Trottyli
New Member
Nembaj ha nem igaz,lényeg hogy több hsz legyen

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
dezodor":3urquzpi mondta:amit most leírtál az egyáltalán nem igazfőleg stalkerre nem. majd nézd meg a nemsoká megjelenő priboi 1.2-t és meglátod mire értettem ezt.
pályák pedig:
remake: (vagy teljesen lecserélik a régieket, vagy a régieket is megtartjuk és átrakjuk máshová a térképen)
-cordon
-garbage
-stancia
-yantar
új:
-deadcity
-generator
-darkscape
-swamp
-factory
aztán majd látjuk melyikek lesznek végül benne, de az ismertebbek mindenképp.
dezodor":2ig8hx2y mondta:mindent lehet, csak sokszor már inkább azt szoktam mondani hogy "nem lehet" mert annyi ember annyi mindent szeretne, hogy ha mindent észbe tartunk és bele akarunk tenni, akkor idén már biztos nem, sőt lehet a jövő évi megjelenés is necces lenne.
Sempai":14am57ef mondta:Én eddig abban a hitben éltem hogy a Darkscape és a cordon pálya uagyan az. Dejét tévrdni emberi dolog![]()
dezodor":2rojp2iq mondta:többen dolgozunk. most 2en mert ember szűkében vagyunk, szal kailniris meg én toljuk az ipart. ő modellezik meg jól eltalál mindent, én meg összerakom a pályát, aztán idegeskedünk napokat-heteket amig vadásszuk a bugokat
Tibi:
ez garbagéhoz készült, mármint a weather, itt kordonban se rosz, de igazán amott a durva![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.