S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jim-től kértem képeket, és ahogy böngésztem közöttük erre lettem figyelmes...

bscap022_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Most tényleg így fog kinézni a végeredény és valóban ekkeroa lessz az NPP?
Ill mik azok a kis területek mellette a megadott képen?

ez a pda kép ,egy csöppet hibás , ugyanis ,ha jobban megnézed mindenhol ugyanaz van bepakolva mindenhova , viszont az npp igen olyan nagy lessz , tehát mind a 2 rész egyben bejárható .

A linkelt képen legfelül van az NPP aminek csak a széle látszik..
Előtte az a két nagy terület micsoda?

Ill a generators pályarész hova fog kerülni?
Esetleg lehet egy uj térképet kérni h. pontosan mi hol is lessz?

OFF.:Köszi a gamestarlinket ON.:

A hispán által küldött emailban az új forum meg új honlap mennyires lessz használva? Csak mert ottt nincs alpha lost topik.

Tibibá,

még nem tudok képet mutatni a pda mapról, mivel nincs kész :)

a generators pálya az az npp-től északra lesz

mulli86,

nem tervezek több fórumot sehol. így is van kb 10-12, és nem győzöm figyelni. van saját honlapunk ott a hivatalos, de angol nyelvű fórum, ez meg a magyar fórum (a többi mint orosz, vagy angol), ennyi elég :)

dezodor":1pn5hznf mondta:
Tibibá,

még nem tudok képet mutatni a pda mapról, mivel nincs kész :)

De ha kész lessz mutatsz egyet még a mod elkészülte elől v. várjam ki? :oops: :wink:

dezodor":1p0677d5 mondta:
mivel ugyanazt nem akarjuk csinálni amit már mindenki 100x végigvitt (jó persze más környezetbe lehet nem lenne olyan uncsi, de mégis) ezért telerakjuk saját ötletekkel (amikről megígértem a tagoknak hogy nem szivárogtatok ki semmilyen infót) ami szerintünk jobbá, érdekesebbé teszi az egész kócerájt. annyit elárulok hogy a mi sztorink ott indul amikor strelok először érkezett meg a zónában. majd ahogy a sztori bontakozik, megismerjük a későbbi csapatunkat, és .... stb :)

A gyilkosok(assasins) benne lesznek???

edit: hahóó akkor most benne lesznek vagy nem?

A hivatalos oldalon ez van :Release Date Coming Q4 2009
Vagyis még ebben az évben kb.

Megnéztem a youtube-os videokat nekem nagyon tetszik de persze felvet pár kérdést.

Járművek:a hangokat illetően mik a tervetek.Beraktok valami jármű hangot vagy specializálodtok Zsiguli hangokra hogy mikor a játékban megyünk pl a NIVA-val tényleg ugy érezzük hogy egy zisugilval száguldozunk.

Refelktorok:nagyon jo pofa de teszem azt hogyha most rám világitanak akkor észre is vesznek vagy csak tova siklik rajtam a reflektor fénye?

Kamerák:ennél ugyanez a kérdésem hogyha észrevesz minket a kamera riadot fuj és jönnek a katonák vagy nyugodtan táncikálhatok előtte azonkivül meg egy közös kérdés ami még a reflektorokhoz és a kamerákhoz is megy:Szét lehet majd lőni őket?

Régi kéz pozicio:mondjuk nekem semmi bajom a mostanival se persze kis mosoly lett az arcomon mikor megláttam a zöld kesztyűs kezeket:D

Artifact merger:ha jol láttam akkor itt az lesz hogy egy táskában lesznek az artifact-ek és amikor kell az egyik elővesszük?

A képeket elnézvén felmerül bennem a kérdés hogyha Dezodorék ilyen jol meg tudják csinálni nem lehet hogy a STALKER csaptábol váltak ki önállo játékot fejleszteni mert nagyon jol néznek ki a picture-ok:):)

a lost alpha azt a hangulatot szeretné visszahozzni , ami az eredti stalker is lett volna , én azon röhögtem , hogy csernobilban van és semmi nem védi a kezét.... en m úgy mit az eredti verzióban , vagy a cop-ban .

na én nekem csak a kérdésem hogyha otthagyunk egy kocsit egy pályán és átmegyünk egy másikra és utána visszajövünk akkor ott lesz-e a kocsi na meg hát a benne lévő dolgok??????

az interjúért egy nagy köszi Jimnek na és persze Dezonak is :D

A Lost Alphába vissza lesz rakva az eredeti alphás minigun ? Az OL-modos verzió nemigazán jön be, de a réginek szvsz nagyon csinos külcsinje van. Vagy egyáltalán nem is lesz semmiféle minigun?

hú én légvédelmi ágyút meg protonágyút szeretnék megoldható :D ?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul