S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Ami nagyon érdekelt volna (sok máson kívül :D ) az az hogy tud-e a stalker lőni a BTR-el....

Olvastam,hogy a Witcher 2-ben lesz egy olyan nehézségi fok,ha meghalsz,a játékot TELJESEN ELÖLRŐL kell kezdened,a mentéseid törlődnek :D
Érdekes lenne itt is,kétszer meggondolnám,hogy mit csináljak :D

Semmi értelmét nem látom, ez olyan mintha egy lövéstől meghalnál, pont ezért JÁTÉK hogy ne így legyen...

Nekem más a véleményem.
A mentések tudatában másképp cselekszünk,mint mikor tudjuk,hogy nincs második lehetőség.
Realisztikusabb.
Ez egy nehézségi fok lenne,természetesen a többi nehézségi fok megtartása mellett.

Jelöljétek, hogy OFF, mert különben jön gonosz moderátor, és dádá :)

Régen sok ilyen játék volt, ahol ha meghaltál akkor over.
Vagy nem menthettél csak úgy bármikor. Vagy sose.

Működőképes dolog, csak akkor azt a nehézségi fokot okosan kell megcsinálni, hogy ne váljon irreálissá, de ne is legyen unalmasan könnyű.

Szerintem az egy olyan fokozat lenne amúgyis, amit már végigjátszás után választana a játékos, mikor már ismeri a játékot. Viszont ez már alapból elvesz az izgalom érzetből, mivel tudod, hogy mi fog várni az xy ajtó mögött, vagy mi fog történni bizonyos választások után.

Igazi az lenne, ha csak ilyen fokozat van, akkor tényleg elég nagy a kockázat :)
Persze kb emberek 1%-a játszana vele :)

Tzupi":1kkmf69j mondta:

Jelöljétek, hogy OFF, mert különben jön gonosz moderátor, és dádá :)

Régen sok ilyen játék volt, ahol ha meghaltál akkor over.
Vagy nem menthettél csak úgy bármikor. Vagy sose.

Működőképes dolog, csak akkor azt a nehézségi fokot okosan kell megcsinálni, hogy ne váljon irreálissá, de ne is legyen unalmasan könnyű.

Szerintem az egy olyan fokozat lenne amúgyis, amit már végigjátszás után választana a játékos, mikor már ismeri a játékot. Viszont ez már alapból elvesz az izgalom érzetből, mivel tudod, hogy mi fog várni az xy ajtó mögött, vagy mi fog történni bizonyos választások után.

Igazi az lenne, ha csak ilyen fokozat van, akkor tényleg elég nagy a kockázat :)
Persze kb emberek 1%-a játszana vele :)

Egy plusz izgalomra gondoltam,hiszen itt már szinte mindenki végigjátszotta a játékokat a legnehezebb fokozaton is.

Ezt a képet találtam eljen
47792965.jpg

lost-alpha.ucoz.org

Meg gépigény(google-ford):
A statikus fényszórás DX8:
Processzor:
Legalább 2 GHz (Intel, AMD), 2,5 GHz-es ajánlott.
Memória: 2GB
VGA: ATI 9800 или NVIDIA 7600
Zhestkiy Drive: 10 GB svobodnogo ülések + 4 GB-os fájl podkachki.
A dinamikus fények DX9:
Processzor: 2 mag, és körülbelül 3 GHz
RAM: 3 GB vagy nagyobb.
VGA: ATI HD4000 széria, vagy NVIDIA 8800 vagy újabb.
Zhestkiy Drive: 10 GB svobodnogo terek zhestkom Drive + 4 GB

forrás: ...:D

A Dx9-es követelmény elég erős...
Az én X 1950XT-m meg a 2Gb 800Mhz-s ramom hogy fogja bírni?
Mert nem szeretném dDx8-ban nyomni.:D

pedig abba fogod :( az x1950xt enyhén régi kártya 2gb ram se valami acélos (mondjuk nekem sincs sokkal több de 3gb azér jobban hangzik ), milyen procid van ?

CPU típusa DualCore AMD Athlon 64 X2, 3000 MHz (15 x 200) 6000+

lol2 Simán fut a Cs meg a CoP is.

ilyen procihoz az a vga nem kevés egy pöppet ?

De,tervbe is van egy 4850-es :D
Amúgy nem fogod elhinni,de egész jól fut rajta minden,amivel játszom.

egy kevés ideig nekem is volt olyan vga-m 1 hónapig asszem aztán meghalt.. utána meg még kaptam 2x olyat egyik se vót jó , szal visszakértem a pézt..

Sapphire-t kell venni, az már több mint két éve végzi hibamentesen a dolgát nálam :)

az msi vót, de volt 9600xt-m is sapphire-ből és a hűtőt 2 év múlva lehetett rajta cserélni, nálam a galaxy gainward gigabyte 3asból bármelyik.

Visszatérve a témához,a LA tényleg gépigényesebb,mint a CoP vagy a CS?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul