a fejlesztés. Senki ne várjon olyan látványt a 2006 xraytől mint amilyen a CoPban elérhető, mert nem tudja a motor. De ahogy írtad ha jól is nézne ki, nem jelnetene semmit sem, éppen úgy mitnha rosszul. Ami lényeges, hogy jó játék legyen, ne unatkozzon az ember amikor játszik, ne legyenek idegesítő dolgok benne, mindíg tudja mit kell csinálni, mit hol talál, stb ez egyik sem grafika. A graf csak beetetésre való, csomagolás, de nem tartalom.

oké oké :) nem lövök le nagy poént azzal hogy láttam már a la-t működés közben , és szép volt , de milyen szép :) . ott a priboi , az itthon sajnos nem lett olyan sikeres , miért ? mert töb volt mint az alap stalker , és gondolkodni is kelett benne .

Na most akkor ebben nem kell gondolkodni? vagy mimimimi??? :D

sztem a priboi-ban sem kellett azért oylna nagy fejtötő feladatokat megoldani csak elkellett olvasni h mit hol kell keresni még kép is volt ha jól emlékszem :D. De sokan vannak akik nem szeretnek olvasni :D. De ah nem érti a szöveget az sem baj mert elven benen rejtve h hol van ha jól emlékszem :D.

A proboi sem több grafikailag mint a SoC. Ha jól emlékszem összesen 1 egyedi modell van benne default SoC-os textúrákkal + régi buildekből pár mutáns meg növény. A gond az vele, hogy a doksi keresés/olvasgatás " nem kifejezettten akciódús" , és nem is történik benne semmi különös, ráadásul kb ugyanazon az útvonalon kell vévigmenni mint a SoC-ban, teli van bugokkal, van amelyikek miatt nem is lehet végig vinni a játékot. Ezt megcsinálhatnád akármilyen szépre is, ugyanannyira lesz siekres, mert a grafikai tupír nem javít a játékélményen semmit. De egyébkén nincs semmi gond grafikailag még a bétás Xray verziókkal sem, ilyen szemptonból akár csinálhatnának erre is játékot, ennél sokkal gyengébb grafikával is jöttek ki nagyon jó gémek, pl wolf 2009, igaz biztos, hogy sikeresebb lett volna egy Unreal Engine-el. Nyilván egy jó terméket szép csomagolásban könnyebb eladni, de pusztán a csomagolástól nem lesz szórakoztató egy termék, ellenben szar csomagolásban is lehet élvezhető valami ami tartalmas. Pl nézd meg az Age of Empires szériát, ott a 2 amivel a mai napig milliók játszanak pedig már 10-12 éves játék, teljesen sprite alapú, full izometria, nincs benne semmi 3D, és ott 3, ami valódi 3D-s engine-t használ, sokkal jobban is néz ki, mégse játszik vele szinte senki, mert a játék maga egy nagy 0.

vic":3qbja1ii mondta:
sztem a priboi-ban sem kellett azért oylna nagy fejtötő feladatokat megoldani .....

Én megküzdöttem azzal mikor meg kellett keresni a doksit Dark Vallyben, a bandita bázis tetején....Sose jöttem volna rá....ekkor jött jutúb barátom és elmondta hogy kell :D

VinoBob":1p48ifvi mondta:
Pl nézd meg az Age of Empires szériát, ott a 2 amivel a mai napig milliók játszanak pedig már 10-12 éves játék, teljesen sprite alapú, full izometria, nincs benne semmi 3D

És azóta sem találtam attól jobb stratégiai játékot, hiába ajánlották a Medieval II-t hogy milyen jó, de nem jött be.

Én bevallom, hogy priboi-al a felrakásig jutottam el :FFF
Meg picit mászkáltam az elején. Mentség, hogy nem vót akkor oan gépem, amin szépen ment volna.
Oszt szaggatósan nem akartam jáccani vele :F

Hhéjjj, VinoBob, a AoE 3 tök jó; a grafika pedig fontos(attól is lehet realisztikus), ha csak a graf alapján kéne választani, te mivel játszanál szivesebben: HL2 vagy Doom 1(próbáltam 2 slágert említeni)?
Ja és a Crysisnak, sztem, naon jó grafikája van kell is az erőmű alá! :D ;(

És h ON is legyen: MIKOR LESZ MÁ LOST ALPHA???????????????

látom megy az okoskodás 1000rel a dolgokról, inkább nem is szólok bele eljen

Bl/lKTOP,

az biza csak akkor lesz, ha kész lesz :)

VinoBob,

eleinte tettünk csak ki draft képeket, látszik rég jártál már moddébén. fogatlan

Asszem jövőre újra benézek ide és megkérdezem h kiadtátok-e már. Ez mit jelent: "Release Date TBD"? (To Be Disappointing?- vagyis nem mongyuk me 2ségbeejtő lenne? Sztem nem csak engem érdekel...)
Nemtom mé nem lehet azt mondani, h karácsonyra kész lesz, és ha netán már Mikulásva megvan, lehet maj mondani h "Meglepí!"
Kössz mindent!

Nyilván azért mert nem látják még a fényt az alagút végén. Annyi biztos, hogy egy ilyen kaliberű játék nem 1-2 év alatt készül el, legalábbis ha minden pályát meg akarnak tölteni tartalommal.

@dezo:

valóban, nem sok időm van mostanába ilyen dolgokra nem1

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul