Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
"Gázálarc a képernyőn jelenik meg, mintha tényleg gázmaszkban lennél?"
Hát... őő... igen. (Már ha jól értem a kérdést).Tehát úgy gondoltam hogy belső nézetben is látom-e hogy gázmaszk van rajtam.
Jó kérdés, hogy megoldható é, a játék motorját annyira nem ismerem.
Nem tudom, hogy egyáltalán megoldható-e vele (sztem meg).
Innen kezdve már csak koncepció kérdése, hogy belekerüljön, vagy ne
az ol 2009 ben ahány féle ruhához való gáz maszk van annyi féle képpen jelenik meg, tetszetős mod a maga 2- 2 és fél gigájával, bár ez nem is ide tartozna, csak mondom..
nincs tervbe kipróbálható verzió. majd ha minden kész, és le lesz tesztelve becsületesen, akkor kitesszük
hír mindig van, csak nincs időm fórumozni manapság... vizsgaidőszak, meg egyéb issues. moddb-re szoktunk kitenni képeket, szal érdemes azt is figyelni.
Azért azt elmondhatnátok h mégis hány %-on áll a project, illetve egy hónapot hogy mégis készüljünk rá...Nekem speciel haza kell menni a Stalker-ért
Egy kérdés felötlött bennem..Valahol láttam teleport anomálikat az egyik modban. Elővette a delikvens a jól megszokot gömböcskét, nyomkodta forgatta és kinyílt a szarkofág tetején látott anomália. Letett egy másikat és ott jött ki. Beleteszitek ezt a kis finomságot?
Illetve működhet ez 2 különböző pályán is? (egyiken lerakod másikon kijössz...)
Teleport alapvetően kicsit felrúgta a dolgokat az eredeti stalkerben is, és csak utólag rakták bele a végleges játékba. Érdekes dolog amúgy, de nem illik a stalker világába