S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

pl a Cordon területén a kis faluban a stalker vezetőnek az van.
Vagy, a Bar-ban, ha minden féle küldetésen keresztülmentél a csaposnál asszem vehetsz, vagy az egyik kötelességi kereskedőnél.

Az volt.Csak amikor elkezdtem a Mod al a Gamet 2 lépést tettem.És már durr kiment egyszerűen minden jel nélkül bezárta magát :( .

volt egy sima ShoC magyarítás, amiben rendesen ékezetesen volt a magyar (akár hogy is sikerült) fordítás meg voltak csinálva a karakterek cakli-pakli minden... azt nem lehetne valahogy beleépíteni, hogy rendesen olvasható magyar legyen? (csak ötlet)

Na,akkor erre adjon valaki egy elfogadható magyarázatot!
Miért van az,hogy hazafelé jövet-mondjuk éppeg Pripjatyban volt kedvem kirándulgatni,és visszafelé jövök-a vörös-erdei utolsó kanyarnál kapok egy rádióüzenetet az egyik katonai parancsnoktól,miszerint egy áruló gyilkos vagyok,és meg fognak ölni.
Ezek után a katonai raktárterületeken jön a szokásos gyilok,majd hazaérek a bárhoz,és ekkor az összes szolgálatos,de rajtuk kívül is gyakorlatilag mindenki bevadul,és engem akar legyilkolni,holott nem bántottam egyiküket sem...
Ez valami bug,vagy akaratomon kívül belegyalogoltam valakinek a lelkivilágába?

az 1 alternativ sztori lett volna benne, csak nem fejeztuk be, es kikapcsoltuk, illetve... akkor jon elo ha megolsz 3 katonat legalabb :D ha maskepp jott elo, akkor bugnak szamit :) talan 1 regebbi mentes megmenti a helyzetet, mert az alternativ sztori nincs kesz. mehetsz banditakhoz, ok nem bantanak, de nincs traderjuk se, es kuldetest se adnak :É

Köszönöm a segítséged!
Kár,hogy nem lett befejezve az az alternatív lehetőség,kíváncsi lettem volna,mihez kezd Priboi barátunk,mint banditózó?
Ami meg a mentést illeti,előtte csináltam,úgyhogy nincs igazándiból gáz.
A katonák megölésének számít az is,ha zombivá vált őrmestereket gyilkolok a Bárnál? (Mivel abból volt bőven az idők folyamán.)
Ja,és a kíváncsiság kedvéért lejátszottam azt a lehetőséget is,hogy összetűzök a Bár területén mindenkivel,halomra ölöm őket,sőt az épületek bejáratait lezártam aktivált anomáliákkal-de jó is ez!-de érdekesnek tűnt,hogy bizony meg kellett tapasztalnom,,bizonyos figurák megölhetetlenek,sőt átjutnak az anomáliákon is,mivel azok csak egy ideig tartják őket rabságban,ráadásul a respawn figurák máshol jönnek elő,és a harc így eleve kilátástalan.(Én barom ugye a Szolgálat bázisán tartom az összes cuccomat,fegyvert,lőszert,egyebet,és így nem férek hozzá tetemesre hizlalt vagyonomhoz...)
Egyszóval nem tűnt jó lehetőségnek,s gondolom, a professzor Yantarban hasonlóképpen ellenségesen fogadna...
Azt is észrevettem,hogy Priboi mindenféle anomáliát képes készíteni,egyedül az "elemekkel" nem csinál semmit...

Figyeljetek van 1 kis problémám a moddal,mikor beinditom és New Game vagy load Game re nyomok akkor kidobb és valami hibát ír ki,máskor tok játszani 5-8 percet és aztán dob ki újra ki irva a hibát,valaki tud segiteni?Előre kösz :)

Zini: HÁt mondhatujuk úgyis h rossz :D. De hát csak 1.0005-ig pöcsöld föl mert a legtöbb mod azt támogatja vagy az 1.0004-et.
Úgy h akkor tedd fel az 1.0005-ig a játékot vagy a 1.0004-ig ahogy neked jó :D.
Fixeket tedd fel hozzá mint már leírtam az előző hszban:D. Ha igy cisnálod akkor működni fog :D

SEGÍTSETEK!
Újra felraktam a mod-ot. Messze eljutottam,de Strelok pen-drive-ját nem találom sehol.
Azt írja az utasítás,valahol Pripjatyban van,de ott én nem találom.( nem is emlékszem rá igazság szerint...)
Van mellékelve egy fotó is a város nyugati szektorában elhelyezkedő egyik épület feliratos homlokzatát mutatja,de ott a liftaknában nincs,sem a másik oldalon,túl az óriáskeréken!
Kérlek benneteket!

valahol van egy végigjátszás, szerintem az tud neked segíteni

zombimorzsi":34hggbog mondta:
SEGÍTSETEK!
Újra felraktam a mod-ot. Messze eljutottam,de Strelok pen-drive-ját nem találom sehol.
Azt írja az utasítás,valahol Pripjatyban van,de ott én nem találom.( nem is emlékszem rá igazság szerint...)
Van mellékelve egy fotó is a város nyugati szektorában elhelyezkedő egyik épület feliratos homlokzatát mutatja,de ott a liftaknában nincs,sem a másik oldalon,túl az óriáskeréken!
Kérlek benneteket!

Igen abban az épületben kell keresned de nem a lift aknában. Én úgy emlékszem h az egyik szobában van a hátizsákban. Ha nincs abban az épületben ami a fotón van akkor pedig a vele szemközti épület ugyan abban a részében keresd :D. pontosan már én sem tudom h melyik épület az de azt igen h szobában kell lennie (illetve remélem h nem keverem más dologgal:m)

2 vegigjaccas van tudtommal verziokhoz fuggoen, a masodikba levan irva h hol van meg megis van jelolve. mindjart megkeresem.

Vissza
Top Alul