S.T.A.L.K.E.R. regények

Kimmuriel

New Member
Csatlakozás
2007.08.09.
Üzenetek
650
Reakció pontszám
0
Hely
a Zóna
Webhely
kimmuriel.extra.hu
Úgy látom az oroszok véresen komolyan veszik és kőkeményen tolják a S.T.A.L.K.E.R. regényeket. Azt tudtam, hogy van egy pár könyvük a szériában, de mikor megláttam ezt a képet, leesett az állam:

medium_books_all.jpg

Szerintetek van rá esély, hogy nálunk is kiadják? Végül is a magyar könyvpiacon is jelentek már meg számítógépes játékokkal kapcsolatos könyvek, lásd Diablo, Warcraft, Starcraft... :roll:

Bár gyanítom, hogy meg kell tanulni tisztességesen oroszul, nincs mese!

sajan eddig sem kaptunk szerintem ezentúl sem fogunk ... kár

Király lenne.Kéne tudni a magyar eladási statisztikát a SoC-ról,abból lehetne kalkulálni,hogy megérné-e kiadni
9595210951_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

9444190052_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8573761173_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem van három német nyelvű kiadásom,a szerzőjük is német,tehát újabb verziók,más történetek. Az első kötetbe belolvasgattam,elég zúzós a nyelvezete,nehéz lefordítani,meg nem is nagyon haladok ennek okán benne. Minthogy ajándékba kaptam,így nem anyagilag veszteség,de nagyon munkás három kötet,s tényleg nem a hétköznapi tudásom lesz elég hozzá. Nagy lelkierő kell nekikezdeni,meg közben van mit mást csinálnom is,úgyhogy lesz elfoglaltságom,de,hogy egyáltalán mikor érek a végére,háááát,ki tudja?

ezeket nagyon szívesen olvasnám nem úgy mint a kötelezőt (idén Kőszívű)

nekünk pál utcai f. volt am a sztalker könyvek vannak angolba vagy magyarban is ?

Nekem megvan egy pár belőle e-bookban oroszul, de amikor ráeresztettem a Google fordítót, igencsak tragikus eredmények jöttek ki... Az elejét még talán érteni, de utána az átlagos Gugli fordításnál is sokkal rosszabb eredményt produkált. :|

Írjunk valamelyik magyar kiadónak, hogy fordíttassák le, mert itt lenne pár biztos vevő. Kis reklámot is benyomnánk itt tutkóra jó lenne. 8)

szerintem sem vennék meg olyan sokan , szal a kiadónak egyáltalán nem érné meg , szal ez egy olyan soha beteljesülő álom marad

Nekem más a véleményem.Annak idején Alien-Predator könyveket is kiadtak,(olvastam párat,a színvonalukról inkább nem1 mondok semmit) nem is egy szériát,szerintem lenne rá piac,csak reklám kellene...

Ha mondjuk valamelyik nagyobb játék oldal vagy könyváruház (pl. GameStar, Libri) elkezdené reklámozni, biztos akadna rá vevő... engem akár e-book-ban is érdekelne.

Jó,lehet,de ne felejtsd el,annak a témának hatalmas hátszelet jelent a 4 mozifilm.Tarkovszkij Stalker-jét meg nem sokan láthatták.Ezért kellene reklám.

De maga a háttér szerintem magával ragadó... bár ez szerény személyem véleménye.
pl: hányan fejtegették hogy ki,mi,mért,miért, amikor az első rész végére értek, még először, és még úgy hogy hírét se halloták a clear Sky nak? bár én nem régen értettem meg csak a stroyt, mert valaki fel dobta. szépen tömören írta le.

Vissza
Top Alul