S.T.A.L.K.E.R. regények

Vomi":1muusbog mondta:
Természetesen mindannyian megkapjátok :-)

Zulu, egyébként hány oldalt küldtem el? Már nem emlékszem...
Talán 200 körül?

362, ebből 300 a sztori, a többi PDA. Ez egyébként egy nyomtatott könyv A5 oldalaival számolva 832 lenne...

Vomi

Még új vagyok a forumon , de már sok storit és a Csernobil-lal foglalkozó irományt elolvastam és érdekelne a
Vomi által íródott könyv is.
Ha nem lenne nagy kérés , el tudnád küldeni az e-mail címemre : 6dalek6@gmail.com
Előre is köszönöm.

Jó hogy... Még az ide benézőket se nagyon érdekli, pedig itten stalkerek járnak errefelé elvileg, ugyebár. Magyarul nem érdemes kihozni.

Szerintem nagyon is sok embert érdekel, csak közülük kevesen tudnak angolul, így nem tudnak mit kezdeni ezekkel a hírekkel amiket a regénnyel kapcsolatban szoktál írni. Természetesen ez már mindenkinek egyéni szocprobléma.

Vomi":33bytetu mondta:
Jó, Te leszel a főszereplő :-)

Viccet félretéve, az ötlet jó :-) Csak ahhoz kéne egy csomó pénz, a helyzin, meg egy tehetséges csapat sok színésszel, mutánsokkal, és persze az is feltétel lenne, hogy az idegen stalkerek kivételével mindenki ukránul beszéljen benne... (angol felirat...)

nekem van ukrán ismerősöm ... ukrán beszéd ha kell megcsinálható talán, szerintem az ilyenekben benne van, írjátok meg a szöveget én meg lefordítottam vele meg segítek neki addig is tanulom én is mert meg akarom tanulni :D

Vissza
Top Alul