S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

végülis ja. én is végigvittem pl 1 orosz cod kiegészítést :D bár abból tényleg nem értettem semmit, csak követtem a minimapon a nyilat...

de itt nincsenek megjelölve a dolgok, és minden info a pda-ra kerül amit olvasni kell. elkezdtük Csiga07-tel a magyarítást, viszont neki most nincs ideje folytatni, ha vki jönne még pluszba, akkor folytatnám.

Alapfokon értek. Azért érdekes, hogy pont a magyar nyelv lesz kész utoljára. :cry:

A magyarosításban segíthetek. Nem tudom, hogy mit kell csinálni, de ha elmagyarázod, akkor segíthetek. :wink:

A tesvérem nyelvi gimnáziumba jár, elég jól beszél angolul, de lány és nem érdekli a Zóna. :?

ha tudsz segíteni azt örömmel veszem... sajnos eléggé zónás hangulatúak a szövegek, de ha nővéred szán rá 1-2 percet naponta, akkor szntem gyorsan halad a dolog :D én is úgy fordítom magyarra kb, hogy olvasom és írom, nem olyan bonyolult a nyelvezete, mivel én írtam

Oké. Megpróbálom meggyőzni, bár csak hétvégén van itthon, de mindenkit meg lehet nyerni pénzel. :D

Elérhetőség: putiteng@freemail.hu

Még valami: Nézd át az extrát, mert lehet hogy bekaptam onnan egy vírust. :evil:

Putiteng":8s6bsf5n mondta:
Mert nem akarok visszaolvasni 45 oldalt és mert angolul nem tudok, ezért leszel olyan kedves, hogy elmondod, mit kell tennem ahhoz, hogy a mod elinduljon?

most ha nem tudsz angolul akkor , hogy akarsz segíteni ? hol van vírus , nemtán a dezowave oldalán ?

Ne akadékoskodj! :D Kell magyar Priboi story vagy nem? Na látod! :D

Lehet, hogy onnan van valami, mert miután megnyitottam az oldalt jelzett az avast, hogy talált valamit. Megnéztem, hogy honnan jöt a vírus, és azt írta, hogy burlovsbladet.se, pedig én ezt az oldalt nem nyitottam ki. lol2

Putiteng":1987yt4g mondta:
Ne akadékoskodj! :D Kell magyar Priboi story vagy nem? Na látod! :D

Lehet, hogy onnan van valami, mert miután megnyitottam az oldalt jelzett az avast, hogy talált valamit. Megnéztem, hogy honnan jöt a vírus, és azt írta, hogy burlovsbladet.se, pedig én ezt az oldalt nem nyitottam ki. lol2

esetleg címet , ja és bocs nekem nem létszükséglet a magyarítás , mer végitoltam én angolul is .

Hát, azt is nézd át gyorsan, mert majd beszartam a riadótól. :D

a fansite -al a mi a helyzet ? , az nem volt vírusos ?

fansite hogyne lett volna vírusos. Security Tool "vírusírtót" szedett le. Blokkolta azasztalomat. SZerencsére hamar rájöttem hogy lehet leszedni. Azóta többször is felmászott mire rájöttem melyik oldal az:D

semmi gond , mert valaki feldobta a google-n de ha megtudom akkor neki lőttek , milyen érdekes , hogy nálam vagy akrmilyen gépen nézem akár elavult védelem nélkül nem tölt le semmi fake cuccot , de semmi gond , nem kell látogatni em lessz gond . ja és avast használjon mindenki avastot , meg ilyne inygenes "csoda " vírusírtókat .

Dezodor segíts!!! :D

Újra probléma van. :?

Letöltöttem mind a két cuccot, de már szórakozok vele fél órája, egyszer nincs semmi változás, máskor még a főmenübe sem jut el. (Kilép)

Dezodor segíts!!! :D

EDIT: Felraktam a patchet (1.0004), átírtam a cuccot, beraktam a modod a mods mappába, rá a fixet, majd amikor elindítottam, kijött egy fekete ablak, aminek a végén az írja, hogy "Starting Engine".
Várok, de nem történik semmi.

jim ezek szerint akkor mia gond?-.- nem googlen át mentem rá. a régi címet használtam amit azóta már mshogy kell írni mióta írátotok. MOst ha rámegyek az oldalra már be se jön helyette valami 2 rövid sor.(MOStn em fogok rámenni megint) MÚltkor amikor bekaptam a vírust akkor utána, úgy mentem vissza hogy néztem az odlalakat. Akor már kiadta hogy onnan kapok vírust.

Nekem meg ezt lol2
kp16.jpg

jóhát a stalkerfansite nem egyenlő a priboi-story.extra.hu -val. a miénken nem megy a fórum most, mert töröltem véletlen, más minden ok.

putiteng,

nem a mods mappába kell másolni, minden le van írva blekk-en-vájt a readme-be. bocsi nincs időm leírni/végigjátszani ezt a szitut huszonszázezerszer.

Vissza
Top Alul