S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
"Gázálarc a képernyőn jelenik meg, mintha tényleg gázmaszkban lennél?"
Hát... őő... igen. (Már ha jól értem a kérdést).Tehát úgy gondoltam hogy belső nézetben is látom-e hogy gázmaszk van rajtam.

Jó kérdés, hogy megoldható é, a játék motorját annyira nem ismerem.
Nem tudom, hogy egyáltalán megoldható-e vele (sztem meg).
Innen kezdve már csak koncepció kérdése, hogy belekerüljön, vagy ne :)

Nincs hír...Ugye ezt azt jelenti hogy már ti játszotok vele azért nincs időtök fórumozni? :D:D

nincs tervbe kipróbálható verzió. majd ha minden kész, és le lesz tesztelve becsületesen, akkor kitesszük :)

hír mindig van, csak nincs időm fórumozni manapság... vizsgaidőszak, meg egyéb issues. moddb-re szoktunk kitenni képeket, szal érdemes azt is figyelni.

To illetékesek: Szeretnék kérni egy pontosítást, h mégis mikor lesztek kész eme remek moddal?

Csiga07, ez mirős is szól, orosz kiadás vagy mi, nem igazán értem.

Mikor kész lesz :D

Bl/lKTOP,csak bemutatják,hogy milyen klassz,fokozva az érdeklődést.

Azért azt elmondhatnátok h mégis hány %-on áll a project, illetve egy hónapot hogy mégis készüljünk rá...Nekem speciel haza kell menni a Stalker-ért :D

Egy kérdés felötlött bennem..Valahol láttam teleport anomálikat az egyik modban. Elővette a delikvens a jól megszokot gömböcskét, nyomkodta forgatta és kinyílt a szarkofág tetején látott anomália. Letett egy másikat és ott jött ki. Beleteszitek ezt a kis finomságot?
Illetve működhet ez 2 különböző pályán is? (egyiken lerakod másikon kijössz...)

Teleport alapvetően kicsit felrúgta a dolgokat az eredeti stalkerben is, és csak utólag rakták bele a végleges játékba. Érdekes dolog amúgy, de nem illik a stalker világába :)

talán a lada már nem elég jóó :P:D. a közlekedéshez :D.?? ZÓbában nem kell sietni :D.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul